דילים למולדובה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: דילים למולדובה

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
חוץ מלהפחיד את הקהל שאם לא יטוס דרכם ייתכן ולא יראו את המשחק, הבנת עוד משהו מההודעה?
וואלה קראתי עוד פעם.

"המועדון לא מתחייב"

לא רואה פה להלך אימים. אבל יאללה כל אחד ומה שהוא מבין. אני מודה שאני בית הילל. דפוק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אריק כתב:
חכר גם חכר, רק שאז עשו הפרדה מוחלטת בין הטיסה למשחק. הנה ההודעה משנה שעברה:

חבילת פרימיום לאוהדי הפועל באר שבע למשחק הקבוצה בשוויץ.
חבילה הכוללת טיסת אל-על ישירה עם שחקני הקבוצה לציריך (כולל מזוודה) 21-24/7
2 לילות במלון בציריך + לילה 1 בעיר ברן המרוחקת כחצי שעה מת׳ון.

החל מ- 659 אירו לאדם בחדר זוגי.
הקבוצה לא חכרה בשנה שעברה מטוס לשויץ. טסה בטיסה מסחרית רגילה של אל על לציריך.
מעט האוהדים שהצטרפו צורפו ע"י משרד הנסיעות (אינטרנשיונל) כחלק מהקבוצה לצורך הזמנת הכרטיסים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

טוב אז תיחקרתי בעצמי למה זה נשמע לי נורא מעניין.
דעה שלי,סערה בכוס מים על 150 אוהדים בלחץ שיצאו למולדובה.
מה בסך הכל היה כאן? בא המועדון חכר מטוס נתן אפשרות לאוהדים לטוס איתו ולשלם קצת יותר,בגלל עניין הנוחות,התשלום היקר שכל מי שמבין קצת בטיסות ויעדים יודע שלמקומות הללו קשה להגיע עצמאית,רצה קצת להחזיר על ההשקעה,אז מה כאן לא בסדר?
ועוד חיזק ואמר באופן אחראי שהוא לא יכול להיות אחראי לאנשים שלא מגיעים דרכם אלה עצמאית לרכוש כרטיס.
כל אחד יעשה את השיקולים שלו ויחליט אם כדאי לו או לאו.
בדיוק כמו אילו שיחליטו אם כדאי להם לשלם 1200 דולר באל על ישיר לניו יורק או לחסוך 300 ולנסוע בקונקשיין.
קראתי את ההודעה של הארגון וכאחד שמכבד אותם מאוד,אני גם בטוח שהיא יצאה בלהט העצבים של אותה מסיבה שהשחקנים לא הגיעו אליה וכאן אני מאשים את המועדון,אבל אין שום קשר בין הדברים.
וכל האמירות על עשיר ועני לא מחזיקות מים.
מי שמחליט לנסוע למשחק בטיזינבי לא עושה חשבון על עוד 100 דולר העיקר שיגיע כמו שצריך,במיוחד לחור הזה.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

לשווייץ לא צריך לחכור מטוס, יש כמה טיסות ביום.
למולדובה זו הוצאה שחוסכת כמה ימים בדרכים.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

delta7 כתב: הקבוצה לא חכרה בשנה שעברה מטוס לשויץ. טסה בטיסה מסחרית רגילה של אל על לציריך.
מעט האוהדים שהצטרפו צורפו ע"י משרד הנסיעות (אינטרנשיונל) כחלק מהקבוצה לצורך הזמנת הכרטיסים.
או.קי. חשבתי שחכרו.
בכל אופן הנסיעה עם השחקנים היתה בכמעט 200 יורו יותר יקרה מהחבילות השונות.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אדום זקן כתב:טוב אז תיחקרתי בעצמי למה זה נשמע לי נורא מעניין.
דעה שלי,סערה בכוס מים על 150 אוהדים בלחץ שיצאו למולדובה.
מה בסך הכל היה כאן? בא המועדון חכר מטוס נתן אפשרות לאוהדים לטוס איתו ולשלם קצת יותר,בגלל עניין הנוחות,התשלום היקר שכל מי שמבין קצת בטיסות ויעדים יודע שלמקומות הללו קשה להגיע עצמאית,רצה קצת להחזיר על ההשקעה,אז מה כאן לא בסדר?
ועוד חיזק ואמר באופן אחראי שהוא לא יכול להיות אחראי לאנשים שלא מגיעים דרכם אלה עצמאית לרכוש כרטיס.
כל אחד יעשה את השיקולים שלו ויחליט אם כדאי לו או לאו.
בדיוק כמו אילו שיחליטו אם כדאי להם לשלם 1200 דולר באל על ישיר לניו יורק או לחסוך 300 ולנסוע בקונקשיין.
קראתי את ההודעה של הארגון וכאחד שמכבד אותם מאוד,אני גם בטוח שהיא יצאה בלהט העצבים של אותה מסיבה שהשחקנים לא הגיעו אליה וכאן אני מאשים את המועדון,אבל אין שום קשר בין הדברים.
וכל האמירות על עשיר ועני לא מחזיקות מים.
מי שמחליט לנסוע למשחק בטיזינבי לא עושה חשבון על עוד 100 דולר העיקר שיגיע כמו שצריך,במיוחד לחור הזה.
אחי אתה מפספס את הנקודה.
צריכה להיות הפרדה מוחלטת בין הטיסות עם הקבוצה לבין הכרטיסים.
היום אין ביקוש וזה אחלה, מחר יהיה משחק במקום אטרקטיבי וכן יהיה ביקוש.
אוהד שטס עם הקבוצה לא צריך לקבל קדימות מאוהד אחר שטס עצמאית ואסור
לתת לזה לגיטימציה. כרטיסים למשחק צריכים בנפרד דרך משרד הכרטיסים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
או.קי. חשבתי שחכרו.
בכל אופן הנסיעה עם השחקנים היתה בכמעט 200 יורו יותר יקרה מהחבילות השונות.
כי זה הבדל בין איזיג'ט לאלעל. מה לעשות? גם בזה המועדון אשם?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
כי זה הבדל בין איזיג'ט לאלעל. מה לעשות? גם בזה המועדון אשם?
שתשתחרר מהאשפוז תעדכן, לא רוצה לקחת על עצמי את הל"ד הגבוה שלך :lol:

