משהמשה אוחיון כתב: אביב, ממך אני מתפלא, שים לב טוב למילים הבאות:
"לפי מה שאני הבנתי", "אם אני מבין נכונה", וכמובן בסיכום הדברים "אם הדברים האלה אכן נכונים". שים לב שאני לא קובע עובדות בשטח אלא אומר שאם הדברים נכונים, מדובר בדברים חמורים.
ברגע שבדש יצא לתקשורת וטען שהם לא מצאו מגרש ישר כתבתי:
"ברגע שבדש אמר שאין מגרש עד נתניה אני מאמין לו ב100%.
מגיע לו להנות מהספק, הוא לא עשה כלום כדי שנפקפק בכך".
ואני שוב מבקש ממכם להתייחס עניינית לדברים שלי, לא להמציא דברים ולא לנסות להוציא אותי דמגוג כדי להוציא את הטענות שלכם כנכונות.
ידעתי שתכוון אותי למילים אלה וגם לזה התכוננתי .
הדבר שהכי קשה לי מהביקורות של האנשים פה אינה הביקורת עצמה.כפי שכבר אמרתי , גם לי יש מה להגיד לעיתים בנושאים מסוימים ואני דואג שהדברים שאני אומר יאמרו באופן כזה שיתקבל בהבנה וברצון בצד השני משום שזאת מטרת הביקורת - לגרום לצד המקבל אותה לבדוק את אותה ביקורת מתוך שותפות עם הצד המעביר אותה.הבעיה שלי היא רוח הדברים שנמצאת בין השורות אצל אנשים שמשמיעים את קולם אך ורק כשיש להם ביקורת וכשהיא מושמעת - היא נוקבת ככל האפשר.
אתה ישבת איתי אצל אותו מושא ביקורת ושמעת ממנה / ממנו על הכוונה להיפגש עם האוהדים אחת לתקופה מסוימת ( מעבר לפגישות השוטפות אוהדים הנהלה /בעלים).הקשיבו בקשב רב לכל אוהד ואוהד והתייחסו לכל הדברים.אתה יודע ,יותר מאחרים, שיש במה מסודרת להעביר ביקורת ,אך אתם מעדיפים להגיד שלא יודעים לקבל ביקורת במועדון.בטח שלא ירצו לקבל ביקורת אם היא מושמעת באופן כמעט ארסי.אל תצפו שיראו בכם שותפים כאשר דבריכם נשמעים כמפי מכפישים מחפשי רע.
שימו לב לדרך בה דבריכם נשמעים - חיים ומוות ביד הלשון !