מה שעולה זול משלמים עליו ביוקר...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: מה שעולה זול משלמים עליו ביוקר...

שליחה על ידי זה שי ! »

דורון כהן כתב:
אם התגובה שלי מטופשת , על התגובה הזאת שלך אני כבר לא מוצא תיאור....
איך היו לנו 2200 מנויים בליגה השנייה?? כי המחיר היה 500 שקלים , אז עכשיו אתה מחייך (כמו חמור שקופץ בראש) אבל צריך לקחת בחשבון שרמת ההוצאות בליגה השנייה קטנה בחצי לפחות מהליגה הראשונה, לבן אדם כמוך שבקושי סיים כיתה גימל ולא יודע מתמטיקה זה מובן , אבל מי שמבין בדוחות פיננסיים יודע שבכדורגל הישראלי רק מפסידים כסף אלא אם הקבוצה מעפילה לליגת האלופות , אתה תנהל את החשבון שלך , את הכסף של אלונה רק היא ובעלה ינהלו , בין אם זה מוצא חן בעיניך ובין אם לא.תזכר מה אתה ואחרים הבטחתם במעמד קניית הקבוצה מאלי זינו (נעודד בטוב וגם ברע) , מעניין מה תבטיח לרוכש הבא...רק פראייר קונה קבוצת כדורגל , מביא 10 מיליון מהבית , בסוף חוטף יריקה לפרצוף מכפויי טובה כמוך, אבל לכל תעלול יש סוף , זה העונה האחרונה שאלונה יוצאת פראיירית.
כן צריך לקחת בחשבון שבליגה שנייה בכל משחק ההית מביא 5 6 אלף צופים פוצצת מגרש בעלייה פעמיים מכרת את מאור מליקסון בסכום גבוה יחסית לכל שחקן שהיה פה אי פעם
אני לא מנסה לנהל לאף אחד את הכיס אבל אומר מה שאני חושב וזו זכותי אני בא לכדורגל בשביל קודם כל לראות כדורגל אחר כך בשביל הקבוצה שלי .. פעם ההיתי עוד אידיוט שקונה מנוי גם שההינו בליגה שנייה 3 שנים היום זה כבר לא עובד עליי הלעודד בכל מצב
למה שאנחנו נבוא אחרי הקבוצה ולא ניראה כדורגל טוב ? למה שלא נרגיש שאלונה משקיעה בשחקנים ורוצה בהצלחה ...!
אלונה מחפשת למצוא איזה 3 4 5 גביישים ולנסות לעשות עליהם כסף ונכון אני לא יודע מתמטיקה תאמין לי שעם אני ההיתי מנהל את מכירת המנויים של הפועל ב"ש היה לך עוד 600 700 מנויים אבל כרגיל אין מה לצפות בעידן אלונה אפילו לעשות פירסום למנויים הם לא יודעים כל הסמלים של השחקנים בצד שמאל רק של גביש בצד ימין ואללה תאמין לי מעצב מספר 1 זה !
אני לא הבטחתי לאלונה כלום עם היא לא באה מאהבה ולתת לקבוצה עדיף שתילך עכשיו !
אני ועוד רבים מחברי שהיו מנויים בין 15 ל19 שנים מנויים כל שנה לא עושים מנוי השנה זה לא בגללי ולא בגללך זה בגלל הניהול החובבני הזה זה בגלל רמת הציפיות הירודה מהקבוצה וזה בגלל היכולת המשעממת שקלינגר הביא לפה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

לכל המתלהמים למיניהם.

1. אני האחרון שיכתוב נגד אלונה,היא תעשה בכספה כרצונה ואני אז כמו היום מודה לה על כל שקל שהיא משקיעה בקבוצה.
2. אני מציין עובדות. רצוי להפנים כבר מעכשיו לקראת מה אנחנו הולכים וכי אלונה משנה כיוון,כלומר פחות השקעה (זרים וישראלים) ויותר פיתוח וקידום של שחקנים צעירים.
3. אם כל האוהדים יפנימו מעכשיו ! שזה הכיוון יהיו פחות צפיות,פחות אכזבות,פחות קללות,פחות לחץ....
4. מותר להביע דיעה כל עוד היא לגיטימית,נמאס מאנשים קטנים שמנסים לסתום פיות לכל מי שחושב שונה.
5. כן דורון,אני לא אגיע העונה משיקולים אישיים אבל אמשיך להיות אוהד לא פחות טוב מימך.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גיל שגיב כתב:לכל המתלהמים למיניהם.

