להסתכל ררררק על הפועל באר שבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: להסתכל ררררק על הפועל באר שבע

שליחה על ידי אדום זקן »

RedBend כתב: ההגדרה בעני היא מאוד פשוטה.
מכיר את המלפפון הזה בתחתית השקית במקרר שמעלה עובש ו"מדביק" את היושבים לצידו בשערות הלא חינניות?

חיפה כבר שנים מערכת חולה נקודה סימן קריאה.
התסמינים הכי טובים בעיני למערכת חולה היא שלא משנה מי מגיע הוא נדבק בחיידק.
ערמות של שחקנים מהשנים האחרונות שהגיעו אליהם והיו שם צל של עצמם, שחקנים מתים
רק כדי לעזוב ולפרוח מחדש במקום אחר.

הצד ההפוך של הסקאלה הוא מערכת "בריאה" שכל מי שמגיע נקלט היטב ומרים את היכולות שלו.
עד לפני שנה, שנה וחצי היינו במקום אחר. כולם השתדרגו אצלנו במין מערכת פלאים כזו שהזינה את עצמה.
התורם והנתרם, יחסי הגומלין בין שחקן-קבוצה הייתה בסינרגיה מושלמת. גם בינוניים על הנייר שהגיעו "הרוויחו" מזה

חיפה מעניינת לי את הביצה, אני בעניין שלנו מודאג.
מקווה שאצלנו לא מתחילים להידבק כי על פניו הסימפטומים קיימים. לא יודע לשים את האצבע בדיוק אבל
אלו ומלמד מפ"ת, שיימן בבסט וממן מחיפה ולא נזכיר את זריהן & אוחנה וסליחה אם שכחתי בדרך כמה.
כולם או רובם הגיעו אחרי עונות מוצלחות למדי בקבוצת האם, וכולם או רובם די מדשדשים/דשדשו אצלנו, למעט ממן שחווה חצי עונה חלומית ומהר מאוד נחת חזרה.
על הקרקע הזו והמומנטום הזה צריכים עכשיו לקלוט קבוצה חצי חדשה.
סאבו ועזרא סבע והסלביינק ואפילו הרוש. כולם מגיעים אחרי עונות שיא - צריך למצוא את הדרך לספק המשכיות

אפשר להתווכח על שחקן אחד או שניים מהרשימה, אני מדבר במאקרו כמובן - עניין מגמתי ומערכתי ומכאן הוירליות המדבקת שלו.

אחרי שההרכב יסתנכרן עם השיטה, אחרי שנתייצב בטבלה במהרה בימינו ואחרי שהרוחות ישקטו והלחץ יישכך-
זה דבר שצריך לעשות בדק בית לגביו כי התסמינים גם אם בשלב מוקדם- על פניו קיימים וזו אינדיקציה די לא טובה לעתיד
הייתה לי שיחה מאוד מעניינת בחג,עם בחור שדי מעורב במה שקורה בתוך המערכת,לא בחור צעיר,הוא אומר שאחד הפחדים של אלונה זה לא להפוך להיות מכבי חיפה,לא בהיבט של המועדון העצום הזה,אלה בהתנהלות שלו בשנים האחרונות וזו גם אחת הסיבות לחיתוך המהיר שנעשה בסגל גם במחיר של שחרור חינם,לא ליצור מרמור ורעל בחדר ההלבשה.
עוד משהו מעניין זה עניין ההשתוללות בשבועיים האחרונים,עפ"י מה שהוא אומר וזה די מתיישב עם ההגיון,זה "ניצול" עניין הפייר פליי של מכבי והעובדה שהיא לא יכולה לרכוש שחקנים כרגע.
המטרה הייתה להביא את הטובים ביותר בשוק כרגע,כי עם מכבי בתמונה זה היה עולה יותר על סף הבלתי אפשרי והיו נסיונות.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

אדום זקן כתב: הייתה לי שיחה מאוד מעניינת בחג,עם בחור שדי מעורב במה שקורה בתוך המערכת,לא בחור צעיר,הוא אומר שאחד הפחדים של אלונה זה לא להפוך להיות מכבי חיפה,לא בהיבט של המועדון העצום הזה,אלה בהתנהלות שלו בשנים האחרונות וזו גם אחת הסיבות לחיתוך המהיר שנעשה בסגל גם במחיר של שחרור חינם,לא ליצור מרמור ורעל בחדר ההלבשה.
עוד משהו מעניין זה עניין ההשתוללות בשבועיים האחרונים,עפ"י מה שהוא אומר וזה די מתיישב עם ההגיון,זה "ניצול" עניין הפייר פליי של מכבי והעובדה שהיא לא יכולה לרכוש שחקנים כרגע.
המטרה הייתה להביא את הטובים ביותר בשוק כרגע,כי עם מכבי בתמונה זה היה עולה יותר על סף הבלתי אפשרי והיו נסיונות.
שמח לשמוע והכל מתכתב עם ההגיון והמהלכים בשטח.
בתחילת הקיץ בנינו עקום בצורה חיפאית קלאסית אפילו גרוע מכך,
בצומת האחרונה שהייתה לה היא עשתה יו-טרן וחזרה למדיניות של שחקני מפתח, של כאלו שיוצרים ולא צורכים.
עדיף צומת אחרונה מאשר להמשיך לנסוע ולהתרסק בקיר.
כמו כל תגובה כימית, מכאן והלאה צריך לתת למערכת את הזמן הדרוש בשביל להגיע לשיווי-משקל.
זה טבען של מערכות, ואם הן מערכות גדולות לחץ תמיד יהיה.
אותו לחץ יכול להיות חיובי ונדרש כקטליזטור של התגובה, והוא יכול גם לפוצץ את הריאקטור בסופו של דבר.
צריך לדעת להשתמש בו נכון כמו שעשו עשרות פעמים בעבר, כרגע זה זולג לכר הדשא וזה מורגש

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-804814" onclick="window.open(this.href);return false;

אפרופו הדיון על ברקת שחר בינוניות מדבקת ומה שביניהם

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: הייתה לי שיחה מאוד מעניינת בחג,עם בחור שדי מעורב במה שקורה בתוך המערכת,לא בחור צעיר,הוא אומר שאחד הפחדים של אלונה זה לא להפוך להיות מכבי חיפה,לא בהיבט של המועדון העצום הזה,אלה בהתנהלות שלו בשנים האחרונות וזו גם אחת הסיבות לחיתוך המהיר שנעשה בסגל גם במחיר של שחרור חינם,לא ליצור מרמור ורעל בחדר ההלבשה.
האמת? סידר לי הכל. בפרט עניין ניצול הפייר פליי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedBend כתב:https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-804814

אחד הטורים הכי נכונים,והכי מקצועיים שקראתי.
מילה במילה.
רק שכאן במועדון הסגור של הברנז'ה,מעדיפים לתת קרדיט ויחצ לכאלה שאבד עליהם הקלח.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

RedBend כתב:https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-804814

מישהו מכיר את הכותב. נשמע כמו אחד משלנו

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב: אחד הטורים הכי נכונים,והכי מקצועיים שקראתי.
מילה במילה.
רק שכאן במועדון הסגור של הברנז'ה,מעדיפים לתת קרדיט ויחצ לכאלה שאבד עליהם הקלח.
ולרדת על מי שממשיך להיות תחרותי ולרצות תארים תמיד

שלח תגובה