dardasmiley כתב:חייב להגיד שראיתי את המשחק ביחד עם אדומים בדרום בפאב-מועדון בתל אביב.
השידור היה בדילאי של דקה, היה שמוק אחד שקיבל התראות לטלפון בזמן אמת וכל פעם צעק אותם. הרס לי לגמרי את החוויה.
לגמרי נס לודוגורץ.
בדם בדמעות בשיניים איך שלא תרצו לקחנו את זה, אין ספק שהיה משחק רע שלנו, הם התכוננו פנטסטי למשחק וההכנה שלנו לקתה בחסר מאוד.
עדיין לא שוכנעתי שזה המפלצת שעשיתם ממנה, קבוצה אדירה, אולי הכי טובה ששיחקה נגדנו, אבל מאוד מאוד פגיעה. אם גאדיר היה שחקן לרמות האלו היה יכול להגמר עם 4 גולים לטובתנו. (לדעתי תוצאה 6-4 משקפת יותר)
חחחחח הייתי גם.
אחרי שהוא גילה על הגול של גאדיר לפני הזמן התייאשתי ופשוט פתחתי בעצמי את האתר והתעדכנתי רק דרך שם כי ידעתי שאם אני ממשיך לראות והחמור לא קופץ בראש אז אין למה לצפות.
לא אוהב תגובות כאלה. בלי אופי חוטפים רביעי כמו ישראלים טובים ואז כולם מדברים על אופי ולא על חוסר מזל.
אם אני לא טועה, זה היה מייקל ג'ורדן שאמר משהו בסגנון של "אני מתאמן הרבה וחזק כדי שהמזל יהיה בצד שלי".
oranu כתב:
חחחחח הייתי גם.
אחרי שהוא גילה על הגול של גאדיר לפני הזמן התייאשתי ופשוט פתחתי בעצמי את האתר והתעדכנתי רק דרך שם כי ידעתי שאם אני ממשיך לראות והחמור לא קופץ בראש אז אין למה לצפות.
ישבתי קרוב אליו, לפני הגול של גאדיר הוא אמר על כל הגולים לחברים שלו. בגול של גאדיר ממש הגזים קפץ ותיק יש, הכדור בכלל אצל לודוגורץ בחצי שלנו.
סניור כתב:
לא אוהב תגובות כאלה. בלי אופי חוטפים רביעי כמו ישראלים טובים ואז כולם מדברים על אופי ולא על חוסר מזל.
אם אני לא טועה, זה היה מייקל ג'ורדן שאמר משהו בסגנון של "אני מתאמן הרבה וחזק כדי שהמזל יהיה בצד שלי".
עד לחילוף של אוחנה הניהול משחק של בכר היה לא טוב, והוא הגיב באיחור למה שהתרחש במגרש, אבל צריכים לשמור על פרופורציות. בכר שיחק פתוח בידיעה שכל שער חוץ שלנו הוא game changer. ובשורה התחתונה, חוץ מהשער של גאדיר, החמצנו פנדל, גאדיר החמיץ עוד הזדמנות מול שער ריק, טוני שלח כדור לקורה, כלומר עוד שלושה מצבים של כיבוש ודאי שהיו יכולים לסגור את הסיפור מוקדם ולמנוע מאיתנו את דפיקות הלב בסוף המשחק. וזה בלי להתייחס לכמות הפעמים שהגענו לאיזור המסוכן ולא ניצלנו את ההזדמנות כמו כשראדי בעט חלש כשהוא לבד בקצה הרחבה, או בן ביטון שפעמיים היה במצב של מסירת רוחב טובה ושחקן שלנו נשאר לבד רק לדחוק את הכדור לשער והוא בעט על שחקן ההגנה של הבולגרים.
