הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר

שליחה על ידי שמעון א »

אוגו במשחק מצויין היום

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גם אני התבאסתי על העידוד.

המשחק היה סבבה, אני לא כל כך מבין למה אסור להגיד אחרי הניצחון שזאת לא באר שבע של לפני סנט מרי כי גם במשחק הזה הקבוצה לא הייתה וואו כמו שאנחנו זוכרים מתחילת העונה.

אגב, היה פנדל על מליקסון?

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

The red one כתב:גם אני התבאסתי על העידוד.

המשחק היה סבבה, אני לא כל כך מבין למה אסור להגיד אחרי הניצחון שזאת לא באר שבע של לפני סנט מרי כי גם במשחק הזה הקבוצה לא הייתה וואו כמו שאנחנו זוכרים מתחילת העונה.

אגב, היה פנדל על מליקסון?
+1
ד"א בעיניי אנחנו צריכים לשחק הרבה יותר קצר בקרנות, פי מאה יותר אפקטיבי כשמליקסון על המגרש.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

באמת שואל אם מישהו מכל המתלוננים עודד 90 דקות ללא הפסקה של רגע ואם לא אז מי אתם שתתלוננו

סמל אישי של משתמש
The red one

avivgolan כתב:באמת שואל אם מישהו מכל המתלוננים עודד 90 דקות ללא הפסקה של רגע ואם לא אז מי אתם שתתלוננו
לא צריך שכל אחד יעודד 90 דקות. צריך שכל אחד יעודד 60 דקות במצטבר, זה כבר יתחלק יופי. את זה בהחלט עשיתי היום. אז אתה מרשה לי להעביר ביקורת?

אני רואה בפייסבוק שגם יוצאים על המערבי והמזרחי וכאליו באיזה קטע אנשים..אתם כבר זמן מה בטרנר...לא אלייהם צריכות לבוא התלונות

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

כל קהל שהגיע לטרנר נתן תצוגה אחרי השריקה.
רק אצלנו כולם בורחים לאוטו ואני מדבר על משחקי חוץ.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

היום הניצחון(אחרי שלושה תיקו רצוף) היה חשוב יותר מהיכולת.
מחצית ראשונה טובה, לחץ, אגרסיביות ושחרור כדור מהיר, במחצית השנייה ירדנו בכל הפרמטרים ולכן זה נראה פחות טוב.
העיקר שהביטחון יעלה שוב, חיפה בהרכב כמו היום במשחק מולנו לפני חודש וחצי, מקבלת חמישייה במחצית.
הצטיינו שהר, הובאן, מליקסון ומעל כולם טאהא ששוב מול חיפה מוציא כדור מהקו.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

The red one כתב: לא צריך שכל אחד יעודד 90 דקות. צריך שכל אחד יעודד 60 דקות במצטבר, זה כבר יתחלק יופי. את זה בהחלט עשיתי היום. אז אתה מרשה לי להעביר ביקורת?

אני רואה בפייסבוק שגם יוצאים על המערבי והמזרחי וכאליו באיזה קטע אנשים..אתם כבר זמן מה בטרנר...לא אלייהם צריכות לבוא התלונות
הרי זה לא משנה מה יהיה תמיד תגידו עידוד מביך ותשפריצו על הקהל של היריבה. חלאס עם הביקורתיות הזאת על כל דבר, הגישה הזאת מחורבנת.

וכן, אם בנאדם לא עודד כל המשחק אז הוא לא יכול לבוא בטענות. אבל נזרום איתך על 60 דקות כסטנדרט. כמה מהמתלוננים פה בכלל לא יושבים בדרומי? אנשים מעיקים שגם אם ננצח בבשיקטש 4-0 ימצאו משהו שלילי.
כל הקהלים בארץ א-ו-ת-ו ד-ב-ר, די לראות משחקים של דורטמונד ולחשוב שזה אפשרי, זה לא.

סמל אישי של משתמש
The red one

YallaHapoel כתב:כל קהל שהגיע לטרנר נתן תצוגה אחרי השריקה.
רק אצלנו כולם בורחים לאוטו ואני מדבר על משחקי חוץ.
אני גם התעצבנתי בהתחלה על עניין היציאה המוקדמת אבל אני שיניתי את דעתי בנושא ושוב אין לי תלונות למזרחי ולמערב, זה לא שכל סמי עופר על הרגליים כל המשחק.

אבל אנשים משגעים אותי בקטע הזה שהם כבר בדרומי ולא עושים עם זה כלום..מחרפן...מרגיש כאילו שום דבר כבר לא יצית מחדש את טרנר, חוץ מאולי המשחק מול בשיקטאש. גם המשחק של מכבי לא בטוח ירגש כבר את השבעים.

אביב גולן אתה לגמריי לגמריי טועה. קודם כל, אני מעריך שרוב מי שהתלונן כאן ישב בדרומי. שנית כל, הקהלים בארץ ברובם אותו דבר אבל יש שניים מעל כולם ואלה מכבי חיפה והפועל תל אביב. הפועל ת"א קצת קשה לשפוט אותם היום (ועדיין נתנו תצוגת עידוד נהדרת בטרנר) כי הם באמת במצב קיצוני, אבל היציע המעודד של חיפה לא רואה את הדרומי ברוב הזמן וזה צורם וחבל. אשכרה עמדתי בדרומי היום ושמעתי אותם...כשהיה 0-0 בדקה 35..ברמה כזאת...זה לא נראה לי קרה אף פעם עד כה..וזה אומר הרבה..

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

avivgolan כתב:
הרי זה לא משנה מה יהיה תמיד תגידו עידוד מביך ותשפריצו על הקהל של היריבה. חלאס עם הביקורתיות הזאת על כל דבר, הגישה הזאת מחורבנת.

וכן, אם בנאדם לא עודד כל המשחק אז הוא לא יכול לבוא בטענות. אבל נזרום איתך על 60 דקות כסטנדרט. כמה מהמתלוננים פה בכלל לא יושבים בדרומי? אנשים מעיקים שגם אם ננצח בבשיקטש 4-0 ימצאו משהו שלילי.
כל הקהלים בארץ א-ו-ת-ו ד-ב-ר, די לראות משחקים של דורטמונד ולחשוב שזה אפשרי, זה לא.
אני וואלה יושב במערבי ועדיין לא זכור לי עידוד אחרי ספיגה כמו שחיפה נתנו היום אחרי הפנדל.

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

לא אהבתי תכניסה של ברדה לפני גדיר
עם כל האהבה ,זה לא זה.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

The red one כתב: אני גם התעצבנתי בהתחלה על עניין היציאה המוקדמת אבל אני שיניתי את דעתי בנושא ושוב אין לי תלונות למזרחי ולמערב, זה לא שכל סמי עופר על הרגליים כל המשחק.

אבל אנשים משגעים אותי בקטע הזה שהם כבר בדרומי ולא עושים עם זה כלום..מחרפן...מרגיש כאילו שום דבר כבר לא יצית מחדש את טרנר, חוץ מאולי המשחק מול בשיקטאש. גם המשחק של מכבי לא בטוח ירגש כבר את השבעים.

אביב גולן אתה לגמריי לגמריי טועה. קודם כל, אני מעריך שרוב מי שהתלונן כאן ישב בדרומי. שנית כל, הקהלים בארץ ברובם אותו דבר אבל יש שניים מעל כולם ואלה מכבי חיפה והפועל תל אביב. הפועל ת"א קצת קשה לשפוט אותם היום (ועדיין נתנו תצוגת עידוד נהדרת בטרנר) כי הם באמת במצב קיצוני, אבל היציע המעודד של חיפה לא רואה את הדרומי ברוב הזמן וזה צורם וחבל. אשכרה עמדתי בדרומי היום ושמעתי אותם...כשהיה 0-0 בדקה 35..ברמה כזאת...זה לא נראה לי קרה אף פעם עד כה..וזה אומר הרבה..
בכוונה אני מדבר על משחקי חוץ בסמי המצב הרבה יותר גרוע מבחינת היציעים שהם לא הצפוני.

סמל אישי של משתמש
The red one

Red Temple כתב:לא אהבתי תכניסה של ברדה לפני גדיר
עם כל האהבה ,זה לא זה.
התלבטתי אם לכתוב ובסוף לא יצא אבל אתה לגמריי צודק.

בשום סיטואציה בעולם ברדה לא היה צריך להכנס היום לפני גדיר ובוזגלו. בשום מצב.

כדי להיות פיירים, צריך לומר שהוא לא ממש קיבל כדורים בחצי שעה(?) שהוא שיחק אבל עדיין...לא אהבתי בכלל את החילוף. מרגיש לי כמו..איך אתם קוראים לזה..חילוף חברי?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אז מתי ברדה צריך להיכנס אם לא ב- 0:2 דקה 70 ?

סמל אישי של משתמש
The red one

bs war כתב:אז מתי ברדה צריך להיכנס אם לא ב- 0:2 דקה 70 ?
במצב של 0-2 שייכנס אחרי גדיר ובוזגלו

שלח תגובה