1. אני האחרון שיכתוב נגד אלונה,היא תעשה בכספה כרצונה ואני אז כמו היום מודה לה על כל שקל שהיא משקיעה בקבוצה.
2. אני מציין עובדות. רצוי להפנים כבר מעכשיו לקראת מה אנחנו הולכים וכי אלונה משנה כיוון,כלומר פחות השקעה (זרים וישראלים) ויותר פיתוח וקידום של שחקנים צעירים.
3. אם כל האוהדים יפנימו מעכשיו ! שזה הכיוון יהיו פחות צפיות,פחות אכזבות,פחות קללות,פחות לחץ....
4. מותר להביע דיעה כל עוד היא לגיטימית,נמאס מאנשים קטנים שמנסים לסתום פיות לכל מי שחושב שונה.
5. כן דורון,אני לא אגיע העונה משיקולים אישיים אבל אמשיך להיות אוהד לא פחות טוב מימך.
גיל, תקרא עוד פעם את מה שרשמת בתחילת הטופיק ותסביר לי איך בדיוק זה מתיישר למה שרשמת בתגובה האחרונה. יש הבדל בין ציפיות מול מציאות לבין הארס שאתה שופך פה בכל טופיק בכמויות סיטונאיות.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

izguy83 כתב:
גיל, תקרא עוד פעם את מה שרשמת בתחילת הטופיק ותסביר לי איך בדיוק זה מתיישר למה שרשמת בתגובה האחרונה. יש הבדל בין ציפיות מול מציאות לבין הארס שאתה שופך פה בכל טופיק בכמויות סיטונאיות.
זה בדיוק העניין.
אני משתדל תאמין לי שמאוד מאוד משתדל להיות בהיר ומובן אבל מה לעשות שבכל פורום יש שקרנים כמוך,נטולי יכולת הבנה בסיסית,מטילי רפש המזהמים פורומים ומנהלים לא יודעים איך להפטר מהם...אני פסימי בכל טופיק ? אני לא שווה התייחסות ? אז למי בדיוק הגבת עכשיו ?????
וואלא אתה מזכיר לי את הויכוח שהיה לי כאן פעם בין הכיתוב 'השחקן סיכם' לבין הכיתוב 'השחקן חתם'....מה לעשות שלא כל קורא (בדיוק כמוך) מבין וקולט את הנאמר ואת המסר...אבל הכי גרוע שהלא מבינים (אתה) גם מגיעים לכלל החלטות ותובנות.
בוא נסגור עסקה,אל תקרא את הטופיקים שאני כותב ואל תגיב ככה יהיה לך יותר קל.

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

גיל באת שאתם בן אדם מסכן ומטומטם שרוצה רק שהקבוצה לא תצליח
העיקר שיהיה לך על מה להתלונן אוהדים כמוך הורסים את הפועל באר שבע
לא יודע אם בכלל לקרוא לך אוהד שאתה רוצה נגד הקבוצה שלך !!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

לדעתי,אלונה הייתה חייבת להחתים לפחות שני זרים איכותיים ולהשאיר את רביבו או ערן לוי.
שחקנים צעירים עושים טעויות,נלחצים במהירות יחסית ועלולים להקלע למשברים...שחקנים איכותיים ומנוסים יכולים להכריע משחקים ולתת לקבוצה את האויר והנקודות שהיא זקוקה להם על מנת לא להקלע למשבר.
נכון להיום אין לנו שחקנים מהסוג שציינתי בקבוצה וגם אין לנו ספסל שמהווה תחרות אמיתית לשחקני ההרכב,זה מתכון לבעיות וחבל שאלונה וניר לא פועלים כבר היום בנושא.

