עכשיו ראיתי את התקציר, זה נראה שפסלו לנו שער חוקי במחצית הראשונה ואישרו להפועל ת"א שער בנבדל במחצית השנייה, וחוץ מזה היה שיפוט שהולך עם הפועל ת"א גם בכל השריקות הקטנות.
נו טוב, הפועל ת"א בחוץ, זה כבר עניין של הרגל...
שיפוט ביתי?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שיפוט ביתי?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- red ultras
Re: שיפוט ביתי?
גם להפועל תל אביב פסלו שער חוקי במחצית הראשונה. תפסיקו להתבכיין. אתמול יש לי יותר טענות לאלישע שהוציא את דובב אחרי בישול ואת ברוכיאן שהיה נייד וניהל את המשחק שלנו ביחד עם אוסיאקו, הכניס את נאסר וקהת שלא נכנסו למשחק בכלל וזה נראה היה שאנחנו ב9 שחקניםמשה אוחיון כתב:עכשיו ראיתי את התקציר, זה נראה שפסלו לנו שער חוקי במחצית הראשונה ואישרו להפועל ת"א שער בנבדל במחצית השנייה, וחוץ מזה היה שיפוט שהולך עם הפועל ת"א גם בכל השריקות הקטנות.
נו טוב, הפועל ת"א בחוץ, זה כבר עניין של הרגל...
סך הכל תוצאה לא משקפת וקצת מוזר להגיד את זה אבל באותה מידה יכל להגמר 4-1 לנו.
דבר אחד אני לא מבין, למה אף אחד לא מדבר עם אגידה על זה שהוא תמיד ממוקם במרחק גדול מאוד (!!) מהשער! אתמול 3 מ4 שערים נבעו ממיקום רע מאוד שלו ברחבה
- dardasmiley
אני שונא להתבכיין על השיפוט אבל אתמול היה שיפוט מזעזע. הגול השלישי מעמדת נבדל ברור גמר לנו את המשחק כי היינו במומנטום להשוות.
הבעיה אצלנו שאנחנו טובים מדי, אף אחד לא בא לריב עם השופט אחרי הגול, אין מו שיבוא לצעוק ולעשות מהומה כל פעם שתמוז עושה הצגה ברחבה. ויותר מזה אף אחד מההנהלה לא מדבר על השיפוט אחרי המשחק... כשלהפועל ת"א גונבים גול הם מתבכיינים שבוע ואז שופטים חוששים לטעות נגדם. כשאצלנו טועים זה לא מזיז לאף אחד כי יודעים שזה יעבור בשקט.... רעש תקשורתי, מכתבי תלונה להתאחדות וסירוב לשחק מול שופט מסויים (לא משנה מי, העיקר המסר) ישיגו את המטרה!!! כל עוד לא נלך בקו הזה נמשיך לראות את כל שופטי הליגה טועים על חשבוננו...
הבעיה אצלנו שאנחנו טובים מדי, אף אחד לא בא לריב עם השופט אחרי הגול, אין מו שיבוא לצעוק ולעשות מהומה כל פעם שתמוז עושה הצגה ברחבה. ויותר מזה אף אחד מההנהלה לא מדבר על השיפוט אחרי המשחק... כשלהפועל ת"א גונבים גול הם מתבכיינים שבוע ואז שופטים חוששים לטעות נגדם. כשאצלנו טועים זה לא מזיז לאף אחד כי יודעים שזה יעבור בשקט.... רעש תקשורתי, מכתבי תלונה להתאחדות וסירוב לשחק מול שופט מסויים (לא משנה מי, העיקר המסר) ישיגו את המטרה!!! כל עוד לא נלך בקו הזה נמשיך לראות את כל שופטי הליגה טועים על חשבוננו...
נאיביים, ולא רק על הדשא.dardasmiley כתב:אני שונא להתבכיין על השיפוט אבל אתמול היה שיפוט מזעזע. הגול השלישי מעבדת ברור גמר לנו את המשחק כן היינו במומנטום להשוות.
