בושה וחרפה פעם 2000

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

Re: בושה וחרפה פעם 2000

שליחה על ידי AS1 »

משה אוחיון כתב: אביב, ממך אני מתפלא, שים לב טוב למילים הבאות:
"לפי מה שאני הבנתי", "אם אני מבין נכונה", וכמובן בסיכום הדברים "אם הדברים האלה אכן נכונים". שים לב שאני לא קובע עובדות בשטח אלא אומר שאם הדברים נכונים, מדובר בדברים חמורים.
ברגע שבדש יצא לתקשורת וטען שהם לא מצאו מגרש ישר כתבתי:
"ברגע שבדש אמר שאין מגרש עד נתניה אני מאמין לו ב100%.
מגיע לו להנות מהספק, הוא לא עשה כלום כדי שנפקפק בכך".

ואני שוב מבקש ממכם להתייחס עניינית לדברים שלי, לא להמציא דברים ולא לנסות להוציא אותי דמגוג כדי להוציא את הטענות שלכם כנכונות.
משה
ידעתי שתכוון אותי למילים אלה וגם לזה התכוננתי .
הדבר שהכי קשה לי מהביקורות של האנשים פה אינה הביקורת עצמה.כפי שכבר אמרתי , גם לי יש מה להגיד לעיתים בנושאים מסוימים ואני דואג שהדברים שאני אומר יאמרו באופן כזה שיתקבל בהבנה וברצון בצד השני משום שזאת מטרת הביקורת - לגרום לצד המקבל אותה לבדוק את אותה ביקורת מתוך שותפות עם הצד המעביר אותה.הבעיה שלי היא רוח הדברים שנמצאת בין השורות אצל אנשים שמשמיעים את קולם אך ורק כשיש להם ביקורת וכשהיא מושמעת - היא נוקבת ככל האפשר.
אתה ישבת איתי אצל אותו מושא ביקורת ושמעת ממנה / ממנו על הכוונה להיפגש עם האוהדים אחת לתקופה מסוימת ( מעבר לפגישות השוטפות אוהדים הנהלה /בעלים).הקשיבו בקשב רב לכל אוהד ואוהד והתייחסו לכל הדברים.אתה יודע ,יותר מאחרים, שיש במה מסודרת להעביר ביקורת ,אך אתם מעדיפים להגיד שלא יודעים לקבל ביקורת במועדון.בטח שלא ירצו לקבל ביקורת אם היא מושמעת באופן כמעט ארסי.אל תצפו שיראו בכם שותפים כאשר דבריכם נשמעים כמפי מכפישים מחפשי רע.
שימו לב לדרך בה דבריכם נשמעים - חיים ומוות ביד הלשון !
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אביב כתב: משה
ידעתי שתכוון אותי למילים אלה וגם לזה התכוננתי .
הדבר שהכי קשה לי מהביקורות של האנשים פה אינה הביקורת עצמה.כפי שכבר אמרתי , גם לי יש מה להגיד לעיתים בנושאים מסוימים ואני דואג שהדברים שאני אומר יאמרו באופן כזה שיתקבל בהבנה וברצון בצד השני משום שזאת מטרת הביקורת - לגרום לצד המקבל אותה לבדוק את אותה ביקורת מתוך שותפות עם הצד המעביר אותה.הבעיה שלי היא רוח הדברים שנמצאת בין השורות אצל אנשים שמשמיעים את קולם אך ורק כשיש להם ביקורת וכשהיא מושמעת - היא נוקבת ככל האפשר.
אתה ישבת איתי אצל אותו מושא ביקורת ושמעת ממנה / ממנו על הכוונה להיפגש עם האוהדים אחת לתקופה מסוימת ( מעבר לפגישות השוטפות אוהדים הנהלה /בעלים).הקשיבו בקשב רב לכל אוהד ואוהד והתייחסו לכל הדברים.אתה יודע ,יותר מאחרים, שיש במה מסודרת להעביר ביקורת ,אך אתם מעדיפים להגיד שלא יודעים לקבל ביקורת במועדון.בטח שלא ירצו לקבל ביקורת אם היא מושמעת באופן כמעט ארסי.אל תצפו שיראו בכם שותפים כאשר דבריכם נשמעים כמפי מכפישים מחפשי רע.
שימו לב לדרך בה דבריכם נשמעים - חיים ומוות ביד הלשון !
1. לא כולם יכולים להיות נוכחים בפגישה עם ההנהלה/בטח ליצור קשר יומיומי עם ההנהלה ולכן הפורום הזה נועד כדי שכל אוהד יוכל להשמיע את קולו.

2. יש מקרים (כמו במקרה המשחק מול נתניה) שהדברים מתרחשים בצורה מהירה ולכן אין זמן לקיים פגישה עם ההנהלה.
אז האם לא להעלות את הבעיות? חובה להעלות את הבעיה כדי ליצור שיח מסוים (הגם לא ישיר) שיגיע להנהלה ויגרום לה לפעול.

3. בהחלט יתכן שברוב המקרים ישיבה עם ההנהלה תפתור את הבעיה.

4. אין הדברים הנ"ל אומרים שלא צריך להגיד שדרך קבלת ההחלטות בקבוצה היום לוקה בחסר. גם אם נשב עם ההנהלה בכל פעם שתתעורר בעיה ונפתור אותה, עדיין צריך להעביר ביקורת על כך שבכל פעם צצות בעיות חדשות ונושאים שונים שמלמדים, ושוב זאת דעתי, על ניהול שהוא לקוי בבסיסו וכתוצאה מכך נוצרים אותם מחדלים, כל פעם בנושא אחר.

