dudi2002 כתב:
שמע, אף אחד לא אמר שאסור להעביר ביקורת. אבל יש ביקורת ויש ביקורת.
כשבא משתמש ומעביר ביקורת על קאלה, בלי שעדיין שיחק חצי שניה בוסרמיל או בכל איצטדיון אחר בליגה, וממש קובר אותו וסוגר עליו את הקריירה עוד שניה - זוהי לא ביקורת. זוהי טיפשות לשמה. קשה להישאר אדיש לתגובה כזו.
אם היה מדובר בשוער אחר שבאמת עדיין לא הוכיח את עצמו, אולי אפשר היה לפתוח טופיק כזה. אולי. אבל להשמיץ את אחד השוערים הגדולים במדינה בשנים האחרונות שעמד בשערה של אלופת ישראל (07-08) ולהתייחס כאילו הוא שוער שעלה מהנוער - לא יודע מה איתך אבל לי קשה לעבור לסדר היום על זה.
אולי חלק מהתגובות היו כאן בוטות. בכל מקרה, רוב התגובות היו טריות מרגע פתיחת הטופיק וציינו את כעסם של האוהדים על תוכנו של הטופיק ולא על אהוד שמיר ח"ו.
ואולי זה המקום להצטער על הבוטות - "לא שווה התייחסות".
1. אני באמת מעריך, ואני אומר את זה ללא ציניות, אדם שהבין את הטעות שלו. ועדיין, כניראה שלא הפנמת את דברי שכן אפילו בתגובה האחרונה שלך הכנסת את הביטוי "טיפשות לשמה".
2. אני לא מבין מה הבעיה עם הדברים של אהוד שמיר. אומנם אני אישית חושב אחרת מדעתו, אבל אי אפשר לפסול את הדברים שהוא אמר על הסף. קאלה שהגיע אלינו הקיץ הוא לא אותו השוער שהגיע למכבי ת"א לפני 3 שנים בשיא הקרירה. מאז עברו 3 שנים, קאלה עבר הרבה דברים, כולל פציעות אלו ואחרות, כולל שערים מוזרים כשהלחץ היה עליו, כאשר בשנה האחרונה בבית"ר הוא אכן ירד לספסל ואכן קיבל ביקורת לא מועטה על חלק מהגולים שהוא ספג.
אני אישית חושב שהאמת היא איפה שהוא באמצע. קאלה בשנה הבאה לא יגיע לדעתי לרמה שהוא הציג בזמנו במכבי ת"א. אבל, אני גם לא צופה לנו מעמדי שיא כמו שבית"ר י"ם הגיע אליהם בשנתיים האחרונות, ולכן גם הטעויות שלו יהיו מעטות יותר. לקבוצה שאין לה שאיפות באירופה, שהשנה מדובר בכל קבוצות הליגה למעט מכבי חיפה, קאלה אכן יתאים.
אגב, גם הטענה של אהוד שהוא רצה לראות כאן שוער צעיר, כמו איתמר ניצן, הוא לא החלטה תמוהה. בהחלט הייתה יכולה להיות אפשרות, בטח לאור הגדלת הליגה, להביא כישרון צעיר כמו איתמר ניצן, כדי שלגדל כאן שוער שהרבה חושבים שיהיה שוער העתיד של ישראל. אני גם חושב שבמקרה כזה המעמד של דור דוידי היה טוב יותר שכן היו 2 שוערים צעירים שנלחמים ראש בראש על האפודה.
ועדיין, בשורה התחתונה. גיא עזורי הלך על קאלה, עם זה אנחנו יוצאים למלחמה בשנה הבאה, ולכן מהרגע שקאלה עולה למגרש במדים האדומים, אנחנו מאחוריו.