כמות שטויות כזאת לא שמעתי הרבה זמןגיא שחר כתב:למה הזלזול? אילוז מעולה בתור קשר,אמנם להגן הוא לא ממש יודע..והוא לא בנוי לזה,אבל תמיד כשהוא עולה להתקפה זאת תוספת כוח רצינית..הוא מהיר,טכני ויש לו גם בעיטה טובה.
ולגבי דוידזאדה,קשר שמאל נקודה.
אמג'ד סולימאן קשר 50-50 לפי מה שהבנתי..ולאחר שיוחתם בלם (מה שכנראה יקרה) סוארז ישחק כקשר גרזן.
אני לא בעד ההרכב הזה,אני הייתי משאיר את סוארז בלם,כי הוא תורם התקפית גם בתפקיד הזה..שם את אמג'ד סולימאן אחורי,ומביא את רועי בקל שישחק יותר קדימה.
לגבי החלוצים,אני הייתי הולך על דובב,אבו לאבן ואוזן..לא מביא שום דבר אחר.
לגבי חלוצים במידה וייפצעו? יש משא ומתן כבד בשוק הנוער שבמהלכו הנוער מחזיר את סהר שבתאי חלוץ הנוער של בית"ר,שגדל אצלנו.
אחד הכשרונות היותר גדולים שיצאו מהמחלקה שלנו.
אילוז יכול רק לשחק בחוץ בחימום הוא לא שחקן לא בתור מגן ימני לא בתור שוער ולא בתור קשר ימני על איזה בעיטה אתה מדבר פעמיים בכל הקריירה שלו הוא שם גול מ16 מטר !
תוספת כוח רצינית להתקפה תגיד אתה שומע את עצמך ?
סוארז חייב לשחק בקישור האחורי נקודה בתור בלם הוא עושה המון שטויות
חלוצים אוזן אבו לבן וגבאי מספקים אותך ? ואללה מי ישמור על כדור אף אחד מהם לא יכול לשחק עם הגב לשער לא תופס שטח רק במתרצפות אתה יכול לשחק עם שחקנים כאלה
חייב את חן עזרא לא יעזור כלום בארשבעי שחקן שחקן בעל פוטנציל שיכול לתת את הפס לגול יכול ללכת בדריבל אחד על אחד ואפילו יותר וגם בעל בעיטה חזקה
מנהיג וזה מה שאנחנו צריכים מאור חדש ועל זה רשום רק חן עזרא
זה שי !