וואלה קראתי עוד פעם.אריק כתב:
חוץ מלהפחיד את הקהל שאם לא יטוס דרכם ייתכן ולא יראו את המשחק, הבנת עוד משהו מההודעה?
"המועדון לא מתחייב"
לא רואה פה להלך אימים. אבל יאללה כל אחד ומה שהוא מבין. אני מודה שאני בית הילל. דפוק.
וואלה קראתי עוד פעם.אריק כתב:
חוץ מלהפחיד את הקהל שאם לא יטוס דרכם ייתכן ולא יראו את המשחק, הבנת עוד משהו מההודעה?
הקבוצה לא חכרה בשנה שעברה מטוס לשויץ. טסה בטיסה מסחרית רגילה של אל על לציריך.אריק כתב:
חכר גם חכר, רק שאז עשו הפרדה מוחלטת בין הטיסה למשחק. הנה ההודעה משנה שעברה:
חבילת פרימיום לאוהדי הפועל באר שבע למשחק הקבוצה בשוויץ.
חבילה הכוללת טיסת אל-על ישירה עם שחקני הקבוצה לציריך (כולל מזוודה) 21-24/7
2 לילות במלון בציריך + לילה 1 בעיר ברן המרוחקת כחצי שעה מת׳ון.
החל מ- 659 אירו לאדם בחדר זוגי.
או.קי. חשבתי שחכרו.delta7 כתב: הקבוצה לא חכרה בשנה שעברה מטוס לשויץ. טסה בטיסה מסחרית רגילה של אל על לציריך.
מעט האוהדים שהצטרפו צורפו ע"י משרד הנסיעות (אינטרנשיונל) כחלק מהקבוצה לצורך הזמנת הכרטיסים.
אחי אתה מפספס את הנקודה.אדום זקן כתב:טוב אז תיחקרתי בעצמי למה זה נשמע לי נורא מעניין.
דעה שלי,סערה בכוס מים על 150 אוהדים בלחץ שיצאו למולדובה.
מה בסך הכל היה כאן? בא המועדון חכר מטוס נתן אפשרות לאוהדים לטוס איתו ולשלם קצת יותר,בגלל עניין הנוחות,התשלום היקר שכל מי שמבין קצת בטיסות ויעדים יודע שלמקומות הללו קשה להגיע עצמאית,רצה קצת להחזיר על ההשקעה,אז מה כאן לא בסדר?
ועוד חיזק ואמר באופן אחראי שהוא לא יכול להיות אחראי לאנשים שלא מגיעים דרכם אלה עצמאית לרכוש כרטיס.
כל אחד יעשה את השיקולים שלו ויחליט אם כדאי לו או לאו.
בדיוק כמו אילו שיחליטו אם כדאי להם לשלם 1200 דולר באל על ישיר לניו יורק או לחסוך 300 ולנסוע בקונקשיין.
קראתי את ההודעה של הארגון וכאחד שמכבד אותם מאוד,אני גם בטוח שהיא יצאה בלהט העצבים של אותה מסיבה שהשחקנים לא הגיעו אליה וכאן אני מאשים את המועדון,אבל אין שום קשר בין הדברים.
וכל האמירות על עשיר ועני לא מחזיקות מים.
מי שמחליט לנסוע למשחק בטיזינבי לא עושה חשבון על עוד 100 דולר העיקר שיגיע כמו שצריך,במיוחד לחור הזה.
כי זה הבדל בין איזיג'ט לאלעל. מה לעשות? גם בזה המועדון אשם?אריק כתב:
או.קי. חשבתי שחכרו.
בכל אופן הנסיעה עם השחקנים היתה בכמעט 200 יורו יותר יקרה מהחבילות השונות.
שתשתחרר מהאשפוז תעדכן, לא רוצה לקחת על עצמי את הל"ד הגבוה שלךגדי כתב:
כי זה הבדל בין איזיג'ט לאלעל. מה לעשות? גם בזה המועדון אשם?
בדרך הבייתה....אריק כתב:
שתשתחרר מהאשפוז תעדכן, לא רוצה לקחת על עצמי את הל"ד הגבוה שלך
אני לא חושב שצריך להשליך מזה ליעדים אחרים.אריק כתב:
אחי אתה מפספס את הנקודה.
צריכה להיות הפרדה מוחלטת בין הטיסות עם הקבוצה לבין הכרטיסים.
היום אין ביקוש וזה אחלה, מחר יהיה משחק במקום אטרקטיבי וכן יהיה ביקוש.
אוהד שטס עם הקבוצה לא צריך לקבל קדימות מאוהד אחר שטס עצמאית ואסור
לתת לזה לגיטימציה. כרטיסים למשחק צריכים בנפרד דרך משרד הכרטיסים.
1+RedHell כתב:מגיע להם שלא ישירו להם במשחק מול שריף.
לא משנה המעמד, גודל המשחק או לא יודע מה, ברגע שהשחקנים לא מכבדים את הקהל שלהם ואת הארגון ש24/7 מאחוריהם למרות הבטחות מפה ועד הירח שיגיעו אין שום סיבה שיעודדו אותם.