הבעיה אצלנו שאנחנו טובים מדי, אף אחד לא בא לריב עם השופט אחרי הגול, אין מו שיבוא לצעוק ולעשות מהומה כל פעם שתעמוד עושה הצגה ברחבה. ויותר מזה אף אחד מההנהלה לא מדבר על השיפוט אחרי המשחק... כשלהפועל ת"א גונבים גול הם מתבכיינים שבוע ואז שופטים חוששים לטעות נגדם. כשאצלנו טועים זה לא מזיז לאף אחד כי יודעים שזה יעבור בשקט.... רעש תקשורתי, מכתבי תלונה להתאחדות וסירוב לשחק מול שופט מסויים (לא משנה מי, העיקר המסר) ישיגו את המטרה כל עוד לא נלך בקו הזה נמשיך לראות את כל שופטי הליגה טועים על חשבוננו...
הפועל אני כבר משתגע
- dardasmiley
זה לא משנה. עד ששופטים לא יפחדו לטעות נגדי נו אנחנו נמשיך לסבול מטעויות שיפוט מחפירות...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני מסכים מאוד עם הרעיון לייצר לחץ על השופטים. הקהל שלנו לא מחפש ללחוץ אותם ולעיתים קרובות אני שומע אוהדים שלנו מרגיעים אוהדים אחרים "מה אתה רוצה מהקוון/השופט? באמת לא היה נבדל". לשופטים אין הילוכים חוזרים, הם לא יודעים האם ההחלטה שהם לקחו בשבריר שנייה היא נכונה או לא, וכאן זה המקום להפעיל עליהם לחץ.
לכו פעם למשחק של הפועל ת"א או מכבי ת"א בבלומפילד (הדרבי היה דוגמא מצוינת) על כל שריקה שהולכת נגד הפועל/מכבי ת"א (לא מדבר בכלל על מקרים קריטים כמו פנדלים או על האם השופט צדק או לא) כל הקהל מתנפל על השופט ומפעיל עליו לחץ ככה שבפעם הבאה הוא חושב פעמיים האם לשרוק נגד הקבוצה הביתית. רק אצלנו הקהל מחפש להצדיק את השופט.
ראיתי עכשיו גם את התקציר של חדשות הספורט (תקציר ארוך יותר מזה שיש בONE), מתברר שאכן נפסל להפועל ת"א שער חוקי אבל התקפה לפני זה ממן החמיץ לבד מול אג'ידה ממצב נבדל שלא נשרק.
לסיכום, נפסל להפועל ת"א שער חוקי אבל גם אושר להם שער לא חוקי + הם קיבלו מצב של אחד על אחד שהוחמץ מנבדל שלא נשרק. ולנו כמובן נפסל שער חוקי במחצית הראשונה. אם להוסיף לזה את העובדה שבכל השריקות הקטנות השופט הלך עם הפועל ת"א, אפשר בהחלט להגיד שקופחנו אתמול (למרות שזה לא הסיבה להפסד כמובן, אם כי עדין מכעיס).
לכו פעם למשחק של הפועל ת"א או מכבי ת"א בבלומפילד (הדרבי היה דוגמא מצוינת) על כל שריקה שהולכת נגד הפועל/מכבי ת"א (לא מדבר בכלל על מקרים קריטים כמו פנדלים או על האם השופט צדק או לא) כל הקהל מתנפל על השופט ומפעיל עליו לחץ ככה שבפעם הבאה הוא חושב פעמיים האם לשרוק נגד הקבוצה הביתית. רק אצלנו הקהל מחפש להצדיק את השופט.
ראיתי עכשיו גם את התקציר של חדשות הספורט (תקציר ארוך יותר מזה שיש בONE), מתברר שאכן נפסל להפועל ת"א שער חוקי אבל התקפה לפני זה ממן החמיץ לבד מול אג'ידה ממצב נבדל שלא נשרק.
לסיכום, נפסל להפועל ת"א שער חוקי אבל גם אושר להם שער לא חוקי + הם קיבלו מצב של אחד על אחד שהוחמץ מנבדל שלא נשרק. ולנו כמובן נפסל שער חוקי במחצית הראשונה. אם להוסיף לזה את העובדה שבכל השריקות הקטנות השופט הלך עם הפועל ת"א, אפשר בהחלט להגיד שקופחנו אתמול (למרות שזה לא הסיבה להפסד כמובן, אם כי עדין מכעיס).