פשוט מביך לראות את זה. לפחות בפייסבוק מדובר באותם פרצופים שדורשים מחאה בכול שני וחמישי, כשאני בטוח שברוב המקרים בכלל לא מבינים במה מדובר או מה זה מחאה. חבל רק שהדבר הזה בסוף מעורר גלים ומייצר דעת קהל.הפועלעולה כתב:ד"א, התחילה סוג של מגמה אצל הקהל שלנו שמציגה את אג'ידה כקורבן, ואם הוא לא ימשיך - זאת אשמת המועדון ואלישע (איך לא).
נראה שמקרה אוהד לויטה יחזור על עצמו..
המקקים שמו עין על אג'ידה
Re: המקקים שמו עין על אג'ידה
עזוב ת'אוהדים בפייסבוקהפועלעולה כתב:ד"א, התחילה סוג של מגמה אצל הקהל שלנו שמציגה את אג'ידה כקורבן, ואם הוא לא ימשיך - זאת אשמת המועדון ואלישע (איך לא).
נראה שמקרה אוהד לויטה יחזור על עצמו..
אבל מתי היה לך שוער כזה כמו אג'ידה
ואני חושב שגם מגיע לו חוזה משודרג
לגיטימי שירצה במיוחד שמדובר ב5 חדושים לסיום החוזה שלו
אתה לא יכול לוותר על שחקן כזה
לא אני ולא אתה יודעים כמה אג'ידה רוצה, כבר עכשיו הוא מרוויח הכי הרבה לפי התחקיר של וואלה. ואל תשכח שיש גם את נושא המס בעונה הבאה. עם כל הכבוד לאוסטין (ויש המון) לכל שחקן יש תחליף, וגם לו.galaaa כתב: עזוב ת'אוהדים בפייסבוק
אבל מתי היה לך שוער כזה כמו אג'ידה
ואני חושב שגם מגיע לו חוזה משודרג
לגיטימי שירצה במיוחד שמדובר ב5 חדושים לסיום החוזה שלו
אתה לא יכול לוותר על שחקן כזה
דווקא במקרה הזה נראה לי שתחליף ברמתו יעלה לנו הרבה יותר והיות וכנראה לא ישקיעו הרבה יותר בשוער אחר, בשורה התחתונה, אם לא ישאר יעמוד בשער שוער טוב פחות...הפועלעולה כתב: לא אני ולא אתה יודעים כמה אג'ידה רוצה, כבר עכשיו הוא מרוויח הכי הרבה לפי התחקיר של וואלה. ואל תשכח שיש גם את נושא המס בעונה הבאה. עם כל הכבוד לאוסטין (ויש המון) לכל שחקן יש תחליף, וגם לו.
אני חושש שהזול יצא יקר מאוד...
אג'ידה זה המקרה הקלאסי שבו אומנם משלמים ביוקר אבל יודעים בדיוק מה מקבלים, בניגוד לקניה של חתול בשק.