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

גיל שגיב כתב:לדעתי,אלונה הייתה חייבת להחתים לפחות שני זרים איכותיים ולהשאיר את רביבו או ערן לוי.
שחקנים צעירים עושים טעויות,נלחצים במהירות יחסית ועלולים להקלע למשברים...שחקנים איכותיים ומנוסים יכולים להכריע משחקים ולתת לקבוצה את האויר והנקודות שהיא זקוקה להם על מנת לא להקלע למשבר.
נכון להיום אין לנו שחקנים מהסוג שציינתי בקבוצה וגם אין לנו ספסל שמהווה תחרות אמיתית לשחקני ההרכב,זה מתכון לבעיות וחבל שאלונה וניר לא פועלים כבר היום בנושא.
נתניה גם היה לה צעירים שנה שעברה ויותר מאיתנו צעירים ..
אז תפסיקו לזיין את המוח עוד לא התחילה העונה וכל אחד משחק לי פה אותה מאמן !
תדעה שלכם תיתנו בסוף עונה !

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ה.א.ד.ו.ם כתב: נתניה גם היה לה צעירים שנה שעברה ויותר מאיתנו צעירים ..
אז תפסיקו לזיין את המוח עוד לא התחילה העונה וכל אחד משחק לי פה אותה מאמן !
תדעה שלכם תיתנו בסוף עונה !
נתניה הביאה שוער ברמה גבוהה יש לה שחקנים וותיקים ואיכותיים כמו דג'ני,ימפולסקי,מחמוד עבס..בנוסף היא פגעה בזר איכותי כמט טרטיאק ויש לה סופר שחקן כשרוני חן עזרא.
עכשיו תשווה אלינו.

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

גיל שגיב כתב:
נתניה הביאה שוער ברמה גבוהה יש לה שחקנים וותיקים ואיכותיים כמו דג'ני,ימפולסקי,מחמוד עבס..בנוסף היא פגעה בזר איכותי כמט טרטיאק ויש לה סופר שחקן כשרוני חן עזרא.
עכשיו תשווה אלינו.
כמה שטויות!
אני מבין שכבר יצא לך לשחק בשכונה עם השוער החדש כדי להחליט שהוא גרוע.
קובי דג'אני היה שחקן בינוני ועשה התקדמות מצויינת רק בשנה האחרונה..
סרגיי טרטיאק היה פגיעה, למה לא להאמין שגם הזרים לנו יהיו כאלה?
ובקשר לאחמד סבע אני רוצה לראות מה אתה או אחרים היו אומרים אם שנה שעברה היינו מביאים אותו.... יאלללה גם כן קלינגר הזה מביא לי שחקנים מליגה לאומית!!!!1111 איזה קבוצה מגעילה שואפת לבינוניות!!!!!!!11111111אחדאחדאחד

תפסיקו כבר להיות אנטי אחרי פאקינג מחנה אימון!!
חכו עם כל הנאחס שלכם למחזור עשירי!!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גיל שגיב כתב:
זה בדיוק העניין.
אני משתדל תאמין לי שמאוד מאוד משתדל להיות בהיר ומובן אבל מה לעשות שבכל פורום יש שקרנים כמוך,נטולי יכולת הבנה בסיסית,מטילי רפש המזהמים פורומים ומנהלים לא יודעים איך להפטר מהם...אני פסימי בכל טופיק ? אני לא שווה התייחסות ? אז למי בדיוק הגבת עכשיו ?????
וואלא אתה מזכיר לי את הויכוח שהיה לי כאן פעם בין הכיתוב 'השחקן סיכם' לבין הכיתוב 'השחקן חתם'....מה לעשות שלא כל קורא (בדיוק כמוך) מבין וקולט את הנאמר ואת המסר...אבל הכי גרוע שהלא מבינים (אתה) גם מגיעים לכלל החלטות ותובנות.
בוא נסגור עסקה,אל תקרא את הטופיקים שאני כותב ואל תגיב ככה יהיה לך יותר קל.
שים לב שאתה בין הבודדים פה שרק מטיל רפש על הקבוצה ועל כל מי שכותב פה. שקרן? מי שעשה אותך. נטולי יכולת הבנה בסיסית? אני משכיל פי מאה ממך. אתה סמרטוט, מניפולטור ודמגוג בגרוש. אני מעדיף להיות אוהד תומך מהמגרש מאשר אוהד כורסא שמטיל רפש בפורומים. סמרטוט.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

