The red one כתב:
כסת"ח כי שמועות אומרות שהברך שלו במצב רע ביותר, אבל אף אחד במועדון לא אומר על זה כלום. ההיפך - הוציאו הודעה לפני תחילת העונה שערכו התייעצות מקצועית, והיו תוצאות MRI והוחלט לא לנתח אותו.
אם בדיעבד יתגלה שזה מה שהזיק לו..אז יש סיבה מוצדקת לכסת"ח.
לפני כמה ימים כשאמרתי את זה וביקרתי את הצוות הרפואי יצאת עליי
CrazyRed7 כתב:
לפני כמה ימים כשאמרתי את זה וביקרתי את הצוות הרפואי יצאת עליי
ככל הזכור לי, לא ביקרת את הצוות הרפואי ואני לא יצאתי עלייך. היה איזה משהו על בדיקת הMRI וטענת שהוא לא נותח בגלל מוק' האלופות, אז אני אמרתי שעל פי ההודעה שיצאה (וזה המידע הרשמי היחיד שיש לנו) הוא לא נותח בגלל בדיקת הMRI, ואמרתי לך שאם אתה יודע מידע אחר על הניתוח (כמו למשל שהוא לא נותח בגלל מוק' האליפות והמועדון מכסתח שזה בגלל הMRI) אתה מוזמן לציין בפנינו...אבל לא ענית על זה...
The red one כתב:
כסת"ח כי שמועות אומרות שהברך שלו במצב רע ביותר, אבל אף אחד במועדון לא אומר על זה כלום. ההיפך - הוציאו הודעה לפני תחילת העונה שערכו התייעצות מקצועית, והיו תוצאות MRI והוחלט לא לנתח אותו.
אם בדיעבד יתגלה שזה מה שהזיק לו..אז יש סיבה מוצדקת לכסת"ח.
עדיין לא רואה קשר לכסת"ח.
אם חוות הדעת הייתה מוטעית, אז הטענות צריכות להיות מופנות לרופא שביצע את הבדיקה.
הבעיות של אוגו ידועות כבר לא מהיום.
קשה לי להאמין שדווקא השבועיים האחרונים שבהם בקושי התאמן גרמו לנזק כל כך חמור.
זה התחיל הרבה לפני.
אני לא בקיא בדברים שלא פורסמו, אבל יש פה הצגה לא מציאותית של הדברים, הרי ברור לכולם שלא אסי או בכר מחליטים על ניתוח.
יושב השחקן עם הרופאים ועם משפחתו ומקבלים החלטה. הרי לא יתכן שהשחקן יגיד ניתוח והמועדון יגיד לא וזה יעבור בשקט כזה, על אחת כמה וכמה שהוא זר שלא מחויב (אתית) לשתוק.
לא מאמין שיש רופא שיקח על הראש שלו את הסיכון לפסוק שלא צריך ניתוח כשצריך. התביעה על הרס הקריירה שתגיע בעקבות דבר כזה תהרוס אותו.
המועדון במקסימום יכול לבקש לדחות ניתוח בחודשיים שלושה כי נלחמים על אליפות, הוא בטח לא יכול לבטל ניתוח.
dardasmiley כתב:אני לא בקיא בדברים שלא פורסמו, אבל יש פה הצגה לא מציאותית של הדברים, הרי ברור לכולם שלא אסי או בכר מחליטים על ניתוח.
יושב השחקן עם הרופאים ועם משפחתו ומקבלים החלטה. הרי לא יתכן שהשחקן יגיד ניתוח והמועדון יגיד לא וזה יעבור בשקט כזה, על אחת כמה וכמה שהוא זר שלא מחויב (אתית) לשתוק.
לא מאמין שיש רופא שיקח על הראש שלו את הסיכון לפסוק שלא צריך ניתוח כשצריך. התביעה על הרס הקריירה שתגיע בעקבות דבר כזה תהרוס אותו.
המועדון במקסימום יכול לבקש לדחות ניתוח בחודשיים שלושה כי נלחמים על אליפות, הוא בטח לא יכול לבטל ניתוח.
זה לא בדיוק שחור או לבן.
אוגו צריך שחזור רצועות בברך ולכן הדילמה.
הוא יכול לסחוב,אבל בטח לא במאסיביות שסחב עד כה.
מצד שני ניתוח יש מצב שמשבית אותו לגמרי.
זו החלטה לא פשוטה בכלל.
אני משער שאוגו התנגד לניתוח בשלהי העונה שעברה וזה בגלל שהוא חשב שיש לו סיכוי לצאת העונה לליגה בכירה ואם היה עובר ניתוח זה היה סותם את הסיכוי שלו לעשות זאת.אף אחד מצד המועדון לא "הכריח" אותו לעשות את הניתוח כי אוגו היה אחד המשמעותיים במאבק האליפות.
עכשיו מבחינת השחקן הוא יצא קירח מכאן ומכאן, גם לא יצא לליגה בכירה וגם פגע לעצמו בבריאות ובכשירות לעונה הזו.
הכל לכאורה וספקולציות שלי.
אם המועדון ידע שיש בעיה כזאת שאין ממנה חזרה הם היו מוכרים אותו ב-2 מליון יורו וסוגרים את הסיפור.
בגלל שזה לא קרה אני מאמין שהכל בסדר. יש כאבים, ישחק פחות אין מה לעשות. בסוף יעבור.
יעשה חצי חצי בליגה עם וובה.
אל תשכחו יש אופציה ל-6 זרים העונה, אחרי אירופה סוארס משוחרר ומביאים קשר וחלוץ.