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
שתשתחרר מהאשפוז תעדכן, לא רוצה לקחת על עצמי את הל"ד הגבוה שלך :lol:
בדרך הבייתה....

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אריק כתב:
אחי אתה מפספס את הנקודה.
צריכה להיות הפרדה מוחלטת בין הטיסות עם הקבוצה לבין הכרטיסים.
היום אין ביקוש וזה אחלה, מחר יהיה משחק במקום אטרקטיבי וכן יהיה ביקוש.
אוהד שטס עם הקבוצה לא צריך לקבל קדימות מאוהד אחר שטס עצמאית ואסור
לתת לזה לגיטימציה. כרטיסים למשחק צריכים בנפרד דרך משרד הכרטיסים.
אני לא חושב שצריך להשליך מזה ליעדים אחרים.
מדובר כאן ביעד מאוד בעייתי שהדרכים אליו מסובכות ולא נעימות.
אם המועדון החליט לחכור מטוס על מנת לא להתעלעל בדרכים ועל הדרך גם לתת הזדמנות לאוהדים לעלות עליו אז מה טוב.
אני בטוח שאם היה מדובר ביעדים אחרים וקצת יותר אטרקטיביים,כאילו שהדרך אליהם היא יותר נגישה ומערבית,אז רוב האנשים היו בוחרים לעשות זאת עצמאית ולחסוך עלויות,זה לפחות מה שאני הייתי עושה.
במקרה הזה אני לא רואה הצדקה להתלהמות או לקיפוח.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: כרטיסי לשריף חוץ

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. היה עדיף לא לשיר לשחקנים? במשחק הראשון שלנו מאז ומעולם במסגרת ליגת האלופות? מה זה יתרום חוץ מלהוביל לקרע עצום בין הארגון לקהל הרחב?

2. אני לא חושב שהפוסט של הארגון היה כנקמה על אי הופעת נציגי המועדון למסיבת הבריכה, אלא שהמסיבה ומה שהיה בה הובילו לכך שלארגון לא הייתה סבלנות לסבול עוד התנהלות לא נכונה של המועדון.
בכל מקרה הארגון לא היה מסכים להודעה, אבל בנסיבות אחרות יכול להיות שלפני שהיה מגיב כפי שהגיב היה מדבר עם אסי.
בכל מקרה לדעתי ההודעה ובעיקר התוכן שלה לא היה עובר מבחינת הארגון על סדר היום, ובצדק. עם זאת, אני חוזר על מה שאמרתי, היה ראוי לדבר קודם עם אסי לפני התגובה גם אם היה כעס על המסיבה.

3. גדי, דיברתי עם גורם מהמועדון בקשר למטוס ובעיקר למחירים שהמועדון דורש. הוא אמר לי שחור על גבי לבן שאלונה מחפשת "למזער נזקים" אחרי שחכרה את המטוס.
לדעתי הניסוח של ההודעה היה אומלל, לא פחות, והיה ניצול לרעה של מעמד המועדון על מנת לשווק את החבילה שהוא מוכר למשחק.
אם במועדון היו מפרסמים את החבילה בהודעה אחת, ובהודעה אחרת מנסחים משהו על כרטיסים למשחק, אז הדברים היו אחרת, אבל ברגע שאתה מנסח הודעה שקושרת בין החבילה שלך (שכוללת כרטיס למשחק) לעובדה ששום גורם אחר לא יכול להבטיח כרטיס למשחק, אתה לדעתי משתמש בכוח שלך על מנת לגרום לאנשים לבחור בחבילה שלך מהפחד שהם יסגרו עם מישהו אחר ויישארו בסוף בלי כרטיס למשחק.