בניית קבוצה דורשת עבודת הכנה וזה ככול הנראה נעשה ועובדה שניר בחר שחקנים כמו ראדי,טל,מסיקה ועוד..אלא מה ? הדבר לא צלח במשא ומתן ואז הלכו על מהלך ביניים שלעניות דעתי לא נובע מהחלטות מותוכננות אלא פעולת חוסר ברירה.
הרי מי בנה על זה שאקסברד לא יחתום בבלגיה ויגיע לכאן ? זו פעולה של חוסר תכנון והחתמת מציאה על הדרך...
ככה לא בונים סגל וקבוצה !
ובנוגע לנתניה,השחקנים הוותיקים שם הם שחקנים ישראלים או זרים (ימפולסקי) שמחוברים ויודעים לקראת מה הם הולכים.
אצלינו מרבית הוותיקים הם בעצם זרים חדשים! צבאי,טורס,קינגסטון. למעט אילוז ויחיאל שלא יהיה שחקן הרכב.
וזו בעיה לא פשוטה,אותם ותיקים שאמורים להנהיג ולהוביל את הצעירים הם בעצמם צריכים תקופת הסתגלות התאקלמות וחיבור....בקיצור סיפור לא פשוט.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Chen כתב:
כמה שטויות!
אני מבין שכבר יצא לך לשחק בשכונה עם השוער החדש כדי להחליט שהוא גרוע.
קובי דג'אני היה שחקן בינוני ועשה התקדמות מצויינת רק בשנה האחרונה..
סרגיי טרטיאק היה פגיעה, למה לא להאמין שגם הזרים לנו יהיו כאלה?
ובקשר לאחמד סבע אני רוצה לראות מה אתה או אחרים היו אומרים אם שנה שעברה היינו מביאים אותו.... יאלללה גם כן קלינגר הזה מביא לי שחקנים מליגה לאומית!!!!1111 איזה קבוצה מגעילה שואפת לבינוניות!!!!!!!11111111אחדאחדאחד

תפסיקו כבר להיות אנטי אחרי פאקינג מחנה אימון!!
חכו עם כל הנאחס שלכם למחזור עשירי!!

דווקא לי זכור אחמד סבא שבליגה הלאומית השכיל לנו שתיים דווקא מאוד רציתי שיביאו שחקן כזה אומנם לא להרכב אבל בתור אחד שעולה מהספסל ההיתי מאוד רוצה לראות אותו פה
לגבי השוער אין לי מושג טוב או לא טוב אני בטוח שהיה עדיף להשקיע בשוער צעיר וכישרוני מהארץ ולשיים עליו כסף
לנתניה יש שחקנים כמו ניר נחום חן עזרא סרגיי טרטייאק מגנים טובים מה לנו יש כמו שגיל אמר בדרך יפה אני יגיד בדרך אחרת אין לנו שום דבר
אין לנו אף שחקן שיודע להחזיק כדור אין לנו אף גולר אין לנו מישהו שיודע לתת את הפס לגול ויותר מזה אין לנו שחקן שיודע לבעוט בעיטות חופשיות וקרנות [ להזכירך חצי מהשערים שלך בשנה שעברה היו ממצבים כאלה ] רק נס והקבוצה הזאת תתחבר

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

זה שי ! כתב:

דווקא לי זכור אחמד סבא שבליגה הלאומית השכיל לנו שתיים דווקא מאוד רציתי שיביאו שחקן כזה אומנם לא להרכב אבל בתור אחד שעולה מהספסל ההיתי מאוד רוצה לראות אותו פה
לגבי השוער אין לי מושג טוב או לא טוב אני בטוח שהיה עדיף להשקיע בשוער צעיר וכישרוני מהארץ ולשיים עליו כסף
לנתניה יש שחקנים כמו ניר נחום חן עזרא סרגיי טרטייאק מגנים טובים מה לנו יש כמו שגיל אמר בדרך יפה אני יגיד בדרך אחרת אין לנו שום דבר
אין לנו אף שחקן שיודע להחזיק כדור אין לנו אף גולר אין לנו מישהו שיודע לתת את הפס לגול ויותר מזה אין לנו שחקן שיודע לבעוט בעיטות חופשיות וקרנות [ להזכירך חצי מהשערים שלך בשנה שעברה היו ממצבים כאלה ] רק נס והקבוצה הזאת תתחבר

