ספונסר חדש למועדון!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

ספונסר חדש למועדון!

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

חדש-ישן ליתר דיוק.. - https://hapoelb7.co.il/Pages_Site/Conte ... rentID=186" onclick="window.open(this.href);return false;

נ.ב
רק שיוציאו מהדורה חדשה של הכובע ההוא בזמנו.. היה כובע אלוףףף :)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: ספונסר חדש למועדון!

שליחה על ידי שי האדום »

טוב מאוד.
מקווה שהסכם מכובד, גם בגזרה הזו חשוב להצליח.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

לא חושב שמדוייק לרשום "ספונסר חדש".
לא היא תהייה המחליפה של קריסטל (שלפי מה שאני מבין לא בטוח תמשיך לתת חסות)

בסה"כ מעתה והלאה הקבוצה תלבש את המותג קאפב במקום דיאדורה.. לא חושב שמדובר פה באיזה סכום כסף שמוזרם לקבוצה.. הקבוצה תקבל הנחה על המדים של קאפה.
אם היה מדובר בהסכם כמו זה של חיפה ואדידס (במקום לוטו) אז היה אפשר להתייחס להכסם הזה יותר ברצינות.. אבל אלו 2 מקרים שונים לחלוטין.

יכול להיות שאני טועה, אבל זה מה שאני הבנתי.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
אלי גיא

שליחה על ידי אלי גיא »

מה זה אומר על התלבושת של העונה הבאה?
אני הייתי מעדיף להישאר עם מה שלבשנו השנה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

והנה - השבוע התבשרנו כולנו בהפתעה על ספונסר חדש-ישן למועדון, שחוזר אחרי "עונת גלות" בבית"ר י-ם - "האחים אביסרור", אשר יחליף את "קריסטל" וישמש כספונסר הראשי של המועדון. בכלל, ע"פ הדיווחים, העונה עניין הספונסרים נחל הצלחה מעל המצופה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אורי אדום בנשמה כתב:והנה - השבוע התבשרנו כולנו בהפתעה על ספונסר חדש-ישן למועדון, שחוזר אחרי "עונת גלות" בבית"ר י-ם - "האחים אביסרור", אשר יחליף את "קריסטל" וישמש כספונסר הראשי של המועדון. בכלל, ע"פ הדיווחים, העונה עניין הספונסרים נחל הצלחה מעל המצופה.
בס"ד
בהחלט.
בידיעות הנגב פורסם שסכום האימוץ הוא הגבוה בתולדות המועדון.
בנוסף הקבוצה קרובה להשלמת רשימת הספונסרים באופן מלא,דבר שלא עשתה בשנים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ואיפה כל המלעיזים?
נכנסו לחורים?
עד לפני שבועיים צעקו על זה שאין שיווק ואף אחד לא רוצה להיות ספונסר של הקבוצה.
כל זה בהנחה שהפרסומים אודות הספונסרים נכונים (העונה הזו יהיו 5 ספונסרים).

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

izguy83 כתב:ואיפה כל המלעיזים?
נכנסו לחורים?
עד לפני שבועיים צעקו על זה שאין שיווק ואף אחד לא רוצה להיות ספונסר של הקבוצה.
כל זה בהנחה שהפרסומים אודות הספונסרים נכונים (העונה הזו יהיו 5 ספונסרים).
אתה צוחק?!?!

השיווק באמת על הפנים, המון נותני חסום ומפרסמים בכלל ברחו ולא ימשיכו עונה נוספת.
מפרסמים זה לא רק ספונסרים על החולצה (5 אם אתה אומר)... אלא כל אלו שקונים שטחי פרסום באצטדיון... המצב שלנו היה כ"כ רע עד שבשנה שעברה החליטו במועדון לשכור לא פחות מ- 4 (!!!) משרדי פרסום שונים שימכרו וישיגו מפרסמים... אני בטוח שהשנה המצב הרבה יותר קשה.

גם בגזרת נותני החסות (על החולצות) זה לא מה שאתה חושב.
אביסרור אולי חתמו על חוזה גדול, אבל העובדה ששנה שעברה התרחקו מהמועדון אומרת המון... ואני לא בטוח כמה זמן החוזה החדש ומה בדיוק סיכמו שם.
דיאדורה/קאפה זה לא נותני חסות, אלו בסה"כ החברה שמלבישה והמועדון לא מרוויח כסף אלא בקושי מדים וציוד בהנחה מסויימת.
מטרופולין בסה"כ מקציבה אוטובוס למועדון ומפרסמת עליו... (אם אני לא טועה זה רק לבוגרים, לא כולל הסעות לנחלקת הנוער).. גם לא הסכם חסות מרשים מידיי.
פתאל?! גם לא כסף גדול מידיי שנכנס למועדון... אז נותנים חדר או שניים כשהמועדון צריך... תהייה בטוח שלמלון כמו לאונרדו זו לא כזו אבדה היות והוא רוב הזמן לא בתפוסה מלאה מידיי... גם אני כבר כמה שנים טובות כל פעם שמתארח במלון בארץ לא משלם עליו.
ההסכם החדש עם הקייטרינג? נו נגיד ש... קיבלו מפרסם אחד.. גם פה אני חושב שמדובר בסה"כ בהספקת ארוחות ו/או ציוד במשחקים לתא הכבוד....
יחסית למקומות אחרים, מדובר פה בעסקאות פרסום לא מרשימות במיוחד ובסכומים לא הכי גדולים.

אני בטוח שהמועדון לא מרוויח (או יותר נכון חוסך) יותר מידיי בהסכמי החסות האלו... יכל להוציא מאותן חברות הרבה הרבה יותר!
אם היה שיווק נכון המועדון היה יכול להכניס פי כמה וכמה יותר ממה שהוא עושה עכשיו! בעיקר דרך מכירת כל המנויים לתא הכבוד (כ-100) עד שהוא מגיע למצב שאין לו יותר מידיי הזמנות לחלק לשם כמו תמיד.. הזמנות שמגיעות לסתם אנשים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

עמית,
הסיבה העיקרית לתמונה שאתה מצייר היא אובדנם של שני אנשים מהמערכת שבא נגיד שלא הזלת אחריהם דמעה..

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

קודם כל אני לא מדבר על למה זה ככה, אני מתאר מצב נתון... ואין קשר לאיך הרגשתי אז.. זה לא שאני הוא הגורם לעזיבתם. (ואני לא אכנס להאם אני מסכים או לא שזו הסיבה העיקרית... זה לא הנושא כאן מבחינתי)

דבר שני, ואם אני מבין נכון למי התכוונת, זה לא מדוייק... (לפחות לגבי אחד מהם). ובלי קשר, חלק גדול ממה שרשום היה נכון גם לתקופה בה שניהם עבדו במועדון.. ואת מרבית הדברים האלו, שכמו שרשום למעלה לא מרשימים במיוחד, לא הביא מי שנשכר במיוחד לעבודה הזו.

והדבר הכי חשוב, ואולי גם הכי עצוב, הוא שהשנה באו לאלונה עם תכניות שיווק שנתיות למועדון והיא פשוט סירבה להעסיק אנשים שיתעסקו בזה.. מבחינתה השיווק שמופל על אדם שמתעסק בעוד 1001 דברים אחרים זה מספיק..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Amit M כתב: והדבר הכי חשוב, ואולי גם הכי עצוב, הוא שהשנה באו לאלונה עם תכניות שיווק שנתיות למועדון והיא פשוט סירבה להעסיק אנשים שיתעסקו בזה.. מבחינתה השיווק שמופל על אדם שמתעסק בעוד 1001 דברים אחרים זה מספיק..

מה חדש?
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

עמית, העובדה היא שהמועדון ( ע״פ הצהרתו) יעמוד ״בתקן״ של5 ספונסרים. יש בפורום הזה שגרה של התבכיינות והסתכלות רק על חצי הכוס הריקה ואגב, בכל הנושאים (שחקנים, תקציב, ניהול, שיווק וכד...). המועדון מביא ספונסרים? זה בטח בשביל ארוחות צהריים, ביגוד וארוחות צהריים. שחקני רכש? אין מספיק שחקני בית. שחקנים צעירים? אין מספיק רכש. רשמתי את זה בטופיק קודם - זאת בדיוק הדרך לקללות אחרי תיקו במחזור הראשון של גביע הטוטו. אם תסתכלו על הקבוצות הגדולות, תבינו שאנחנו עוברים את התהליך שהם החלו מזמן עם הצעירים ובגלל זה הם נמצאות במוקדמות האלופות/ הליגה האירופית ובנוסף לכל זה מוכרים כל שנה שחקנים בשני מיליון יורו. זאת הדרך, היא לוקחת זמן ואין מה לעשות. יש דוגמאות הפוכות כמו מכבי ת״א. די עם השלילות הזאת.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

