המקקים שמו עין על אג'ידה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: המקקים שמו עין על אג'ידה

שליחה על ידי סניור »

הפועלעולה כתב:ד"א, התחילה סוג של מגמה אצל הקהל שלנו שמציגה את אג'ידה כקורבן, ואם הוא לא ימשיך - זאת אשמת המועדון ואלישע (איך לא).
נראה שמקרה אוהד לויטה יחזור על עצמו..
פשוט מביך לראות את זה. לפחות בפייסבוק מדובר באותם פרצופים שדורשים מחאה בכול שני וחמישי, כשאני בטוח שברוב המקרים בכלל לא מבינים במה מדובר או מה זה מחאה. חבל רק שהדבר הזה בסוף מעורר גלים ומייצר דעת קהל.

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

הפועלעולה כתב:ד"א, התחילה סוג של מגמה אצל הקהל שלנו שמציגה את אג'ידה כקורבן, ואם הוא לא ימשיך - זאת אשמת המועדון ואלישע (איך לא).
נראה שמקרה אוהד לויטה יחזור על עצמו..
עזוב ת'אוהדים בפייסבוק
אבל מתי היה לך שוער כזה כמו אג'ידה
ואני חושב שגם מגיע לו חוזה משודרג
לגיטימי שירצה במיוחד שמדובר ב5 חדושים לסיום החוזה שלו
אתה לא יכול לוותר על שחקן כזה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

galaaa כתב: עזוב ת'אוהדים בפייסבוק
אבל מתי היה לך שוער כזה כמו אג'ידה
ואני חושב שגם מגיע לו חוזה משודרג
לגיטימי שירצה במיוחד שמדובר ב5 חדושים לסיום החוזה שלו
אתה לא יכול לוותר על שחקן כזה
לא אני ולא אתה יודעים כמה אג'ידה רוצה, כבר עכשיו הוא מרוויח הכי הרבה לפי התחקיר של וואלה. ואל תשכח שיש גם את נושא המס בעונה הבאה. עם כל הכבוד לאוסטין (ויש המון) לכל שחקן יש תחליף, וגם לו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

הפועלעולה כתב: לא אני ולא אתה יודעים כמה אג'ידה רוצה, כבר עכשיו הוא מרוויח הכי הרבה לפי התחקיר של וואלה. ואל תשכח שיש גם את נושא המס בעונה הבאה. עם כל הכבוד לאוסטין (ויש המון) לכל שחקן יש תחליף, וגם לו.
דווקא במקרה הזה נראה לי שתחליף ברמתו יעלה לנו הרבה יותר והיות וכנראה לא ישקיעו הרבה יותר בשוער אחר, בשורה התחתונה, אם לא ישאר יעמוד בשער שוער טוב פחות...

אני חושש שהזול יצא יקר מאוד...
אג'ידה זה המקרה הקלאסי שבו אומנם משלמים ביוקר אבל יודעים בדיוק מה מקבלים, בניגוד לקניה של חתול בשק.

שלח תגובה