Sir Alex Ferguson כתב:עד לחילוף של אוחנה הניהול משחק של בכר היה לא טוב, והוא הגיב באיחור למה שהתרחש במגרש, אבל צריכים לשמור על פרופורציות. בכר שיחק פתוח בידיעה שכל שער חוץ שלנו הוא game changer. ובשורה התחתונה, חוץ מהשער של גאדיר, החמצנו פנדל, גאדיר החמיץ עוד הזדמנות מול שער ריק, טוני שלח כדור לקורה, כלומר עוד שלושה מצבים של כיבוש ודאי שהיו יכולים לסגור את הסיפור מוקדם ולמנוע מאיתנו את דפיקות הלב בסוף המשחק. וזה בלי להתייחס לכמות הפעמים שהגענו לאיזור המסוכן ולא ניצלנו את ההזדמנות כמו כשראדי בעט חלש כשהוא לבד בקצה הרחבה, או בן ביטון שפעמיים היה במצב של מסירת רוחב טובה ושחקן שלנו נשאר לבד רק לדחוק את הכדור לשער והוא בעט על שחקן ההגנה של הבולגרים.
כל המצבים הבאמת טובים באו כשציפפנו כמו שצריך ושיחקנו על טוני במעבר.
לשחק פתוח היה שטות מוחלטת וגם ברק יודע את זה.
להתייחס למצבים שהיו לנו אחרי הגול של גאדיר כדי להוכיח שלא היינו כאלה רעים זאת דמגוגיה.
גם ככה לודוגורץ לא קבוצה הגנתית, אחרי השער של גאדיר הם פשוט השאירו טיילת מאחורה וסידרו לנו מצבים שיותר קשה להחמיץ מאשר להבקיע.
היה משחק זוועתי של כולם צריך לקרוא לילד בשמו ולהפסיק לעדן את המציאות, לשמוח על העליה להסיק את המסקנות ולהתקדם, אבל חשוב מאוד לא לשקר לעצמנו.
אתם כמובן מקצינים.
הכניסה של אוחנה שינתה את המשחק שכן כדורגל משחקים 90 דקות ולא 60 דקות.
המצב של גאדיר היה המשך של דקות טובות שלנו, כשאנחנו חופשים הרבה יותר.
30 דקות אחרונות שבהם כבשנו שער והגענו לעוד 3 מצבים בטוחים לשער ועוד לא מעט פעמים שהיינו ברחבה של הבולגרים, זה מצוין. אם ההחמצה של גאדיר/הפנדל של אוגו/הקורה של טוני נכנסים, התגובות כאן היו אחרות ומפלס הלחץ היה אחרת לגמרי.
בשורה התחתונה, היה לנו לא מעט מזל אתמול, אבל חלק מזה היה גם בגלל שלא הבקענו את השער חוץ השני שהיינו שווים, כלומר גם לבולגרים היה מזל אתמול מבחינה הגנתית שספגו רק שער אחד.
Sir Alex Ferguson כתב:אתם כמובן מקצינים.
הכניסה של אוחנה שינתה את המשחק שכן כדורגל משחקים 90 דקות ולא 60 דקות.
המצב של גאדיר היה המשך של דקות טובות שלנו, כשאנחנו חופשים הרבה יותר.
30 דקות אחרונות שבהם כבשנו שער והגענו לעוד 3 מצבים בטוחים לשער ועוד לא מעט פעמים שהיינו ברחבה של הבולגרים, זה מצוין. אם ההחמצה של גאדיר/הפנדל של אוגו/הקורה של טוני נכנסים, התגובות כאן היו אחרות ומפלס הלחץ היה אחרת לגמרי.
בשורה התחתונה, היה לנו לא מעט מזל אתמול, אבל חלק מזה היה גם בגלל שלא הבקענו את השער חוץ השני שהיינו שווים, כלומר גם לבולגרים היה מזל אתמול מבחינה הגנתית שספגו רק שער אחד.
אתה מתעלם מזה שנתת גול שלא קשור לכדורגל ואז כל מה שרשמת קרה.
אי אפשר לעשות מקרים ותגובות לכל דבר. היה לנו טונה מזל ובכל תרחיש ריאלי לאיך שהתפתח המשחק אתמול, אתה אמור לבדוק עכשיו מי היריבה הכי פחות חזקה בפלייאוף האירופית. טוב שהמזל היה לצידנו כמובן, המזל הולך עם הטובים.