עידו אקסברד הושאל למכבי נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: עידו אקסברד הושאל למכבי נתניה

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

messiah כתב:
לא הבנתי מה הנקודה שלך.
התגובה שלך מתייחסת למה שאני הגבתי? כי אם כן אז בשיא בורותי לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך.

אכן מתייחסת, אבל בא לתת חיזוק ולא להיפך.
בשלהי עונת אשתקד כשהאנטיגוניזם כלפי השחקן כבר הגיע לשיא, פרסם הטאלנט בטוויטר סטטוס בסגנון: "תפסיקו לבלבל ת'מוח על החמצות, אנחנו מגיעים למצבים וזה מה שחשוב".

נופל האסימון? :)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

זכרתי משהו שקשור לאקסברד ולמילה "מצבים" , עכשיו נפל לי האסימון לגמרי. :)

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

שחקן טוב שהיה הכי קל להפוך אותו לשעיר לעזאזל בגלל ההחמצות שיוחסו לו , בעונה הראשונה שלו אצלנו כבש 9 שערי ליגה כשהקבוצה הייתה זוועה, אז אם בעונה שעברה היו בונים עליו ,באמת, כשחקן הרכב ולא כחילוף ראשון, התפוקה שלו רק הייתה גדלה , כשמשקיעים בשחקן צעיר חצי מיליון שקל צריך לתת לו להצדיק את זה, במיוחד אם הוא הראה ניצנים בעונה הראשונה(14 שערים בכל המסגרות) .הקרדיט המוגזם שגבאי וסוויסה קיבלו בהרכב הפותח, בא על חשבונו ות׳אמת, שניהם ביחד לא הגיעו ולא יצרו עשירית מהמצבים לשער שהוא הגיע ויצר כשהוא שיחק קבוע בהרכב, מה לעשות, חלוץ מטרה. שיהיה לו בהצלחה!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

משתמש חדש כתב:שחקן טוב שהיה הכי קל להפוך אותו לשעיר לעזאזל בגלל ההחמצות שיוחסו לו , בעונה הראשונה שלו אצלנו כבש 9 שערי ליגה כשהקבוצה הייתה זוועה, אז אם בעונה שעברה היו בונים עליו ,באמת, כשחקן הרכב ולא כחילוף ראשון, התפוקה שלו רק הייתה גדלה , כשמשקיעים בשחקן צעיר חצי מיליון שקל צריך לתת לו להצדיק את זה, במיוחד אם הוא הראה ניצנים בעונה הראשונה(14 שערים בכל המסגרות) .הקרדיט המוגזם שגבאי וסוויסה קיבלו בהרכב הפותח, בא על חשבונו ות׳אמת, שניהם ביחד לא הגיעו ולא יצרו עשירית מהמצבים לשער שהוא הגיע ויצר כשהוא שיחק קבוע בהרכב, מה לעשות, חלוץ מטרה. שיהיה לו בהצלחה!
בחור טוב ומשקיע, לא הראה עדיין שמתאים לליגת העל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

לאקסברד חסרים הרבה יסודות בסיסיים שחייבים להיות לו לא רק בתור חלוץ, אלא בתור שחקן כדורגל.

אז כן, הוא גבוה ויודע קצת לשמור על הכדור, אבל גם זה לא יכול לפצות על העובדה שאין לו טכניקה בסיסית לשחקן כדורגל. לדעתי הוא לא יכול להגיע רחוק ללא עבודה מאסיבית על טכניקה, שזה משהו שהיה אמור להיות לו כבר בילדים.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

bs war כתב:לאקסברד חסרים הרבה יסודות בסיסיים שחייבים להיות לו לא רק בתור חלוץ, אלא בתור שחקן כדורגל.

אז כן, הוא גבוה
אל תשכחו שבעונה שהוא "הציל" אותנו, כל המצבים היו שלו וכל ההסתמכות הייתה עליו, אז שהתפוקה לעומת מצבים היא ...

