הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר
אוגו במשחק מצויין היום
- The red one
גם אני התבאסתי על העידוד.
המשחק היה סבבה, אני לא כל כך מבין למה אסור להגיד אחרי הניצחון שזאת לא באר שבע של לפני סנט מרי כי גם במשחק הזה הקבוצה לא הייתה וואו כמו שאנחנו זוכרים מתחילת העונה.
אגב, היה פנדל על מליקסון?
המשחק היה סבבה, אני לא כל כך מבין למה אסור להגיד אחרי הניצחון שזאת לא באר שבע של לפני סנט מרי כי גם במשחק הזה הקבוצה לא הייתה וואו כמו שאנחנו זוכרים מתחילת העונה.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1The red one כתב:גם אני התבאסתי על העידוד.
ד"א בעיניי אנחנו צריכים לשחק הרבה יותר קצר בקרנות, פי מאה יותר אפקטיבי כשמליקסון על המגרש.
באמת שואל אם מישהו מכל המתלוננים עודד 90 דקות ללא הפסקה של רגע ואם לא אז מי אתם שתתלוננו
- The red one
לא צריך שכל אחד יעודד 90 דקות. צריך שכל אחד יעודד 60 דקות במצטבר, זה כבר יתחלק יופי. את זה בהחלט עשיתי היום. אז אתה מרשה לי להעביר ביקורת?avivgolan כתב:באמת שואל אם מישהו מכל המתלוננים עודד 90 דקות ללא הפסקה של רגע ואם לא אז מי אתם שתתלוננו
אני רואה בפייסבוק שגם יוצאים על המערבי והמזרחי וכאליו באיזה קטע אנשים..אתם כבר זמן מה בטרנר...לא אלייהם צריכות לבוא התלונות
- YallaHapoel
כל קהל שהגיע לטרנר נתן תצוגה אחרי השריקה.
רק אצלנו כולם בורחים לאוטו ואני מדבר על משחקי חוץ.
- simply-red
היום הניצחון(אחרי שלושה תיקו רצוף) היה חשוב יותר מהיכולת.
מחצית ראשונה טובה, לחץ, אגרסיביות ושחרור כדור מהיר, במחצית השנייה ירדנו בכל הפרמטרים ולכן זה נראה פחות טוב.
העיקר שהביטחון יעלה שוב, חיפה בהרכב כמו היום במשחק מולנו לפני חודש וחצי, מקבלת חמישייה במחצית.
הצטיינו שהר, הובאן, מליקסון ומעל כולם טאהא ששוב מול חיפה מוציא כדור מהקו.
מחצית ראשונה טובה, לחץ, אגרסיביות ושחרור כדור מהיר, במחצית השנייה ירדנו בכל הפרמטרים ולכן זה נראה פחות טוב.
העיקר שהביטחון יעלה שוב, חיפה בהרכב כמו היום במשחק מולנו לפני חודש וחצי, מקבלת חמישייה במחצית.
הצטיינו שהר, הובאן, מליקסון ומעל כולם טאהא ששוב מול חיפה מוציא כדור מהקו.
הרי זה לא משנה מה יהיה תמיד תגידו עידוד מביך ותשפריצו על הקהל של היריבה. חלאס עם הביקורתיות הזאת על כל דבר, הגישה הזאת מחורבנת.The red one כתב: לא צריך שכל אחד יעודד 90 דקות. צריך שכל אחד יעודד 60 דקות במצטבר, זה כבר יתחלק יופי. את זה בהחלט עשיתי היום. אז אתה מרשה לי להעביר ביקורת?
אני רואה בפייסבוק שגם יוצאים על המערבי והמזרחי וכאליו באיזה קטע אנשים..אתם כבר זמן מה בטרנר...לא אלייהם צריכות לבוא התלונות
וכן, אם בנאדם לא עודד כל המשחק אז הוא לא יכול לבוא בטענות. אבל נזרום איתך על 60 דקות כסטנדרט. כמה מהמתלוננים פה בכלל לא יושבים בדרומי? אנשים מעיקים שגם אם ננצח בבשיקטש 4-0 ימצאו משהו שלילי.
כל הקהלים בארץ א-ו-ת-ו ד-ב-ר, די לראות משחקים של דורטמונד ולחשוב שזה אפשרי, זה לא.
- The red one
אני גם התעצבנתי בהתחלה על עניין היציאה המוקדמת אבל אני שיניתי את דעתי בנושא ושוב אין לי תלונות למזרחי ולמערב, זה לא שכל סמי עופר על הרגליים כל המשחק.YallaHapoel כתב:כל קהל שהגיע לטרנר נתן תצוגה אחרי השריקה.
