נס לודוגורץ :: יש פלייאוף!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: נס לודוגורץ :: יש פלייאוף!

שליחה על ידי oranu »

dardasmiley כתב:חייב להגיד שראיתי את המשחק ביחד עם אדומים בדרום בפאב-מועדון בתל אביב.
השידור היה בדילאי של דקה, היה שמוק אחד שקיבל התראות לטלפון בזמן אמת וכל פעם צעק אותם. הרס לי לגמרי את החוויה.

לגמרי נס לודוגורץ.
בדם בדמעות בשיניים איך שלא תרצו לקחנו את זה, אין ספק שהיה משחק רע שלנו, הם התכוננו פנטסטי למשחק וההכנה שלנו לקתה בחסר מאוד.

עדיין לא שוכנעתי שזה המפלצת שעשיתם ממנה, קבוצה אדירה, אולי הכי טובה ששיחקה נגדנו, אבל מאוד מאוד פגיעה. אם גאדיר היה שחקן לרמות האלו היה יכול להגמר עם 4 גולים לטובתנו. (לדעתי תוצאה 6-4 משקפת יותר)
חחחחח הייתי גם.
אחרי שהוא גילה על הגול של גאדיר לפני הזמן התייאשתי ופשוט פתחתי בעצמי את האתר והתעדכנתי רק דרך שם כי ידעתי שאם אני ממשיך לראות והחמור לא קופץ בראש אז אין למה לצפות.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

שיש כתב: לא היה אופי היה רק מזל
לא אוהב תגובות כאלה. בלי אופי חוטפים רביעי כמו ישראלים טובים ואז כולם מדברים על אופי ולא על חוסר מזל.
אם אני לא טועה, זה היה מייקל ג'ורדן שאמר משהו בסגנון של "אני מתאמן הרבה וחזק כדי שהמזל יהיה בצד שלי".

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

oranu כתב: חחחחח הייתי גם.
אחרי שהוא גילה על הגול של גאדיר לפני הזמן התייאשתי ופשוט פתחתי בעצמי את האתר והתעדכנתי רק דרך שם כי ידעתי שאם אני ממשיך לראות והחמור לא קופץ בראש אז אין למה לצפות.
ישבתי קרוב אליו, לפני הגול של גאדיר הוא אמר על כל הגולים לחברים שלו. בגול של גאדיר ממש הגזים קפץ ותיק יש, הכדור בכלל אצל לודוגורץ בחצי שלנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סניור כתב:
לא אוהב תגובות כאלה. בלי אופי חוטפים רביעי כמו ישראלים טובים ואז כולם מדברים על אופי ולא על חוסר מזל.
אם אני לא טועה, זה היה מייקל ג'ורדן שאמר משהו בסגנון של "אני מתאמן הרבה וחזק כדי שהמזל יהיה בצד שלי".
גם זהבי.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ForeverRed כתב: גם זהבי.
שניים מהטובים בעולם :)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

משהו שעיצבן אותי אתמול, כמה עוד דאבל פאסים יעשו לנו עד שהשחקנים שלנו ילמדו שצריך להמשיך את התנועה עם השחקן המוסר?

אין לי מושג אם זאת עצלות או סתם טיפשות אבל חייבים להפיק לקחים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

עד לחילוף של אוחנה הניהול משחק של בכר היה לא טוב, והוא הגיב באיחור למה שהתרחש במגרש, אבל צריכים לשמור על פרופורציות. בכר שיחק פתוח בידיעה שכל שער חוץ שלנו הוא game changer. ובשורה התחתונה, חוץ מהשער של גאדיר, החמצנו פנדל, גאדיר החמיץ עוד הזדמנות מול שער ריק, טוני שלח כדור לקורה, כלומר עוד שלושה מצבים של כיבוש ודאי שהיו יכולים לסגור את הסיפור מוקדם ולמנוע מאיתנו את דפיקות הלב בסוף המשחק. וזה בלי להתייחס לכמות הפעמים שהגענו לאיזור המסוכן ולא ניצלנו את ההזדמנות כמו כשראדי בעט חלש כשהוא לבד בקצה הרחבה, או בן ביטון שפעמיים היה במצב של מסירת רוחב טובה ושחקן שלנו נשאר לבד רק לדחוק את הכדור לשער והוא בעט על שחקן ההגנה של הבולגרים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:עד לחילוף של אוחנה הניהול משחק של בכר היה לא טוב, והוא הגיב באיחור למה שהתרחש במגרש, אבל צריכים לשמור על פרופורציות. בכר שיחק פתוח בידיעה שכל שער חוץ שלנו הוא game changer. ובשורה התחתונה, חוץ מהשער של גאדיר, החמצנו פנדל, גאדיר החמיץ עוד הזדמנות מול שער ריק, טוני שלח כדור לקורה, כלומר עוד שלושה מצבים של כיבוש ודאי שהיו יכולים לסגור את הסיפור מוקדם ולמנוע מאיתנו את דפיקות הלב בסוף המשחק. וזה בלי להתייחס לכמות הפעמים שהגענו לאיזור המסוכן ולא ניצלנו את ההזדמנות כמו כשראדי בעט חלש כשהוא לבד בקצה הרחבה, או בן ביטון שפעמיים היה במצב של מסירת רוחב טובה ושחקן שלנו נשאר לבד רק לדחוק את הכדור לשער והוא בעט על שחקן ההגנה של הבולגרים.
כל המצבים הבאמת טובים באו כשציפפנו כמו שצריך ושיחקנו על טוני במעבר.
לשחק פתוח היה שטות מוחלטת וגם ברק יודע את זה.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

