הפינה הפסימית מחזור 8

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
-שלומי-

Re: הפינה הפסימית מחזור 8

שליחה על ידי -שלומי- »

אוגו - חלששש מאוד נראה הובר של שנה שעברה
קהל - היה חלש :|
מאמן כושר - נחנקנו כבר נחנקנו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני שוב חושב שאוגו היה רע מאוד במחצית הראשונה, אבל השתפר מאוד בשנייה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אוגו צריך ניעור, בזה אין ספק

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לאוגו נראה לי יש בעיה מנטלית. הוא רדום מאוד במשחקים נגד הקטנות.
דווקא הטעות הגדולה שעשה, שכמעט עלתה לנו בשער, גרמה לו להתעורר ומאז הוא הסתער על כל כדור והיה טוב.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

1. מליקסון - בישול נחמד, חוץ מזה יכולת עלובה ונדמה לי שראינו משחק אחר. הלהטוטים שלו 80 מטר מהשער לא מרשימים אותי, הוא לא משחק פשוט ומנסה המון בכוח.

2. אלישע לוי. גורדנה ביחד עם בוזגלו בכושר הכי טוב אז למה לא לפתוח איתו, מה גם שמדובר ביריבה כל כך חלשה. בנוסף, הוא ממשיך בדרך הנכונה לאבד את שחקני הרוטציה שלו ולעשות פנקסנות. מישהו מוכן להסיר מה פשר הכניסה של אילוז לאמצע שיש בספסל את דור מלול ונאסר??

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אריק כתב:1. מליקסון - בישול נחמד, חוץ מזה יכולת עלובה ונדמה לי שראינו משחק אחר. הלהטוטים שלו 80 מטר מהשער לא מרשימים אותי, הוא לא משחק פשוט ומנסה המון בכוח.

2. אלישע לוי. גורדנה ביחד עם בוזגלו בכושר הכי טוב אז למה לא לפתוח איתו, מה גם שמדובר ביריבה כל כך חלשה. בנוסף, הוא ממשיך בדרך הנכונה לאבד את שחקני הרוטציה שלו ולעשות פנקסנות. מישהו מוכן להסיר מה פשר הכניסה של אילוז לאמצע שיש בספסל את דור מלול ונאסר??
אתה רציני? נתן כדור אומן לברדה, כדורי עומק שדוידזאדה לא ניצל, נתן לבוזגלו בישול מעולה לוולה על ה-15 שבוזגלו פספס ובכללי כל מסירה שלו פותחת את המשחק ואת הבונקר של אשדוד טיפה יותר.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:1. מליקסון - בישול נחמד, חוץ מזה יכולת עלובה ונדמה לי שראינו משחק אחר. הלהטוטים שלו 80 מטר מהשער לא מרשימים אותי, הוא לא משחק פשוט ומנסה המון בכוח.

תראה את התקציר - ההספק של מליקסון היה נהדר וזה בחצי קלאץ
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אילוז נכנס כי דוידזאדה נפצע ולא היה חילופים. אם דוידזאדה לא היה ממשיך, מי היה מגן שמאלי?נאסר?
אילוז נכנס וחיפה את דוידזאדה באגף שמאל.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

אוגו פשוט חלש .
הוא עובד על אלישע בעיניים.
הגנה הוא לא עושה , עוברים אותו כאילו הוא לא קיים בכלל.
רוב הזמן הוא מלווה את השחקן שלו ולא זכורים לי יותר מפעם פעמיים שהוא חילץ כדור בצורה נקייה בלי עבירה .
על הפן ההתקפי? אין מה לדבר הבנאדם יודע או רוחב או אחורה , אף פעם לא רואה לעומק .
גם הכדורים הכביכול פשוטים שהוא מחזיר לבלמים או למגינים תמיד מסבכים אותם , תמיד חזקים או לא מדוייקים בלי רגש וכיוון .
גורדנה עולה עליו בכל פרמטר בהליכה .

נ.ב
לכל מי שמתבלבל גורדנה הוא שחקן 50 50 , כל הקריירה היה כזה וימשיך להיות כזה .

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

הפינה הפסימית השבועית

1. דאוידזדה - מישהו יכול להסביר לי מה קרה לו? הבחור משחק בתפקיד מגן , הגנה הוא לא עושה טוב ועל להגביהה כדורים אין בכלל מה לדבר , אז מה הוא בדיוק עושה על המגרש? רץ באגף? תביאו אצן
מתחיל להיות מדאיג הלחץ הזה לשתף שחקן בית בכוח , למרות יכולת חלשה מאוד כבר 8 מחזורים

2. אלישע אלישע אלישע - תגיד אלישע , לא נמאס לך כבר? כזה בנאלי , רואה שהקבוצה לא מתפקדת במחצית הראשונה - תעשה שינוי גם בדקה 25 , מה הבעיה להודות בטעות?
בנוסף , לכל מי שהתווכח פה איתי על זה שהוא לא בא עם חילופים מהבית , מישהו יכול להסביר את ההכנסה של אילוז למגרש? נפצע לך דובב גבאי , איפה להכניס את נאסר/אבו לאבן? את אילוז? למה??? בגלל שהיתה לו יומולדת? בושה!!

חבל ששוב שיחקנו כמו הצרות שלי ולקחנו נקודות , כי זה רק קונה לאלישע עוד אויר לנשימה שממש לא מגיע לו (מקצועית).
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

doctorslayer כתב:הפינה הפסימית השבועית

1. דאוידזדה - מישהו יכול להסביר לי מה קרה לו? הבחור משחק בתפקיד מגן , הגנה הוא לא עושה טוב ועל להגביהה כדורים אין בכלל מה לדבר , אז מה הוא בדיוק עושה על המגרש? רץ באגף? תביאו אצן
מתחיל להיות מדאיג הלחץ הזה לשתף שחקן בית בכוח , למרות יכולת חלשה מאוד כבר 8 מחזורים

2. אלישע אלישע אלישע - תגיד אלישע , לא נמאס לך כבר? כזה בנאלי , רואה שהקבוצה לא מתפקדת במחצית הראשונה - תעשה שינוי גם בדקה 25 , מה הבעיה להודות בטעות?
בנוסף , לכל מי שהתווכח פה איתי על זה שהוא לא בא עם חילופים מהבית , מישהו יכול להסביר את ההכנסה של אילוז למגרש? נפצע לך דובב גבאי , איפה להכניס את נאסר/אבו לאבן? את אילוז? למה??? בגלל שהיתה לו יומולדת? בושה!!

חבל ששוב שיחקנו כמו הצרות שלי ולקחנו נקודות , כי זה רק קונה לאלישע עוד אויר לנשימה שממש לא מגיע לו (מקצועית).
את מי היית מוציא בדקה 25? את ברדה? תהיה רציני.
ואילוז נכנס כי אופיר נפצע והוא היה אמור לצאת, אבל אחרי שגבאי נפצע לנו הוא העדיף להכניס את אילוז כדי שיעזור לדוידזאדה באגף ויוריד ממנו את עומס העבודה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

הפועלעולה כתב: את מי היית מוציא בדקה 25? את ברדה? תהיה רציני.
ואילוז נכנס כי אופיר נפצע והוא היה אמור לצאת, אבל אחרי שגבאי נפצע לנו הוא העדיף להכניס את אילוז כדי שיעזור לדוידזאדה באגף ויוריד ממנו את עומס העבודה.

א' . אם צריך גם את ברדה הייתי מוציא , אם אתה רוצה לקחת אליפות אין פרות קדושות , מי שחלש יושב בספסל באותו יום.
ב'. לא היה חסר את מי להוציא , אוגו עם מחצית ראשונה חלשה ביותר , אופיר שבתקופה האחרונה הקשר בינו לבין המילה מגן מקרית בהחלט , וגם ברדה כפי שאמרתי לא חסין
ג'. לא מאמין שעוד יש אנשים שמסבירים את המהלכים המגוכחים של אלישע , אילוז נכנס כי אילוז כבר עמד עם מדים על הקווים , רק בגלל שהמאמן שלנו לא מסוגל לשנות את ההחלטות לפי מה שמתרחש במשחק ולא לפי גחמות והחלטות שבאו כבר יומיים קודם איזה חילופים יבואו מהבית.

חלאס עם הגישה הזאת שהכל טוב , הרי ללא ה5 דקות האלה אתמול , התגובות פה של כולם היו הפוכות ומתרעמות בדיוק כמו שבוע שעבר אחרי עכו.
מה אתם כולכם מסתנוורים מהנצחונות האלה? כדי ששוב בפליאוף יפרקו אותנו לחתיכות? הקבוצה משחקת ללא שום שיטה ושום דרך , אין טביעה של מאמן - וזה עוד לפני שאני מדבר על מאמן כושר והפציעות האלה שבקצב הזה עד מחזור 15 אנחנו עולים עם 10 שחקנים כי שאר הסגל פצוע.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

אוגו-פשוט לא תורם לכלום. על כל חילוץ כדור הוא מאבד לפחות 3,משחק סטטי מאוד. יכול להיות שהוא מסוגל ליותר,אבל הוא זקוק לשבת על הספסל קצת.

אלישע לוי-ראית שהקבוצה לא זזה מחצית ראשונה,למה לא לעשות חילוף עוד במחצית הראשונה או
במחצית?לא מובן לי.

לא יודע אם זה פסימי,אבל הרבה מאוד דקות מתות יש לנו במשחק. גם קריית שמונה וגם מכבי תל אביב משחקות הרבה יותר שוטף מאיתנו.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

- כל הקבוצה ששיחקה בצורה מגעילה, במחצית הראשונה. איך זה יכול להיות שאתם לא פותחים באינטנסיביות שיא מול 8 אלף צופים? מה נסגר עם הקבוצה הזו, פשוט שכונה!

- ומה לעזאזל החילוף הזה של אילוז? לא נעים לך להחזיר אותו לספסל בזמן שגבאי נפצע? אתה מעדיף להפסיד?
הראל , מלול ונאסר. שלושתם אופציות טובות בכמה ובכמה רמות. במיוחד מלול, שלדעתי זה שאלישע לא שם אותו לפעמים באמצע, זה פשוט פשע.

שלח תגובה