קאלה - החתמה גרועה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dudi2002

Re: קאלה - החתמה גרועה!

שליחה על ידי dudi2002 »

אליק כתב:כמו שכבר נאמר ע"י ידידאל.
זה הדבר הראשון שאמרתי ברגע שהחתימו את קאלה.
במועדון חשבו לטווח הרחוק ושידרו לדור דוידי (בעיקר) מסר שהוא רצוי ושבונים עליו. עכשיו יש לו בין עונה ל-3 להוכיח את עצמו. חשוב שיילך לשחק בקבוצה בליגה הלאומית.

אם לא היו בונים עליו היו מביאים שוער כישרוני צעיר להרבה שנים.

החתמה מצוינת. שלא נדבר על היכולות האדירות של קאלה.
מעטים הזרים עם רזומה כמו שלו שהגיעו לכאן.

יכול להיות שאהוד שמיר לא חולק עליך ועל ידידאל בנוגע לכך שבונים על דור דוידי לטווח הרחוק. כשאני קורא שוב את התגובה שלו נראה לי שהוא חושב שקאלה בשנת פרישה, ולהביא שוער בשנת פרישה זו עסקה לא כדאית מבחינת הפועל ב"ש.

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

בשני תפקידים במגרש אסור לקחת הימור,חייב ניסיון ויכולת, שוער ובלם.
אז לדעתי קאלה הוא בינגו.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

yoel711 כתב:בשני תפקידים במגרש אסור לקחת הימור,חייב ניסיון ויכולת, שוער ובלם.
אז לדעתי קאלה הוא בינגו.

אז לשיטתך את עמדת החלוץ יכול לאייש שחקן מהנוער שזה עתה ירד ליגה? :יריות:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1.
אדום לוהט כתב:לך תישן על האף !!!
אימפריה באדום כתב:חבל שאתה פותח תטופיק הזה..
dudi2002 כתב:לא שווה התייחסות.
חייל_אדום כתב:פשוט שהיה משהו אחרי בפורום שייה לו אפשרות למחוק הודעות לא קשורות למציאות
אני עובר על התגובות לנושא ואני נגעל. גועל נפש, לא פחות ולא יותר. לא יודע מה חמור יותר, העובדה שהביקורת הופכת לאסורה בפורם הזה על ידי כותבים רבים (אני יכול להוסיף עוד כמה תגובות דומות על ביקורת שאני העברתי), או שהמנהלים (שחלקם הגיבו בטופיק הזה) לא מצאו לנכון למחוק את אותם הודעות.
התופעה של משתמשים מסוימים שכותבים כביכול הם המחליטים מי יכול לכתוב בפורום ומה בדיוק, היא תופעה מכוערת שאני מאוד מקווה שתגרום למנהלי הפורום להתעורר ולהגיב לסתימת הפיות שהפכה לתופעה לאחרונה בפורום.

2. בקשר לנושא של חתימת קאלה בקבוצה. אני דווקא לא מסכים עם הביקורת על ההחתמה וחושב שמדובר בהחלטה טובה של גיא עזורי. לא ראינו מספיק את דור דוידי כדי לתת לו הזדמנות בשער הקבוצה, ולכן אני חושב שלמרות שהיו אופציות אחרות, לא רואה לנכון מקום לבקר מאמן, שמחליט להביא לקבוצה שכניראה תחליף כמעט את כל ההגנה שלה, שוער עם נסיון שהוכיח עצמו בעבר.

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

dudi2002 כתב:

אז לשיטתך את עמדת החלוץ יכול לאייש שחקן מהנוער שזה עתה ירד ליגה? :יריות:
לשיטתי חלוץ יכול לטעות לשוער ובלם אסור.
לכן שתי העמדות האלה הייתי רוצה לרות שחקנים מעל גיל 30 שהוכיחו את עצמם.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

משה אוחיון כתב:1.

אני עובר על התגובות לנושא ואני נגעל. גועל נפש, לא פחות ולא יותר. לא יודע מה חמור יותר, העובדה שהביקורת הופכת לאסורה בפורם הזה על ידי כותבים רבים (אני יכול להוסיף עוד כמה תגובות דומות על ביקורת שאני העברתי), או שהמנהלים (שחלקם הגיבו בטופיק הזה) לא מצאו לנכון למחוק את אותם הודעות.
התופעה של משתמשים מסוימים שכותבים כביכול הם המחליטים מי יכול לכתוב בפורום ומה בדיוק, היא תופעה מכוערת שאני מאוד מקווה שתגרום למנהלי הפורום להתעורר ולהגיב לסתימת הפיות שהפכה לתופעה לאחרונה בפורום.

שמע, אף אחד לא אמר שאסור להעביר ביקורת. אבל יש ביקורת ויש ביקורת.