izguy83 כתב:עמית, העובדה היא שהמועדון ( ע״פ הצהרתו) יעמוד ״בתקן״ של5 ספונסרים. יש בפורום הזה שגרה של התבכיינות והסתכלות רק על חצי הכוס הריקה ואגב, בכל הנושאים (שחקנים, תקציב, ניהול, שיווק וכד...). המועדון מביא ספונסרים? זה בטח בשביל ארוחות צהריים, ביגוד וכד׳... שחקני רכש? אין מספיק שחקני בית. שחקנים צעירים? אין מספיק רכש. רשמתי את זה בטופיק קודם - זאת בדיוק הדרך לקללות אחרי תיקו במחזור הראשון של גביע הטוטו. אם תסתכלו על הקבוצות הגדולות, תבינו שאנחנו עוברים את התהליך שהם החלו מזמן עם הצעירים ובגלל זה הם נמצאות במוקדמות האלופות/ הליגה האירופית ובנוסף לכל זה מוכרים כל שנה שחקנים בשני מיליון יורו. זאת הדרך, היא לוקחת זמן ואין מה לעשות. יש דוגמאות הפוכות כמו מכבי ת״א. די עם השלילות הזאת.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Amit M כתב:קודם כל אני לא מדבר על למה זה ככה, אני מתאר מצב נתון... ואין קשר לאיך הרגשתי אז.. זה לא שאני הוא הגורם לעזיבתם. (ואני לא אכנס להאם אני מסכים או לא שזו הסיבה העיקרית... זה לא הנושא כאן מבחינתי)

דבר שני, ואם אני מבין נכון למי התכוונת, זה לא מדוייק... (לפחות לגבי אחד מהם). ובלי קשר, חלק גדול ממה שרשום היה נכון גם לתקופה בה שניהם עבדו במועדון.. ואת מרבית הדברים האלו, שכמו שרשום למעלה לא מרשימים במיוחד, לא הביא מי שנשכר במיוחד לעבודה הזו.

והדבר הכי חשוב, ואולי גם הכי עצוב, הוא שהשנה באו לאלונה עם תכניות שיווק שנתיות למועדון והיא פשוט סירבה להעסיק אנשים שיתעסקו בזה.. מבחינתה השיווק שמופל על אדם שמתעסק בעוד 1001 דברים אחרים זה מספיק..

למה לא הנושא? אם כבר אתה מלין בנושא מסויים, ועוד איך מן הראוי שניתן את הדעת על הגורמים.

ואל השניים הללו, אגב, תוסיף גם את ההוא שהועזב עוד הרבה לפני.. לא יודע מה לגביך, אבל גם אז המילייה שלך נגיד את זה ככה לא ישבה שבעה :roll:

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

Amit M כתב:קודם כל אני לא מדבר על למה זה ככה, אני מתאר מצב נתון... ואין קשר לאיך הרגשתי אז.. זה לא שאני הוא הגורם לעזיבתם. (ואני לא אכנס להאם אני מסכים או לא שזו הסיבה העיקרית... זה לא הנושא כאן מבחינתי)

עמית אני יגיב קצת על מה שכתבת קודם כל דיי לחפש דברים רעים כן יש שיפור בגזרת הספונסרים אין מה לעשות תקבל את זה או לא בחירה שלך .בקשר לשלטים לא ניראה לי שזה משהו שקובעים לפני תחילת העונה בדרך כלל אלה תוך כדי תנועה. יחסית לשני העונות החלשות אין מה לעשות יש דברים שייפגעו גם השלטים בצד (באמת מעניין לי לא רוצה להגיד מה).
עכשיו בקשר להוא שעזב בצדק או לא בצדק אני לא יודע אני לא חבר של אריגאי לא מכיר אותו גם למעט כמה פעמים שראיתי אותו ,אבל ניראה לי שבנאדם שלמד במקום טוב שמתעסק בשיווק ספורט בנאדם דיי רציני בקטגוריה הזאת בארץ(שוב תקבל או לא זה כבר בעיה שלך יש דברים שאי אפשר להתווכח עליהם) אני חושב שצריך לתת לו יותר מחודשים בתפקיד בשביל להצליח במיוחד התחום השיווק. בקשר למנכ''לים שמתחלפים כל יום לא ניהול תקין אבל לא מעניין כי אני מרוצה מאסי למרות שהוא לא איש כריזמטי בטירוף ניראה דווקא שהוא כל הזמן עובד לא משהו שראיתי את הקודמים שלו עושים.

בקשר לאריגאי שוב כל התנגדות שלכם לאנשים מתקופת החרמות היא הזויה ולא נכונה כאחד שפעם היה מעורב יותר בכל השטויות האלה אני רוצה להגיד לך אתם אנשים לא נורמלים חסרי מושג מה גם כאחד שנסע ונוסע גם היום לכל משחק לא זוכר שראיתי את כל המקטרים באים למשחקים אז אז באמת עדיף שישתקו ולא יחפשו אנשים סתם.
בקשר לריב שהיה או לא היה לו עם ציפורה אני באמת חושב שהיא עובדת טובה עושה את שלה אבל ניראה לך הגיוני שדוברת צריכה לריב עם כל מה שזז במועדון?שצריכה להיות כל כך אהובה על פלג מסוים בקהל? ואני באמת חושב שהיא עובדת נהדרת אבל שתתעסק במה שהיא צריכה לא צריכה להוסיף לעצמה כאב ראש ולעסוק בדברים לא מחמיאים לה עד כך שהיא עושה לי כתבת שער במקומון.
תמונה

שלח תגובה