להתייחס למצבים שהיו לנו אחרי הגול של גאדיר כדי להוכיח שלא היינו כאלה רעים זאת דמגוגיה.
גם ככה לודוגורץ לא קבוצה הגנתית, אחרי השער של גאדיר הם פשוט השאירו טיילת מאחורה וסידרו לנו מצבים שיותר קשה להחמיץ מאשר להבקיע.
היה משחק זוועתי של כולם צריך לקרוא לילד בשמו ולהפסיק לעדן את המציאות, לשמוח על העליה להסיק את המסקנות ולהתקדם, אבל חשוב מאוד לא לשקר לעצמנו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב: אחושרמוטה נס.
South Boy כתב:
אם כל הניסים. אפילו הגול היה נס (ונעזוב את ההחמצות והפנדל שבאמת באמת ריסקו אותי לרצפה).
רק המזל העלה אותנו, שום דבר אחר.
izguy83 כתב: אמאמא של הנס.
לא זוכר מכתוב יותר מזה לקבל את הרביעי ולא קיבלנו
חאלס נו, אתם מושפעים מדי מדפיקות הלב בסיום.
אם גאדיר, וואקמה ואוגו היו מאופסים, העוקץ מהמשחק היה מנוטרל. וזה לא שהם החמיצו בלי סוף.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורי אדום בנשמה כתב:

אם גאדיר, וואקמה ואוגו היו מאופסים, העוקץ מהמשחק היה מנוטרל. וזה לא שהם החמיצו בלי סוף.
האם הזה שרשמת לא קשור לכלום.
לא היית במשחק 60 ומשהו דקות וחזרת אליו ממש בנס. גם אם תשים את גאדיר במצב הזה עוד 100 פעמים, אולי זה ייכנס פעמיים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אורי אדום בנשמה כתב:

מה שההוא מעליך כתב.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורי אדום בנשמה כתב:

אגב, מחצית ראשונה היה צריך להיות 4 להם מבלי שהגענו בכלל לשער שלהם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אתם כמובן מקצינים.
הכניסה של אוחנה שינתה את המשחק שכן כדורגל משחקים 90 דקות ולא 60 דקות.
המצב של גאדיר היה המשך של דקות טובות שלנו, כשאנחנו חופשים הרבה יותר.
30 דקות אחרונות שבהם כבשנו שער והגענו לעוד 3 מצבים בטוחים לשער ועוד לא מעט פעמים שהיינו ברחבה של הבולגרים, זה מצוין. אם ההחמצה של גאדיר/הפנדל של אוגו/הקורה של טוני נכנסים, התגובות כאן היו אחרות ומפלס הלחץ היה אחרת לגמרי.
בשורה התחתונה, היה לנו לא מעט מזל אתמול, אבל חלק מזה היה גם בגלל שלא הבקענו את השער חוץ השני שהיינו שווים, כלומר גם לבולגרים היה מזל אתמול מבחינה הגנתית שספגו רק שער אחד.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב:אתם כמובן מקצינים.
הכניסה של אוחנה שינתה את המשחק שכן כדורגל משחקים 90 דקות ולא 60 דקות.
המצב של גאדיר היה המשך של דקות טובות שלנו, כשאנחנו חופשים הרבה יותר.
30 דקות אחרונות שבהם כבשנו שער והגענו לעוד 3 מצבים בטוחים לשער ועוד לא מעט פעמים שהיינו ברחבה של הבולגרים, זה מצוין. אם ההחמצה של גאדיר/הפנדל של אוגו/הקורה של טוני נכנסים, התגובות כאן היו אחרות ומפלס הלחץ היה אחרת לגמרי.
בשורה התחתונה, היה לנו לא מעט מזל אתמול, אבל חלק מזה היה גם בגלל שלא הבקענו את השער חוץ השני שהיינו שווים, כלומר גם לבולגרים היה מזל אתמול מבחינה הגנתית שספגו רק שער אחד.
אתה מתעלם מזה שנתת גול שלא קשור לכדורגל ואז כל מה שרשמת קרה.
אי אפשר לעשות מקרים ותגובות לכל דבר. היה לנו טונה מזל ובכל תרחיש ריאלי לאיך שהתפתח המשחק אתמול, אתה אמור לבדוק עכשיו מי היריבה הכי פחות חזקה בפלייאוף האירופית. טוב שהמזל היה לצידנו כמובן, המזל הולך עם הטובים.

שלח תגובה