כשבא משתמש ומעביר ביקורת על קאלה, בלי שעדיין שיחק חצי שניה בוסרמיל או בכל איצטדיון אחר בליגה, וממש קובר אותו וסוגר עליו את הקריירה עוד שניה - זוהי לא ביקורת. זוהי טיפשות לשמה. קשה להישאר אדיש לתגובה כזו.
אם היה מדובר בשוער אחר שבאמת עדיין לא הוכיח את עצמו, אולי אפשר היה לפתוח טופיק כזה. אולי. אבל להשמיץ את אחד השוערים הגדולים במדינה בשנים האחרונות שעמד בשערה של אלופת ישראל (07-08) ולהתייחס כאילו הוא שוער שעלה מהנוער - לא יודע מה איתך אבל לי קשה לעבור לסדר היום על זה.

אולי חלק מהתגובות היו כאן בוטות. בכל מקרה, רוב התגובות היו טריות מרגע פתיחת הטופיק וציינו את כעסם של האוהדים על תוכנו של הטופיק ולא על אהוד שמיר ח"ו.

ואולי זה המקום להצטער על הבוטות - "לא שווה התייחסות".

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

אני בשלי. קאלה יהיה הנפילה שלנו העונה (לצערי). חכו ותראו. שווה לנו ליפול עם שוער צעיר ומוכשר אז נרוויח את העתיד
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dudi2002 כתב:

שמע, אף אחד לא אמר שאסור להעביר ביקורת. אבל יש ביקורת ויש ביקורת.

כשבא משתמש ומעביר ביקורת על קאלה, בלי שעדיין שיחק חצי שניה בוסרמיל או בכל איצטדיון אחר בליגה, וממש קובר אותו וסוגר עליו את הקריירה עוד שניה - זוהי לא ביקורת. זוהי טיפשות לשמה. קשה להישאר אדיש לתגובה כזו.
אם היה מדובר בשוער אחר שבאמת עדיין לא הוכיח את עצמו, אולי אפשר היה לפתוח טופיק כזה. אולי. אבל להשמיץ את אחד השוערים הגדולים במדינה בשנים האחרונות שעמד בשערה של אלופת ישראל (07-08) ולהתייחס כאילו הוא שוער שעלה מהנוער - לא יודע מה איתך אבל לי קשה לעבור לסדר היום על זה.

אולי חלק מהתגובות היו כאן בוטות. בכל מקרה, רוב התגובות היו טריות מרגע פתיחת הטופיק וציינו את כעסם של האוהדים על תוכנו של הטופיק ולא על אהוד שמיר ח"ו.

ואולי זה המקום להצטער על הבוטות - "לא שווה התייחסות".
1. אני באמת מעריך, ואני אומר את זה ללא ציניות, אדם שהבין את הטעות שלו. ועדיין, כניראה שלא הפנמת את דברי שכן אפילו בתגובה האחרונה שלך הכנסת את הביטוי "טיפשות לשמה".

2. אני לא מבין מה הבעיה עם הדברים של אהוד שמיר. אומנם אני אישית חושב אחרת מדעתו, אבל אי אפשר לפסול את הדברים שהוא אמר על הסף. קאלה שהגיע אלינו הקיץ הוא לא אותו השוער שהגיע למכבי ת"א לפני 3 שנים בשיא הקרירה. מאז עברו 3 שנים, קאלה עבר הרבה דברים, כולל פציעות אלו ואחרות, כולל שערים מוזרים כשהלחץ היה עליו, כאשר בשנה האחרונה בבית"ר הוא אכן ירד לספסל ואכן קיבל ביקורת לא מועטה על חלק מהגולים שהוא ספג.
אני אישית חושב שהאמת היא איפה שהוא באמצע. קאלה בשנה הבאה לא יגיע לדעתי לרמה שהוא הציג בזמנו במכבי ת"א. אבל, אני גם לא צופה לנו מעמדי שיא כמו שבית"ר י"ם הגיע אליהם בשנתיים האחרונות, ולכן גם הטעויות שלו יהיו מעטות יותר. לקבוצה שאין לה שאיפות באירופה, שהשנה מדובר בכל קבוצות הליגה למעט מכבי חיפה, קאלה אכן יתאים.

אגב, גם הטענה של אהוד שהוא רצה לראות כאן שוער צעיר, כמו איתמר ניצן, הוא לא החלטה תמוהה. בהחלט הייתה יכולה להיות אפשרות, בטח לאור הגדלת הליגה, להביא כישרון צעיר כמו איתמר ניצן, כדי שלגדל כאן שוער שהרבה חושבים שיהיה שוער העתיד של ישראל. אני גם חושב שבמקרה כזה המעמד של דור דוידי היה טוב יותר שכן היו 2 שוערים צעירים שנלחמים ראש בראש על האפודה.

ועדיין, בשורה התחתונה. גיא עזורי הלך על קאלה, עם זה אנחנו יוצאים למלחמה בשנה הבאה, ולכן מהרגע שקאלה עולה למגרש במדים האדומים, אנחנו מאחוריו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה