לפני כמה ימים כשאמרתי את זה וביקרתי את הצוות הרפואי יצאת עלייThe red one כתב: כסת"ח כי שמועות אומרות שהברך שלו במצב רע ביותר, אבל אף אחד במועדון לא אומר על זה כלום. ההיפך - הוציאו הודעה לפני תחילת העונה שערכו התייעצות מקצועית, והיו תוצאות MRI והוחלט לא לנתח אותו.
אם בדיעבד יתגלה שזה מה שהזיק לו..אז יש סיבה מוצדקת לכסת"ח.
ג'ון אוגו מבוקש בטורקיה?
Re: ג'ון אוגו מבוקש בטורקיה?
- The red one
ככל הזכור לי, לא ביקרת את הצוות הרפואי ואני לא יצאתי עלייך. היה איזה משהו על בדיקת הMRI וטענת שהוא לא נותח בגלל מוק' האלופות, אז אני אמרתי שעל פי ההודעה שיצאה (וזה המידע הרשמי היחיד שיש לנו) הוא לא נותח בגלל בדיקת הMRI, ואמרתי לך שאם אתה יודע מידע אחר על הניתוח (כמו למשל שהוא לא נותח בגלל מוק' האליפות והמועדון מכסתח שזה בגלל הMRI) אתה מוזמן לציין בפנינו...אבל לא ענית על זה...CrazyRed7 כתב: לפני כמה ימים כשאמרתי את זה וביקרתי את הצוות הרפואי יצאת עליי
- ForeverRed
עדיין לא רואה קשר לכסת"ח.The red one כתב: כסת"ח כי שמועות אומרות שהברך שלו במצב רע ביותר, אבל אף אחד במועדון לא אומר על זה כלום. ההיפך - הוציאו הודעה לפני תחילת העונה שערכו התייעצות מקצועית, והיו תוצאות MRI והוחלט לא לנתח אותו.
אם בדיעבד יתגלה שזה מה שהזיק לו..אז יש סיבה מוצדקת לכסת"ח.
אם חוות הדעת הייתה מוטעית, אז הטענות צריכות להיות מופנות לרופא שביצע את הבדיקה.
הבעיות של אוגו ידועות כבר לא מהיום.
קשה לי להאמין שדווקא השבועיים האחרונים שבהם בקושי התאמן גרמו לנזק כל כך חמור.
זה התחיל הרבה לפני.
אף אחד לא אומר כלום כי לא רוצים ליצור פניקה.
- The red one
זו הנקודה אחי - לך תדע אם באמת חוות הדעת של הרופא הייתה שלא צריך ניתוח.ForeverRed כתב: עדיין לא רואה קשר לכסת"ח.
אם חוות הדעת הייתה מוטעית, אז הטענות צריכות להיות מופנות לרופא שביצע את הבדיקה.
הבעיות של אוגו ידועות כבר לא מהיום.
קשה לי להאמין שדווקא השבועיים האחרונים שבהם בקושי התאמן גרמו לנזק כל כך חמור.
זה התחיל הרבה לפני.
אף אחד לא אומר כלום כי לא רוצים ליצור פניקה.
אולי, כמו שקרייזירד7 אומר, היה פה משהו אחר.
אין לנו דרך לדעת את זה, לפחות לא עכשיו. נצטרך לראות איך העונה תמשך מבחינתו. נקווה שהדברים שאנחנו מדברים כאן לא יתבררו כנכונים.
- ForeverRed
בראיון לפני הטיסה לניגריה בסיום העונה שעברה אוגו טען בצורה חד משמעית שהוא לא זקוק לניתוח.
המועדון לא יכול להכריח אותו.
המועדון לא יכול להכריח אותו.
- dardasmiley
אני לא בקיא בדברים שלא פורסמו, אבל יש פה הצגה לא מציאותית של הדברים, הרי ברור לכולם שלא אסי או בכר מחליטים על ניתוח.
יושב השחקן עם הרופאים ועם משפחתו ומקבלים החלטה. הרי לא יתכן שהשחקן יגיד ניתוח והמועדון יגיד לא וזה יעבור בשקט כזה, על אחת כמה וכמה שהוא זר שלא מחויב (אתית) לשתוק.
לא מאמין שיש רופא שיקח על הראש שלו את הסיכון לפסוק שלא צריך ניתוח כשצריך. התביעה על הרס הקריירה שתגיע בעקבות דבר כזה תהרוס אותו.
המועדון במקסימום יכול לבקש לדחות ניתוח בחודשיים שלושה כי נלחמים על אליפות, הוא בטח לא יכול לבטל ניתוח.
