הייתה לי שיחה מאוד מעניינת בחג,עם בחור שדי מעורב במה שקורה בתוך המערכת,לא בחור צעיר,הוא אומר שאחד הפחדים של אלונה זה לא להפוך להיות מכבי חיפה,לא בהיבט של המועדון העצום הזה,אלה בהתנהלות שלו בשנים האחרונות וזו גם אחת הסיבות לחיתוך המהיר שנעשה בסגל גם במחיר של שחרור חינם,לא ליצור מרמור ורעל בחדר ההלבשה.RedBend כתב: ההגדרה בעני היא מאוד פשוטה.
מכיר את המלפפון הזה בתחתית השקית במקרר שמעלה עובש ו"מדביק" את היושבים לצידו בשערות הלא חינניות?
חיפה כבר שנים מערכת חולה נקודה סימן קריאה.
התסמינים הכי טובים בעיני למערכת חולה היא שלא משנה מי מגיע הוא נדבק בחיידק.
ערמות של שחקנים מהשנים האחרונות שהגיעו אליהם והיו שם צל של עצמם, שחקנים מתים
רק כדי לעזוב ולפרוח מחדש במקום אחר.
הצד ההפוך של הסקאלה הוא מערכת "בריאה" שכל מי שמגיע נקלט היטב ומרים את היכולות שלו.
עד לפני שנה, שנה וחצי היינו במקום אחר. כולם השתדרגו אצלנו במין מערכת פלאים כזו שהזינה את עצמה.
התורם והנתרם, יחסי הגומלין בין שחקן-קבוצה הייתה בסינרגיה מושלמת. גם בינוניים על הנייר שהגיעו "הרוויחו" מזה
חיפה מעניינת לי את הביצה, אני בעניין שלנו מודאג.
מקווה שאצלנו לא מתחילים להידבק כי על פניו הסימפטומים קיימים. לא יודע לשים את האצבע בדיוק אבל
אלו ומלמד מפ"ת, שיימן בבסט וממן מחיפה ולא נזכיר את זריהן & אוחנה וסליחה אם שכחתי בדרך כמה.
כולם או רובם הגיעו אחרי עונות מוצלחות למדי בקבוצת האם, וכולם או רובם די מדשדשים/דשדשו אצלנו, למעט ממן שחווה חצי עונה חלומית ומהר מאוד נחת חזרה.
על הקרקע הזו והמומנטום הזה צריכים עכשיו לקלוט קבוצה חצי חדשה.
סאבו ועזרא סבע והסלביינק ואפילו הרוש. כולם מגיעים אחרי עונות שיא - צריך למצוא את הדרך לספק המשכיות
אפשר להתווכח על שחקן אחד או שניים מהרשימה, אני מדבר במאקרו כמובן - עניין מגמתי ומערכתי ומכאן הוירליות המדבקת שלו.
אחרי שההרכב יסתנכרן עם השיטה, אחרי שנתייצב בטבלה במהרה בימינו ואחרי שהרוחות ישקטו והלחץ יישכך-
זה דבר שצריך לעשות בדק בית לגביו כי התסמינים גם אם בשלב מוקדם- על פניו קיימים וזו אינדיקציה די לא טובה לעתיד
עוד משהו מעניין זה עניין ההשתוללות בשבועיים האחרונים,עפ"י מה שהוא אומר וזה די מתיישב עם ההגיון,זה "ניצול" עניין הפייר פליי של מכבי והעובדה שהיא לא יכולה לרכוש שחקנים כרגע.
המטרה הייתה להביא את הטובים ביותר בשוק כרגע,כי עם מכבי בתמונה זה היה עולה יותר על סף הבלתי אפשרי והיו נסיונות.