נ.ב
רק שיוציאו מהדורה חדשה של הכובע ההוא בזמנו.. היה כובע אלוףףף

בס"דאורי אדום בנשמה כתב:והנה - השבוע התבשרנו כולנו בהפתעה על ספונסר חדש-ישן למועדון, שחוזר אחרי "עונת גלות" בבית"ר י-ם - "האחים אביסרור", אשר יחליף את "קריסטל" וישמש כספונסר הראשי של המועדון. בכלל, ע"פ הדיווחים, העונה עניין הספונסרים נחל הצלחה מעל המצופה.
אתה צוחק?!?!izguy83 כתב:ואיפה כל המלעיזים?
נכנסו לחורים?
עד לפני שבועיים צעקו על זה שאין שיווק ואף אחד לא רוצה להיות ספונסר של הקבוצה.
כל זה בהנחה שהפרסומים אודות הספונסרים נכונים (העונה הזו יהיו 5 ספונסרים).
Amit M כתב: והדבר הכי חשוב, ואולי גם הכי עצוב, הוא שהשנה באו לאלונה עם תכניות שיווק שנתיות למועדון והיא פשוט סירבה להעסיק אנשים שיתעסקו בזה.. מבחינתה השיווק שמופל על אדם שמתעסק בעוד 1001 דברים אחרים זה מספיק..
izguy83 כתב:עמית, העובדה היא שהמועדון ( ע״פ הצהרתו) יעמוד ״בתקן״ של5 ספונסרים. יש בפורום הזה שגרה של התבכיינות והסתכלות רק על חצי הכוס הריקה ואגב, בכל הנושאים (שחקנים, תקציב, ניהול, שיווק וכד...). המועדון מביא ספונסרים? זה בטח בשביל ארוחות צהריים, ביגוד וכד׳... שחקני רכש? אין מספיק שחקני בית. שחקנים צעירים? אין מספיק רכש. רשמתי את זה בטופיק קודם - זאת בדיוק הדרך לקללות אחרי תיקו במחזור הראשון של גביע הטוטו. אם תסתכלו על הקבוצות הגדולות, תבינו שאנחנו עוברים את התהליך שהם החלו מזמן עם הצעירים ובגלל זה הם נמצאות במוקדמות האלופות/ הליגה האירופית ובנוסף לכל זה מוכרים כל שנה שחקנים בשני מיליון יורו. זאת הדרך, היא לוקחת זמן ואין מה לעשות. יש דוגמאות הפוכות כמו מכבי ת״א. די עם השלילות הזאת.
Amit M כתב:קודם כל אני לא מדבר על למה זה ככה, אני מתאר מצב נתון... ואין קשר לאיך הרגשתי אז.. זה לא שאני הוא הגורם לעזיבתם. (ואני לא אכנס להאם אני מסכים או לא שזו הסיבה העיקרית... זה לא הנושא כאן מבחינתי)
דבר שני, ואם אני מבין נכון למי התכוונת, זה לא מדוייק... (לפחות לגבי אחד מהם). ובלי קשר, חלק גדול ממה שרשום היה נכון גם לתקופה בה שניהם עבדו במועדון.. ואת מרבית הדברים האלו, שכמו שרשום למעלה לא מרשימים במיוחד, לא הביא מי שנשכר במיוחד לעבודה הזו.
והדבר הכי חשוב, ואולי גם הכי עצוב, הוא שהשנה באו לאלונה עם תכניות שיווק שנתיות למועדון והיא פשוט סירבה להעסיק אנשים שיתעסקו בזה.. מבחינתה השיווק שמופל על אדם שמתעסק בעוד 1001 דברים אחרים זה מספיק..
עמית אני יגיב קצת על מה שכתבת קודם כל דיי לחפש דברים רעים כן יש שיפור בגזרת הספונסרים אין מה לעשות תקבל את זה או לא בחירה שלך .בקשר לשלטים לא ניראה לי שזה משהו שקובעים לפני תחילת העונה בדרך כלל אלה תוך כדי תנועה. יחסית לשני העונות החלשות אין מה לעשות יש דברים שייפגעו גם השלטים בצד (באמת מעניין לי לא רוצה להגיד מה).Amit M כתב:קודם כל אני לא מדבר על למה זה ככה, אני מתאר מצב נתון... ואין קשר לאיך הרגשתי אז.. זה לא שאני הוא הגורם לעזיבתם. (ואני לא אכנס להאם אני מסכים או לא שזו הסיבה העיקרית... זה לא הנושא כאן מבחינתי)
דבר שני, ואם אני מבין נכון למי התכוונת, זה לא מדוייק... (לפחות לגבי אחד מהם). ובלי קשר, חלק גדול ממה שרשום היה נכון גם לתקופה בה שניהם עבדו במועדון.. ואת מרבית הדברים האלו, שכמו שרשום למעלה לא מרשימים במיוחד, לא הביא מי שנשכר במיוחד לעבודה הזו.
והדבר הכי חשוב, ואולי גם הכי עצוב, הוא שהשנה באו לאלונה עם תכניות שיווק שנתיות למועדון והיא פשוט סירבה להעסיק אנשים שיתעסקו בזה.. מבחינתה השיווק שמופל על אדם שמתעסק בעוד 1001 דברים אחרים זה מספיק..