5. לא יודע אם אני נוגד את מה שאמרתי בסעיף 3, אבל הרבה מהביקורת היום באה בעקבות המסקנות שנוצרו בשנה שעברה כשנתנו ל"נציגי אוהדים" ואנשים נוספים לפתור את הבעיות ב4 עיניים והם בתמורה קיבלו יחס קר ולפעמים אף מתנשא מההנהלה.
לא אומר שלא צריך לתת צאנס לנציגי האוהדים, לא אומר שלא צריך להיפגש עם ההנהלה, אלא שלפעמים הבעיה לא תפתר גם באותם פגישות, ולפעמים נצטרך, בגלל סיבות כאלה ואחרות, להביע את הביקורת גם במקומות אחרים (כמו באינטרנט), וכן, בחלקה היא תהיה לא קלה לשמיעה כמו הרבה דברים שבאים מהלב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

קוקי כתב:
לא ידעתי שאשדוד הפכה להיות אגדה..
הכי חשוב שעכשיו יפסיקו להאשים\לקלל את שכטר שכאילו הוא אשם בכל(מעכשיו אימרו בדש אשם)
שכטר לא עונה לטלפון במועדון בלי אישור של אלונה.
שנתיים וחצי זה המון זמן למישהי שיש לה כלים.
לא דיברתי על להיות אימפריה.
כוונתי הייתה לראות מועדון שכבר עושה את הצעדים הראשונים שלו בדרך להיות אגדה
בינתיים אנחנו אפילו לא זוחלים..
עצוב ומאכזב..

לא ידעתי שאשדוד הפכה למעצמה עולמית!

ולא אמחזר שוב ושוב אותם דברים שכבר אמרתי...בחיאת ראבק, אולי במקום לירות סיסמאות ריקות מתוכן תנסה להיות ספציפי בביקורות שלך? מה דיברת תכלס חוץ מעניין חצאי המשרות? (בו יש ביננו תימות דעים..)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מצטרף לאביב, אליק (תותח!!) ומוטי.

משה,
כתבתי בנושא אחר, ומתאים גם עכשיו:
אורי אדום בנשמה כתב:

אז בא תסלח לי גם אתה אדון משה, ובאמת באמת בלי לפגוע, אבל בגלל קשקשנים כמוך חסרי חכמת מידה נכונה שלא לומר גם לעיתים קשר למציאות, שעושה רושם שמונעים מגחמות וקפריזות להתבדל ולהתבלט או אנא עארף מה - נאלץ לסבול לנצח מאווירה עכורה (על כל השלכותיה, עד הקיצונית שבהם כתרחיש של ניצן) אותה כמוך ושכמותך יצרו במו ידיהם.

מילים גבוהות וסיסמאות ריקות מתוכן על הסתכלות לעתיד בלה בלה תמכרו לילדים בני 10. עם כל הכבוד לך ולדומיך, לא השפה הסופר גבוהה, וגם לא הידע והאינטלקט העולה על גדותיו של אוקיינוס הטיעונים הערטילאיים שלכם, לא עושים עלי רושם כי הוא זה!! :כרטיס אדום:
אורי אדום בנשמה כתב:

הגיע הזמן שיורידו מולכם ת'כפפות ויקראו אתכם לסדר כי אתם מ-ז-י-ק-י-ם!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אורי אדום בנשמה כתב:

לא ידעתי שאשדוד הפכה למעצמה עולמית!

ולא אמחזר שוב ושוב אותם דברים שכבר אמרתי...בחיאת ראבק, אולי במקום לירות סיסמאות ריקות מתוכן תנסה להיות ספציפי בביקורות שלך? מה דיברת תכלס חוץ מעניין חצאי המשרות? (בו יש ביננו תימות דעים..)
בינתיים אשדוד עשו צעד קטן בדרך להיות קבוצה מקצוענית.
אנחנו נשאר חובבנים שמסתפקים בבינוניות..
כבר נמאס לראות את כל סוגדי אלונה.(אליק במיוחד)
בחייאת ראבק
סך הכל העברנו ביקורת..
דבר אחד טוב יצא ממשחק חסר חשיבות במפעל חסר חשיבות
הפורום מראי שוב סימני חיים..
רק תפסיקו לרדת לפסים אישים נגד כל אחד שמבקר את המערכת..
כולנו רוצים לראות את הפועל באר שבע מצליחה.
את באר שבע הופכת להיות קבוצה מקצוענית
שבעוד כמה שנים(3/4)
תופיע בקביעות במפעלים של אירופה..
סך הכל ביקורת בונה..כל אחד יש לו תפיסה משלו
לגבי איך הוא היה רוצה לראות את הפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני רק אסתפק בלומר שכמו תמיד המועדון מוצא לנכון להגיד את דברו ולהוציא לאור את מעשיו בדקה התשעים ורק אחרי שמתעוררות מהומות בקרב האוהדים.
ככה זה היה בנושא המנויים וככה זה עכשיו בנושא מעבר העברת המשחק לנתניה.
היה קשה להחליט ולפרסם על הסעות ברגע שהוצאה ההודעה שעוברים לשחק בנתניה?
היה קשה להוציא הודעה קצת יותר מפורטת על למה בעצם המשחק עבר עד לנתניה?
אני בטוח שלא...
וזה בדיוק למה גם משה וגם אני חושבים שלוקחים אותנו האוהדים יותר מידי כמובן מאליו.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה