כן צריך לקחת בחשבון שבליגה שנייה בכל משחק ההית מביא 5 6 אלף צופים פוצצת מגרש בעלייה פעמיים מכרת את מאור מליקסון בסכום גבוה יחסית לכל שחקן שהיה פה אי פעםדורון כהן כתב:
אם התגובה שלי מטופשת , על התגובה הזאת שלך אני כבר לא מוצא תיאור....
איך היו לנו 2200 מנויים בליגה השנייה?? כי המחיר היה 500 שקלים , אז עכשיו אתה מחייך (כמו חמור שקופץ בראש) אבל צריך לקחת בחשבון שרמת ההוצאות בליגה השנייה קטנה בחצי לפחות מהליגה הראשונה, לבן אדם כמוך שבקושי סיים כיתה גימל ולא יודע מתמטיקה זה מובן , אבל מי שמבין בדוחות פיננסיים יודע שבכדורגל הישראלי רק מפסידים כסף אלא אם הקבוצה מעפילה לליגת האלופות , אתה תנהל את החשבון שלך , את הכסף של אלונה רק היא ובעלה ינהלו , בין אם זה מוצא חן בעיניך ובין אם לא.תזכר מה אתה ואחרים הבטחתם במעמד קניית הקבוצה מאלי זינו (נעודד בטוב וגם ברע) , מעניין מה תבטיח לרוכש הבא...רק פראייר קונה קבוצת כדורגל , מביא 10 מיליון מהבית , בסוף חוטף יריקה לפרצוף מכפויי טובה כמוך, אבל לכל תעלול יש סוף , זה העונה האחרונה שאלונה יוצאת פראיירית.
אני לא מנסה לנהל לאף אחד את הכיס אבל אומר מה שאני חושב וזו זכותי אני בא לכדורגל בשביל קודם כל לראות כדורגל אחר כך בשביל הקבוצה שלי .. פעם ההיתי עוד אידיוט שקונה מנוי גם שההינו בליגה שנייה 3 שנים היום זה כבר לא עובד עליי הלעודד בכל מצב
למה שאנחנו נבוא אחרי הקבוצה ולא ניראה כדורגל טוב ? למה שלא נרגיש שאלונה משקיעה בשחקנים ורוצה בהצלחה ...!
אלונה מחפשת למצוא איזה 3 4 5 גביישים ולנסות לעשות עליהם כסף ונכון אני לא יודע מתמטיקה תאמין לי שעם אני ההיתי מנהל את מכירת המנויים של הפועל ב"ש היה לך עוד 600 700 מנויים אבל כרגיל אין מה לצפות בעידן אלונה אפילו לעשות פירסום למנויים הם לא יודעים כל הסמלים של השחקנים בצד שמאל רק של גביש בצד ימין ואללה תאמין לי מעצב מספר 1 זה !
אני לא הבטחתי לאלונה כלום עם היא לא באה מאהבה ולתת לקבוצה עדיף שתילך עכשיו !
אני ועוד רבים מחברי שהיו מנויים בין 15 ל19 שנים מנויים כל שנה לא עושים מנוי השנה זה לא בגללי ולא בגללך זה בגלל הניהול החובבני הזה זה בגלל רמת הציפיות הירודה מהקבוצה וזה בגלל היכולת המשעממת שקלינגר הביא לפה
זה שי !