אבל אנשים משגעים אותי בקטע הזה שהם כבר בדרומי ולא עושים עם זה כלום..מחרפן...מרגיש כאילו שום דבר כבר לא יצית מחדש את טרנר, חוץ מאולי המשחק מול בשיקטאש. גם המשחק של מכבי לא בטוח ירגש כבר את השבעים.
אביב גולן אתה לגמריי לגמריי טועה. קודם כל, אני מעריך שרוב מי שהתלונן כאן ישב בדרומי. שנית כל, הקהלים בארץ ברובם אותו דבר אבל יש שניים מעל כולם ואלה מכבי חיפה והפועל תל אביב. הפועל ת"א קצת קשה לשפוט אותם היום (ועדיין נתנו תצוגת עידוד נהדרת בטרנר) כי הם באמת במצב קיצוני, אבל היציע המעודד של חיפה לא רואה את הדרומי ברוב הזמן וזה צורם וחבל. אשכרה עמדתי בדרומי היום ושמעתי אותם...כשהיה 0-0 בדקה 35..ברמה כזאת...זה לא נראה לי קרה אף פעם עד כה..וזה אומר הרבה..
- YallaHapoel
אני וואלה יושב במערבי ועדיין לא זכור לי עידוד אחרי ספיגה כמו שחיפה נתנו היום אחרי הפנדל.avivgolan כתב:
הרי זה לא משנה מה יהיה תמיד תגידו עידוד מביך ותשפריצו על הקהל של היריבה. חלאס עם הביקורתיות הזאת על כל דבר, הגישה הזאת מחורבנת.
וכן, אם בנאדם לא עודד כל המשחק אז הוא לא יכול לבוא בטענות. אבל נזרום איתך על 60 דקות כסטנדרט. כמה מהמתלוננים פה בכלל לא יושבים בדרומי? אנשים מעיקים שגם אם ננצח בבשיקטש 4-0 ימצאו משהו שלילי.
כל הקהלים בארץ א-ו-ת-ו ד-ב-ר, די לראות משחקים של דורטמונד ולחשוב שזה אפשרי, זה לא.
- Red Temple
לא אהבתי תכניסה של ברדה לפני גדיר
עם כל האהבה ,זה לא זה.
עם כל האהבה ,זה לא זה.
- YallaHapoel
בכוונה אני מדבר על משחקי חוץ בסמי המצב הרבה יותר גרוע מבחינת היציעים שהם לא הצפוני.The red one כתב: אני גם התעצבנתי בהתחלה על עניין היציאה המוקדמת אבל אני שיניתי את דעתי בנושא ושוב אין לי תלונות למזרחי ולמערב, זה לא שכל סמי עופר על הרגליים כל המשחק.
אבל אנשים משגעים אותי בקטע הזה שהם כבר בדרומי ולא עושים עם זה כלום..מחרפן...מרגיש כאילו שום דבר כבר לא יצית מחדש את טרנר, חוץ מאולי המשחק מול בשיקטאש. גם המשחק של מכבי לא בטוח ירגש כבר את השבעים.
אביב גולן אתה לגמריי לגמריי טועה. קודם כל, אני מעריך שרוב מי שהתלונן כאן ישב בדרומי. שנית כל, הקהלים בארץ ברובם אותו דבר אבל יש שניים מעל כולם ואלה מכבי חיפה והפועל תל אביב. הפועל ת"א קצת קשה לשפוט אותם היום (ועדיין נתנו תצוגת עידוד נהדרת בטרנר) כי הם באמת במצב קיצוני, אבל היציע המעודד של חיפה לא רואה את הדרומי ברוב הזמן וזה צורם וחבל. אשכרה עמדתי בדרומי היום ושמעתי אותם...כשהיה 0-0 בדקה 35..ברמה כזאת...זה לא נראה לי קרה אף פעם עד כה..וזה אומר הרבה..
- The red one
התלבטתי אם לכתוב ובסוף לא יצא אבל אתה לגמריי צודק.Red Temple כתב:לא אהבתי תכניסה של ברדה לפני גדיר
עם כל האהבה ,זה לא זה.
בשום סיטואציה בעולם ברדה לא היה צריך להכנס היום לפני גדיר ובוזגלו. בשום מצב.
כדי להיות פיירים, צריך לומר שהוא לא ממש קיבל כדורים בחצי שעה(?) שהוא שיחק אבל עדיין...לא אהבתי בכלל את החילוף. מרגיש לי כמו..איך אתם קוראים לזה..חילוף חברי?
אז מתי ברדה צריך להיכנס אם לא ב- 0:2 דקה 70 ?
- The red one
במצב של 0-2 שייכנס אחרי גדיר ובוזגלוbs war כתב:אז מתי ברדה צריך להיכנס אם לא ב- 0:2 דקה 70 ?