יכול להיות שזאת לא הייתה כוונת המועדון, מתאר לעצמי שזאת לא אלונה שרשמה את ההודעה, אבל זה מה שהיה ניתן ללמוד מהניסוח של ההודעה, אז או שהמועדון ניצל כאן את כוחו או שהמועדון הוציא הודעה שמנוסחת בצורה אומללה, בכל מקרה מדובר בהודעה שלא הייתה צריכה לצאת.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

קודם כל תודה לכולם על התגובות וגם על הביקורות יש פה שיח ענייני וטוב וזה מה שחשוב.

דרדסמיילי מבחינתי כל העניין נשכח הכל בסדר כולנו עצבניים לפעמים זה מאחורינו.

לגבי מהות הדברים:

1. המועדון הוציא הודעה מאיימת, לא מקובלת והיה צריך לפעול מראש למציאת פתרון או לתת אחד כזה ביחד עם ההודעה ולא להציג את הפתרון היחידי לזכאות לכרטיס בהתניית טיסה עם הקבוצה.

2. יש ויכוחים על הדרך שבא בחרנו להגיב וזה בסדר הפעם ככה בחרנו שמענו הכל קראנו הכל ואנחנו לוקחים כל מילה לתשומת ליבנו.

3. פעלנו ותמיד נמשיך לפעול לטובת הקהל אם זה מנויי חוץ, הגרלות שקופות, חציצה בצפוני, אישורים לציוד עידוד הגברה תפאורה בטרנר, זכות לחידוש מנויים, קידום שיווק ומרצנדייס וכו וכו. הדברים האלה מטופלים נון סטופ ואנחנו לוקחים רעיונות ממועדונים אחרים בעולם וגם מהפורום הזה, אנחנו עושים זאת מול המועדון ישירות ולכן אתם לא שומעים על זה אבל כמו שרשמתי למעלה תמיד מתבצעות פעולות לטובת הקהל והשירות לקהל אנחנו לא מקלים בזה ראש.

4. ברור שהארגון מייצג בשירים ועידוד ותפאןרה את כלל הקהל כוונתי הייתה אחת -הוא לא מייצג את כולם בדיעותיו תפיסותיו ופרסומיו

אין קונצנזוס בקהל על שום נושא אז גם על הודעות הארגון תמיד יש חילוקי דעת המון אנשים היו בעד ואמרו שהתגובה במקום והמון אנשים אמרו שלא והיא הייתה מופרזת, הפעם עשינן את זה בדרך הזו יכול להיות שבפעמים הבאות בדרך אחרת הכל תלוי מצב ספציפי ומה מהות הסיטואציה.

5. אל תפחדו מפגיעה במועדון וכדומה אנחנו לא ארגון קיקיוני שיוצא במחאה על כל שטות ולוקחים כל החלטה בכובד ראש, יש מקרים שצריכים לקבל תגובה (מחדל הכרטיסים לדוגמא) והתגובה לפעמים תפגע בהתנהלות התקינה של המועדון אין מה לעשות.

6. הועלתה בעיה, נמצא לה פיתרון, ואנחנו וההנהלה ביחד מיישמים אותו ודואגים לו ככה שהכל טוב ואין שום בעיה בשיתוף הפעולה בינינו בנושאים הרלוונטיים.

עברנו, למדנו, ממשיכים קדימה עוד פחות משבועיים יש משחק על החיים, ניפגש בטרנר.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

מגיע להם שלא ישירו להם במשחק מול שריף.
לא משנה המעמד, גודל המשחק או לא יודע מה, ברגע שהשחקנים לא מכבדים את הקהל שלהם ואת הארגון ש24/7 מאחוריהם למרות הבטחות מפה ועד הירח שיגיעו אין שום סיבה שיעודדו אותם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedHell כתב:מגיע להם שלא ישירו להם במשחק מול שריף.
לא משנה המעמד, גודל המשחק או לא יודע מה, ברגע שהשחקנים לא מכבדים את הקהל שלהם ואת הארגון ש24/7 מאחוריהם למרות הבטחות מפה ועד הירח שיגיעו אין שום סיבה שיעודדו אותם.
1+

עומד על דעתי. זה לא היה גורם שום נזק.
אתם מייחסים לאפקט של שירי השחקנים הרבה יותר השפעה ממה שיש לו באמת.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

לא אבקר אותם אם לא ישירו שירי שחקנים אבל מקווה מאוד שזה לא מה שיקרה.

שלח תגובה