שחקן גבוה שבכושר טוב יכול לאיים בנייחים, לא יודע לעצור כדור בשום מצב ולא יודע לעשות איתו כלום
סיומת טובה? ממש לא

שעיר לעזאזל? היה השחקן הכי חלש שלנו וזה מוכיח הכל, כמו שלמרות שגבאי שחקן טוב לליגת העל, בקבוצה שלנו הוא הכי חלש (אילוז קרוב אבל)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

עידו אקסברד הוא ההוכחה שעמוד יכול להות שחקן כדורגל בליגה הישראלית ולהחשב כשחקן טוב...
הדבר הכי טוב אצלו זה שהוא לוקח את הבלמים ומפנה שטחים, חוץ מזה הוא חלוץ ברמה מאוד נמוכה, מתאים לליגה לאומית, לליגת העל לא ולא...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אקסברד במקום שמתאים לו, קבוצה שנאבקת על העלייה לליגת העל/נאבקת נגד הירידה לליגת העל, הוא לא מספיק טוב כדי לשחק בקבוצה ששואפת ליותר מכך...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

Sir Alex Ferguson כתב:אקסברד במקום שמתאים לו, קבוצה שנאבקת על העלייה לליגת העל/נאבקת נגד הירידה לליגת העל, הוא לא מספיק טוב כדי לשחק בקבוצה ששואפת ליותר מכך...
נאבקת נגד הירידה?
הצחקת אותי... הוא עם ההחמצות השערורייתיות גרם לזה שבעונת 2011/12 היינו עם רגל וחצי בלאומית. לא הייתי מאחל שחקן (אם אפשר בכלל לקרוא לו כך) כזה לשום קבוצת תחתית.
מקומו בליגות נמוכות ולא יותר מזה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

8red כתב:
נאבקת נגד הירידה?
הצחקת אותי... הוא עם ההחמצות השערורייתיות גרם לזה שבעונת 2011/12 היינו עם רגל וחצי בלאומית. לא הייתי מאחל שחקן (אם אפשר בכלל לקרוא לו כך) כזה לשום קבוצת תחתית.
מקומו בליגות נמוכות ולא יותר מזה.
אם אתה מתכוון לעונה שגיא לוי החליף את קלינגר..אז הצחקת אותי. אם כל השנאה המוגזמת הזו לאקסברד, להאשים אותו בזה שכמעט ירדנו אז ליגה זה כבר שקר.
אקסברד לבדו היה אחראי על לפחות 10 נק'.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שילך לעזאזל!!! (עם כל הכבוד לשערים החשובים בעונתו הראשונה בב"ש)
מתראיין בכל חור ואומר שלא קיבל הזדמנויות בהפועל באר שבע. הלוואי אבולאבן ויוני אוזן היו מקבלים חצי מהדקות שהוא קיבל פה בשנתיים האחרונות. אחרי 2 משחקים שהוא נכנס מחליף מתחיל לעשות פוזות ורוצה לעזוב.
שיהיה גבר ויגיד: "לא הייתי מספיק טוב, למרות כל ההזדמנויות שקיבלתי"
10 גולים בשנתיים... כפוי טובה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הוא שיחק הרבה, הרבה, הרבה מעבר למה שמגיע לו.
להגיד שהוא לא קיבל צ'אנס זה שקר גס.

על כל גול שהבקיע, מגיעים לנו לפחות עוד שניים שהוא החמיץ ממצב שאי אפשר להחמיץ.
לא שייך לליגת על.
ממש לא אשם במאבקי הירידה, אבל גם בעונה שהבקיע 14 שערים סיים עם אולי 14% הצלחה ממצבים נוחים.

בכל מקרה, הלוואי ויבקיע עוד 40 שערים העונה ויסיים כמלך השערים של נתניה...ואז - לנצל את ההזדמנות.

שלח תגובה