סמואל יבואה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: סמואל יבואה

שליחה על ידי זה שי ! »

גיא שחר כתב:למה הזלזול? אילוז מעולה בתור קשר,אמנם להגן הוא לא ממש יודע..והוא לא בנוי לזה,אבל תמיד כשהוא עולה להתקפה זאת תוספת כוח רצינית..הוא מהיר,טכני ויש לו גם בעיטה טובה.
ולגבי דוידזאדה,קשר שמאל נקודה.
אמג'ד סולימאן קשר 50-50 לפי מה שהבנתי..ולאחר שיוחתם בלם (מה שכנראה יקרה) סוארז ישחק כקשר גרזן.
אני לא בעד ההרכב הזה,אני הייתי משאיר את סוארז בלם,כי הוא תורם התקפית גם בתפקיד הזה..שם את אמג'ד סולימאן אחורי,ומביא את רועי בקל שישחק יותר קדימה.
לגבי החלוצים,אני הייתי הולך על דובב,אבו לאבן ואוזן..לא מביא שום דבר אחר.
לגבי חלוצים במידה וייפצעו? יש משא ומתן כבד בשוק הנוער שבמהלכו הנוער מחזיר את סהר שבתאי חלוץ הנוער של בית"ר,שגדל אצלנו.
אחד הכשרונות היותר גדולים שיצאו מהמחלקה שלנו.
כמות שטויות כזאת לא שמעתי הרבה זמן
אילוז יכול רק לשחק בחוץ בחימום הוא לא שחקן לא בתור מגן ימני לא בתור שוער ולא בתור קשר ימני על איזה בעיטה אתה מדבר פעמיים בכל הקריירה שלו הוא שם גול מ16 מטר !
תוספת כוח רצינית להתקפה תגיד אתה שומע את עצמך ?
סוארז חייב לשחק בקישור האחורי נקודה בתור בלם הוא עושה המון שטויות
חלוצים אוזן אבו לבן וגבאי מספקים אותך ? ואללה מי ישמור על כדור אף אחד מהם לא יכול לשחק עם הגב לשער לא תופס שטח רק במתרצפות אתה יכול לשחק עם שחקנים כאלה
חייב את חן עזרא לא יעזור כלום בארשבעי שחקן שחקן בעל פוטנציל שיכול לתת את הפס לגול יכול ללכת בדריבל אחד על אחד ואפילו יותר וגם בעל בעיטה חזקה
מנהיג וזה מה שאנחנו צריכים מאור חדש ועל זה רשום רק חן עזרא
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

אני איתך שי אנשים חושבים פה שאילוז והרוש או דוידזדה ישחקו שחקני כנף בקישור ויתנו בישולים ויתנו גולים אם בונים על שחקן כמו אילוז לקישור המצב שלנו גרוע מאוד !

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אופיר דוידזאדה יכול לשחק בתפקיד הקשר השמאלי בצורה נהדרת לדעתי, הבעיה היא שאילוז הוא שחקן חלבי מאוד, שהוא הדוגמא לבינוניות של הפועל באר שבע מאז הירידה ההיא לליגה הלאומית...

מבחינתי הקבוצה צריכה קשר אגף סטייל מליקסון (מישהו אמר בוזגלו?) וחלוץ ואז הסגל בשקט יכול בהחלט להיות סגל נהדר, כי גם יש את נאסר ועוד קשר מחליף מהנוער, ובנוסף הקישור שלנו באמצע נראה לי יהיה אחלה קישור, סוארז שיכול לשחק כקשר אחורי, אמג'ד סולימאן, ירדן אבוחצירה, ואולי עוד שחקן ששכחתי את שמו.

אבל דיי ברור שהסגל צריך בדחיפות קשר סטייל מליקסון לאגף הימני...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדוםלוהט

שליחה על ידי אדוםלוהט »

איזה פרשנים גדולים !!!!
אפילו בעיטה אחת עדיין לא נבעטה לשער וכולכם מדברים כאילו אנחנו מקום אחרון במחזור העשירי
תירגעו ותנו צ'אנס כל העונות הקודמות עם השמות הנוצצים לא הוכיחו את עצמם אז בואו ניתן צ'אנס לכולם ושיהיה בהצלחה !!!

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

ברור..גם ערן זהבי הולך להגיע,התפוצץ המשא ומתן עם פאלרמו.
צאו מהסרט כבר אנחנו הפועל באר שבע,לא יובנטוס.
הגדולה שלנו היא להתבסס על שחקני בית..שחקנים מבחוץ לא רוצים לבוא לפה,ביחוד לא שחקנים עם שמות.
מי ישמור על כדור עם הגב? חייב לשחק עם השיטה הזאת? מה שצריך בליגה הזאת הוא התקפה חוצפנית שמעיזה ותוקפת,ולא מפחדת..וזה יבוא לידי ביטוי בהתקפה צעירה וטכנית,לא מחייב שחקן מטר 90 שיוריד כדור.
אני תמיד אהבתי לראות את קדוסי ואסולין ביחד בחוד בזמנו,למרות שזה לא קרה הרבה.
ולאילוז יש בעיטה טובה,ראה דוגמא בימים של לופא..שהוא היה מעיז יותר ובכושר יותר טוב..הוא שחקן טוב,בעיקר כקשר.
The Camels 05' Never Gives Up

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

גיא שחר כתב:ברור..גם ערן זהבי הולך להגיע,התפוצץ המשא ומתן עם פאלרמו.
צאו מהסרט כבר אנחנו הפועל באר שבע,לא יובנטוס.
הגדולה שלנו היא להתבסס על שחקני בית..שחקנים מבחוץ לא רוצים לבוא לפה,ביחוד לא שחקנים עם שמות.
מי ישמור על כדור עם הגב? חייב לשחק עם השיטה הזאת? מה שצריך בליגה הזאת הוא התקפה חוצפנית שמעיזה ותוקפת,ולא מפחדת..וזה יבוא לידי ביטוי בהתקפה צעירה וטכנית,לא מחייב שחקן מטר 90 שיוריד כדור.
אני תמיד אהבתי לראות את קדוסי ואסולין ביחד בחוד בזמנו,למרות שזה לא קרה הרבה.
ולאילוז יש בעיטה טובה,ראה דוגמא בימים של לופא..שהוא היה מעיז יותר ובכושר יותר טוב..הוא שחקן טוב,בעיקר כקשר.
אילוז כמעט ולא שיחק בתקופה היפה של לופא רמי אליהו היה מגן ימני ואחרי זה חליבה
ואנחנו הפועל ב"ש וגם בליגה שנייה שחקנים בעבר היו רוצים להגיע לפה
נועם שוהם קביה מוקניה ביצניץ טיבור באלוג צולקוביץ חיים חגג ועוד
שיש לך שחקן שיודע לשמור על כדור זה עושה עבודה יותר קלה למי שבא מאחורה
זוכר את אלון מזרחי זה החלוץ הכי גדול שראיתי משחק בהפועל ב"ש או שי הלצמן מקבלים כדורים עם הגב נותנים מסירה והולכים קדימה
אלון מזרחי היה ענק בזה
זה שי !
תמונה

שלח תגובה