messiah כתב:
לא הבנתי מה הנקודה שלך.
התגובה שלך מתייחסת למה שאני הגבתי? כי אם כן אז בשיא בורותי לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך.
אכן מתייחסת, אבל בא לתת חיזוק ולא להיפך.
בשלהי עונת אשתקד כשהאנטיגוניזם כלפי השחקן כבר הגיע לשיא, פרסם הטאלנט בטוויטר סטטוס בסגנון: "תפסיקו לבלבל ת'מוח על החמצות, אנחנו מגיעים למצבים וזה מה שחשוב".
שחקן טוב שהיה הכי קל להפוך אותו לשעיר לעזאזל בגלל ההחמצות שיוחסו לו , בעונה הראשונה שלו אצלנו כבש 9 שערי ליגה כשהקבוצה הייתה זוועה, אז אם בעונה שעברה היו בונים עליו ,באמת, כשחקן הרכב ולא כחילוף ראשון, התפוקה שלו רק הייתה גדלה , כשמשקיעים בשחקן צעיר חצי מיליון שקל צריך לתת לו להצדיק את זה, במיוחד אם הוא הראה ניצנים בעונה הראשונה(14 שערים בכל המסגרות) .הקרדיט המוגזם שגבאי וסוויסה קיבלו בהרכב הפותח, בא על חשבונו ות׳אמת, שניהם ביחד לא הגיעו ולא יצרו עשירית מהמצבים לשער שהוא הגיע ויצר כשהוא שיחק קבוע בהרכב, מה לעשות, חלוץ מטרה. שיהיה לו בהצלחה!
משתמש חדש כתב:שחקן טוב שהיה הכי קל להפוך אותו לשעיר לעזאזל בגלל ההחמצות שיוחסו לו , בעונה הראשונה שלו אצלנו כבש 9 שערי ליגה כשהקבוצה הייתה זוועה, אז אם בעונה שעברה היו בונים עליו ,באמת, כשחקן הרכב ולא כחילוף ראשון, התפוקה שלו רק הייתה גדלה , כשמשקיעים בשחקן צעיר חצי מיליון שקל צריך לתת לו להצדיק את זה, במיוחד אם הוא הראה ניצנים בעונה הראשונה(14 שערים בכל המסגרות) .הקרדיט המוגזם שגבאי וסוויסה קיבלו בהרכב הפותח, בא על חשבונו ות׳אמת, שניהם ביחד לא הגיעו ולא יצרו עשירית מהמצבים לשער שהוא הגיע ויצר כשהוא שיחק קבוע בהרכב, מה לעשות, חלוץ מטרה. שיהיה לו בהצלחה!
לאקסברד חסרים הרבה יסודות בסיסיים שחייבים להיות לו לא רק בתור חלוץ, אלא בתור שחקן כדורגל.
אז כן, הוא גבוה ויודע קצת לשמור על הכדור, אבל גם זה לא יכול לפצות על העובדה שאין לו טכניקה בסיסית לשחקן כדורגל. לדעתי הוא לא יכול להגיע רחוק ללא עבודה מאסיבית על טכניקה, שזה משהו שהיה אמור להיות לו כבר בילדים.
עידו אקסברד הוא ההוכחה שעמוד יכול להות שחקן כדורגל בליגה הישראלית ולהחשב כשחקן טוב...
הדבר הכי טוב אצלו זה שהוא לוקח את הבלמים ומפנה שטחים, חוץ מזה הוא חלוץ ברמה מאוד נמוכה, מתאים לליגה לאומית, לליגת העל לא ולא...
Sir Alex Ferguson כתב:אקסברד במקום שמתאים לו, קבוצה שנאבקת על העלייה לליגת העל/נאבקת נגד הירידה לליגת העל, הוא לא מספיק טוב כדי לשחק בקבוצה ששואפת ליותר מכך...
נאבקת נגד הירידה?
הצחקת אותי... הוא עם ההחמצות השערורייתיות גרם לזה שבעונת 2011/12 היינו עם רגל וחצי בלאומית. לא הייתי מאחל שחקן (אם אפשר בכלל לקרוא לו כך) כזה לשום קבוצת תחתית.
מקומו בליגות נמוכות ולא יותר מזה.
8red כתב:
נאבקת נגד הירידה?
הצחקת אותי... הוא עם ההחמצות השערורייתיות גרם לזה שבעונת 2011/12 היינו עם רגל וחצי בלאומית. לא הייתי מאחל שחקן (אם אפשר בכלל לקרוא לו כך) כזה לשום קבוצת תחתית.
מקומו בליגות נמוכות ולא יותר מזה.
אם אתה מתכוון לעונה שגיא לוי החליף את קלינגר..אז הצחקת אותי. אם כל השנאה המוגזמת הזו לאקסברד, להאשים אותו בזה שכמעט ירדנו אז ליגה זה כבר שקר.
אקסברד לבדו היה אחראי על לפחות 10 נק'.
שילך לעזאזל!!! (עם כל הכבוד לשערים החשובים בעונתו הראשונה בב"ש)
מתראיין בכל חור ואומר שלא קיבל הזדמנויות בהפועל באר שבע. הלוואי אבולאבן ויוני אוזן היו מקבלים חצי מהדקות שהוא קיבל פה בשנתיים האחרונות. אחרי 2 משחקים שהוא נכנס מחליף מתחיל לעשות פוזות ורוצה לעזוב.
שיהיה גבר ויגיד: "לא הייתי מספיק טוב, למרות כל ההזדמנויות שקיבלתי"
10 גולים בשנתיים... כפוי טובה.
הוא שיחק הרבה, הרבה, הרבה מעבר למה שמגיע לו.
להגיד שהוא לא קיבל צ'אנס זה שקר גס.
על כל גול שהבקיע, מגיעים לנו לפחות עוד שניים שהוא החמיץ ממצב שאי אפשר להחמיץ.
לא שייך לליגת על.
ממש לא אשם במאבקי הירידה, אבל גם בעונה שהבקיע 14 שערים סיים עם אולי 14% הצלחה ממצבים נוחים.
בכל מקרה, הלוואי ויבקיע עוד 40 שערים העונה ויסיים כמלך השערים של נתניה...ואז - לנצל את ההזדמנות.