זה שי !
צודק.
שימו לב שאין לנו ולו שחקן בודד שיודע להכניס כדורים חכמים אז איך מוותרים על רביבו ? מיצד אחד מחזיקים את רביבו ומליקסון באותו סגל ומיצד שני מוותרים על שניהם ?
ועוד דבר, ההתקפה בנויה על אקסברד,גבאי,אבו לבן.
נראה לכם שזה מהלך חכם ? אני הייתי מביא לפחות גולר אחד רציני ולא חבורת כשרונות צעירים שלך תדע מה יהיה ואם ובכלל..

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

תאכלס אני רק קורא פה אבל כמו שאומרים..הגיעו מים עד נפש.

זה שי וגיל שגיב אתם פשוט הרס לקבוצה הזאת.
כל מה שקורה בקבוצה אתם לוקחים בצורה שלילית.

פשוט מתבייש באוהדים כמוכם שפשוט גורמים רק רע לקבוצה וגם זה בסוף מה שאתם מנסים לעשות ביציעים שאתם יושבים בהם.

כמה אפשר לשמוע אותך גיל שגיב ואותך זה שי שאתם רוצים שחקני בית? כמה? בכיתם בלי סוף עונה שעברה.. והנה בונים על שחקני הבית ומביאים כמה שחקנים צעירים וכמה מנוסים ומנסים לעשות פה משהו יפה.

מה לעשות והפועל באר שבע לא כל עונה רצה לאליפות... אז כן אפשר לעשות כזה תהליך שיוביל לאליפות.

באמת אבל באמת מרוב שאתם זורקים ארס על הקבוצה עדיף לא לשמוע את הדעה שלכם..היא פשוט הורסת כל חלקה טובה.

קצת אופטימיות, קצת..לא הרבה.
נשמח לשמוע אתכם בסוף העונה...אךךך איך אני מקווה שתאכלו את הכובע!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

gate5 כתב:תאכלס אני רק קורא פה אבל כמו שאומרים..הגיעו מים עד נפש.

זה שי וגיל שגיב אתם פשוט הרס לקבוצה הזאת.
כל מה שקורה בקבוצה אתם לוקחים בצורה שלילית.

פשוט מתבייש באוהדים כמוכם שפשוט גורמים רק רע לקבוצה וגם זה בסוף מה שאתם מנסים לעשות ביציעים שאתם יושבים בהם.

כמה אפשר לשמוע אותך גיל שגיב ואותך זה שי שאתם רוצים שחקני בית? כמה? בכיתם בלי סוף עונה שעברה.. והנה בונים על שחקני הבית ומביאים כמה שחקנים צעירים וכמה מנוסים ומנסים לעשות פה משהו יפה.

מה לעשות והפועל באר שבע לא כל עונה רצה לאליפות... אז כן אפשר לעשות כזה תהליך שיוביל לאליפות.

באמת אבל באמת מרוב שאתם זורקים ארס על הקבוצה עדיף לא לשמוע את הדעה שלכם..היא פשוט הורסת כל חלקה טובה.

קצת אופטימיות, קצת..לא הרבה.
נשמח לשמוע אתכם בסוף העונה...אךךך איך אני מקווה שתאכלו את הכובע!!!!!!!

נתחיל בזה שאין מה לאכול את הכובע כי אני לא מיחל לכשלון הקבוצה.
זה שיש השגות לגבי אופן בניית הסגל לא אומר שרוצים כשלון,איזה כובע אתה תאכל אם נאבק נגד הירידה ?
עדיף להעלות את כל הטענות היום אולי מישהו יקרא ויתייחס מאשר בסוף העונה כאשר חלילה יש בעיות.
ובכלל,תלמד לקבל גם דיעה שונה החיים בנויים ממס' צבעים,גישות ודיעות.

שלח תגובה