יושב השחקן עם הרופאים ועם משפחתו ומקבלים החלטה. הרי לא יתכן שהשחקן יגיד ניתוח והמועדון יגיד לא וזה יעבור בשקט כזה, על אחת כמה וכמה שהוא זר שלא מחויב (אתית) לשתוק.
לא מאמין שיש רופא שיקח על הראש שלו את הסיכון לפסוק שלא צריך ניתוח כשצריך. התביעה על הרס הקריירה שתגיע בעקבות דבר כזה תהרוס אותו.
המועדון במקסימום יכול לבקש לדחות ניתוח בחודשיים שלושה כי נלחמים על אליפות, הוא בטח לא יכול לבטל ניתוח.
זה לא בדיוק שחור או לבן.dardasmiley כתב:אני לא בקיא בדברים שלא פורסמו, אבל יש פה הצגה לא מציאותית של הדברים, הרי ברור לכולם שלא אסי או בכר מחליטים על ניתוח.
אוגו צריך שחזור רצועות בברך ולכן הדילמה.
הוא יכול לסחוב,אבל בטח לא במאסיביות שסחב עד כה.
מצד שני ניתוח יש מצב שמשבית אותו לגמרי.
זו החלטה לא פשוטה בכלל.
- simply-red
אני משער שאוגו התנגד לניתוח בשלהי העונה שעברה וזה בגלל שהוא חשב שיש לו סיכוי לצאת העונה לליגה בכירה ואם היה עובר ניתוח זה היה סותם את הסיכוי שלו לעשות זאת.אף אחד מצד המועדון לא "הכריח" אותו לעשות את הניתוח כי אוגו היה אחד המשמעותיים במאבק האליפות.
עכשיו מבחינת השחקן הוא יצא קירח מכאן ומכאן, גם לא יצא לליגה בכירה וגם פגע לעצמו בבריאות ובכשירות לעונה הזו.
הכל לכאורה וספקולציות שלי.
עכשיו מבחינת השחקן הוא יצא קירח מכאן ומכאן, גם לא יצא לליגה בכירה וגם פגע לעצמו בבריאות ובכשירות לעונה הזו.
הכל לכאורה וספקולציות שלי.
חחח איזה שטויות רצות פה..
ישחק כמו גדול נגד שריף ושוב יתן עונה מדהימה. תפסיקו להטריד את עצמכם בשטויות
ישחק כמו גדול נגד שריף ושוב יתן עונה מדהימה. תפסיקו להטריד את עצמכם בשטויות
הוא מתאמן בכלל או רק מגיע לאימונים?
- The red one
מתאמן ב"תכנית מבוקרת" כהגדרת המועדון (אבל מתאמן)delta7 כתב:הוא מתאמן בכלל או רק מגיע לאימונים?
בתקשורת כתבו שהוא חזר לאימונים מלאים כרגיל
אם המועדון ידע שיש בעיה כזאת שאין ממנה חזרה הם היו מוכרים אותו ב-2 מליון יורו וסוגרים את הסיפור.
בגלל שזה לא קרה אני מאמין שהכל בסדר. יש כאבים, ישחק פחות אין מה לעשות. בסוף יעבור.
יעשה חצי חצי בליגה עם וובה.
אל תשכחו יש אופציה ל-6 זרים העונה, אחרי אירופה סוארס משוחרר ומביאים קשר וחלוץ.
בגלל שזה לא קרה אני מאמין שהכל בסדר. יש כאבים, ישחק פחות אין מה לעשות. בסוף יעבור.
יעשה חצי חצי בליגה עם וובה.
אל תשכחו יש אופציה ל-6 זרים העונה, אחרי אירופה סוארס משוחרר ומביאים קשר וחלוץ.
למה מה בצד השני יושבים פאריירים שישלמו על שחקן עם בעיות ברכיים?ran כתב:אם המועדון ידע שיש בעיה כזאת שאין ממנה חזרה הם היו מוכרים אותו ב-2 מליון יורו וסוגרים את הסיפור.
בדיוק ההיפך,הסיפור הזה מוריד מסדר היום עזיבה שלו.
טוב לא טוב ימים יגידו.
בסוף זה יקרה כמו מקרה בוזגלו בתחילת עונה שעברה.
מושכים מושכים מושכים מושכים אומרים שלא צריך ניתוח מושכים מושכים ובסוף כן עושים ניתוח.
ההבדל רק בין אוגו לבוזגלו שלאוגו אין מחליף ראוי .
מושכים מושכים מושכים מושכים אומרים שלא צריך ניתוח מושכים מושכים ובסוף כן עושים ניתוח.
ההבדל רק בין אוגו לבוזגלו שלאוגו אין מחליף ראוי .