קול קורא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

קול קורא

שליחה על ידי crazyred »

האמת שכתבתי את זה לפני הירי האחרון על מרכז הארץ, ובעיני רק עושה את זה רלוונטי מתמיד. אנא מכם, שתפו עם חברים. ככה אולי נוכל להזיז משהו:

השאלה האם משחקי הבית של הפועל באר שבע ואשדוד יתקיימו היא מגוחכת. כי אל לנו שיתקיים משחק ללא קהל. ועוד פחות משחק מחוץ לתחומי העיר. משחק רדיוס או משחק ללא קהל זה עונש לגיטימי לקבוצות ואסור בשום פנים ואופן לאפשר למשהו כזה לקרות.
יותר מזה, אין שום סיבה לקיים מחזור בליגת העל בכלל.
כי מדובר בכמות תושבים בלתי מבוטלת. כי זה ברור שאם צה"ל לא היה מצליח להשמיד את מאגרי הפג'ר, ותל אביב הייתה בטווח הירי זה ברור שהמחזור היה מתבטל.
כי אף אחד בכלל לא רוצה לחשוב על כדורגל כשהבית שלו/ של אח שלו / של דודה שלו / של אח של חבר שלו מהצבא נמצאים תחת אש.
לא, הכדורגל הוא לא מעל הכל.

וברור שזה לא יבוא מההתאחדות, אנחנו כבר מכירים אותה. אנחנו כבר מכירים את האטימות, את הלשחק למרות שהקבוצה מהדרום עברה לילה קשה. את המשחק בראשון במקום בבית, את המשחק ללא קהל.
זה יכול לבוא רק מהאוהדים, וזה חייב לבוא מהאוהדים.
כי לא יכול להיות שמצד אחד אנשים מתעניינים ושואלים ומזמינים ומצד שני הם יהיו אדישים לחלוטין לעיניין הזה.
כי גם ככה תושבים הדרום מרגישים לבד במערכה. בשר תותחים. וזו ממש לא צריכה להיות התחושה. אם יש איזשהו שמץ של סולידריות שנותר במדינה, חייבים להבין שאפילו לחשוב על כדורגל נשמע הזוי עכשיו.
ולא נקבל תירוצים. נבובים של אנשים אטומים מההתאחדות האטומה. אנחנו עדיין בפתיחת העונה.
ולכן, אני פונה אליכם, אוהדי קבוצות אחרות יחד עם אוהדי הקבוצה שלי להצטרף לקריאה הזו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה