קהל - היה חלש

מאמן כושר - נחנקנו כבר נחנקנו
אתה רציני? נתן כדור אומן לברדה, כדורי עומק שדוידזאדה לא ניצל, נתן לבוזגלו בישול מעולה לוולה על ה-15 שבוזגלו פספס ובכללי כל מסירה שלו פותחת את המשחק ואת הבונקר של אשדוד טיפה יותר.אריק כתב:1. מליקסון - בישול נחמד, חוץ מזה יכולת עלובה ונדמה לי שראינו משחק אחר. הלהטוטים שלו 80 מטר מהשער לא מרשימים אותי, הוא לא משחק פשוט ומנסה המון בכוח.
2. אלישע לוי. גורדנה ביחד עם בוזגלו בכושר הכי טוב אז למה לא לפתוח איתו, מה גם שמדובר ביריבה כל כך חלשה. בנוסף, הוא ממשיך בדרך הנכונה לאבד את שחקני הרוטציה שלו ולעשות פנקסנות. מישהו מוכן להסיר מה פשר הכניסה של אילוז לאמצע שיש בספסל את דור מלול ונאסר??
תראה את התקציר - ההספק של מליקסון היה נהדר וזה בחצי קלאץאריק כתב:1. מליקסון - בישול נחמד, חוץ מזה יכולת עלובה ונדמה לי שראינו משחק אחר. הלהטוטים שלו 80 מטר מהשער לא מרשימים אותי, הוא לא משחק פשוט ומנסה המון בכוח.
2. אלישע לוי. גורדנה ביחד עם בוזגלו בכושר הכי טוב אז למה לא לפתוח איתו, מה גם שמדובר ביריבה כל כך חלשה. בנוסף, הוא ממשיך בדרך הנכונה לאבד את שחקני הרוטציה שלו ולעשות פנקסנות. מישהו מוכן להסיר מה פשר הכניסה של אילוז לאמצע שיש בספסל את דור מלול ונאסר??
אילוז נכנס כי דוידזאדה נפצע ולא היה חילופים. אם דוידזאדה לא היה ממשיך, מי היה מגן שמאלי?נאסר?אריק כתב:1. מליקסון - בישול נחמד, חוץ מזה יכולת עלובה ונדמה לי שראינו משחק אחר. הלהטוטים שלו 80 מטר מהשער לא מרשימים אותי, הוא לא משחק פשוט ומנסה המון בכוח.
את מי היית מוציא בדקה 25? את ברדה? תהיה רציני.doctorslayer כתב:הפינה הפסימית השבועית
1. דאוידזדה - מישהו יכול להסביר לי מה קרה לו? הבחור משחק בתפקיד מגן , הגנה הוא לא עושה טוב ועל להגביהה כדורים אין בכלל מה לדבר , אז מה הוא בדיוק עושה על המגרש? רץ באגף? תביאו אצן
מתחיל להיות מדאיג הלחץ הזה לשתף שחקן בית בכוח , למרות יכולת חלשה מאוד כבר 8 מחזורים
2. אלישע אלישע אלישע - תגיד אלישע , לא נמאס לך כבר? כזה בנאלי , רואה שהקבוצה לא מתפקדת במחצית הראשונה - תעשה שינוי גם בדקה 25 , מה הבעיה להודות בטעות?
בנוסף , לכל מי שהתווכח פה איתי על זה שהוא לא בא עם חילופים מהבית , מישהו יכול להסביר את ההכנסה של אילוז למגרש? נפצע לך דובב גבאי , איפה להכניס את נאסר/אבו לאבן? את אילוז? למה??? בגלל שהיתה לו יומולדת? בושה!!
חבל ששוב שיחקנו כמו הצרות שלי ולקחנו נקודות , כי זה רק קונה לאלישע עוד אויר לנשימה שממש לא מגיע לו (מקצועית).
הפועלעולה כתב: את מי היית מוציא בדקה 25? את ברדה? תהיה רציני.
ואילוז נכנס כי אופיר נפצע והוא היה אמור לצאת, אבל אחרי שגבאי נפצע לנו הוא העדיף להכניס את אילוז כדי שיעזור לדוידזאדה באגף ויוריד ממנו את עומס העבודה.