גמר ג. המדינה : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, חמישי, 20:30, בלומפילד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

Re: גמר ג. המדינה : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, חמישי, 20:30, בלומפילד

שליחה על ידי Red Tiger »

Itay כתב:
30 מאי 2025, 11:53
מותר לו לחשוב אחרת לא טענתי משהו אחר, בזווית ראייה האישית שלי יש פה אכבר אליפות עם כוכבית, אם זה היה הפוך מכבי לא הייתה מפסיקה לעשות לנו דה לגיטמציה על הצלחת עד המוות.

פחות אוהב את הצדקנות הזאת, ואם אתה שחקן של מועדון (לא משנה איזה) לבוא לריאיון ולהגיד ״לא הייתי לובש את החולצה הזאת״ זה פחות מכבד בעיניי, יש לך קהל שלם שמרגיש ששנה שלמה אנסו אותו בהתאחדות ובבתי הדין. בקיצור יכל לצאת יותר פוליטיקאי.
הוא שחקן כדורגל לא אוהד,זה מה שאני מצפה מהמועדון שלי.
להפסיק עם תרבות העמה המפגרת,רגשי הנחיתות והתירוצים.
היו לנו מספיק הזדמנויות לקחת את האליפות הזאת ולא לקחנו,הDNA מתחיל להשתנות ממועדון שמתעסק בשטויות למועדון שרק תארים מעניינים אותו ואם זה לא הולך ממשיכים הלאה ומנסים שנה הבאה.
אנחנו כאוהדים זכותנו להתמרמר זה לא קשור.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Red Tiger כתב:
30 מאי 2025, 12:30
הוא שחקן כדורגל לא אוהד,זה מה שאני מצפה מהמועדון שלי.
להפסיק עם תרבות העמה המפגרת,רגשי הנחיתות והתירוצים.
היו לנו מספיק הזדמנויות לקחת את האליפות הזאת ולא לקחנו,הDNA מתחיל להשתנות ממועדון שמתעסק בשטויות למועדון שרק תארים מעניינים אותו ואם זה לא הולך ממשיכים הלאה ומנסים שנה הבאה.
אנחנו כאוהדים זכותנו להתמרמר זה לא קשור.
העמה יעמיק זה רק חלק מהדרך, בסוף בסוף ד.נ.א של מועדון ושל קהל לא משתנה בן לילה אלא לאט ובהתמדה. אני יכול להגיד לך שאני מכיר יותר ויותר אנשים שהגיעו לגמר בביטחון מלא ועם שירי גביע בפול ווליום. אישית זה משחק שפעם הייתי משלשל ממנו חודש מראש ואתמול לא הייתי לחוץ אפילו טיפה.
מה שכן, ככל שתרבות העמה תיזנח יותר היא תפנה את מקומה לסטנדרט ודרישות גבוהות בהרבה והמועדון יצטרך להיכנס לעניינים פה ולספק את הדרישות האלה בכל עונה ועונה.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

אסכם ואומר שוב שאין פה עניין של בכיינות או רגשי נחיתות, המשפט על החולצה שהמועדון הוציא הוא לא יותר מעקיצה הומוריסטית, בטח לא משהו שמאפיין את ה-DNA של המערכת והעומדת בראשה בפרט.
אם אוהדי מכבי והתקשורת כל כך בטילט על החולצה הזאת כנראה שהם יודעים למה.

לא ברורה לי ההתחמקות מלדבר על זה ולצייר את זה כבכיינות, גנבו לנו אליפות חד וחלק עם גניבת 3 נקודות שהגיעו לנו.
בסוף גם אם זה שחקן ולא אוהד הוא צריך ליישר קו או לכל הפחות לא להתבטא במונחים של ״לא הייתי לובש את החולצה״, קראו לי מיושן או ילדותי אבל כששחקן אומר דבר כזה על חולצה עם הסמל של הקבוצה שלו הוא מאבד בעיניי הרבה נקודות זכות.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

dor69 כתב:
30 מאי 2025, 12:47
העמה יעמיק זה רק חלק מהדרך, בסוף בסוף ד.נ.א של מועדון ושל קהל לא משתנה בן לילה אלא לאט ובהתמדה. אני יכול להגיד לך שאני מכיר יותר ויותר אנשים שהגיעו לגמר בביטחון מלא ועם שירי גביע בפול ווליום. אישית זה משחק שפעם הייתי משלשל ממנו חודש מראש ואתמול לא הייתי לחוץ אפילו טיפה.
מה שכן, ככל שתרבות העמה תיזנח יותר היא תפנה את מקומה לסטנדרט ודרישות גבוהות בהרבה והמועדון יצטרך להיכנס לעניינים פה ולספק את הדרישות האלה בכל עונה ועונה.
מצויין,צריך להתקדם.
ולא ראיתי שזה מנע דרישות מהקבוצה השנה,שהקהל דורש המערכת מכוונת עצמה לדרישות.
שהקהל מתעסק בעמה אז זה נותן תירוץ טוב ללמה לא הצלחנו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Red Tiger כתב:
30 מאי 2025, 13:11
מצויין,צריך להתקדם.
ולא ראיתי שזה מנע דרישות מהקבוצה השנה,שהקהל דורש המערכת מכוונת עצמה לדרישות.
שהקהל מתעסק בעמה אז זה נותן תירוץ טוב ללמה לא הצלחנו.
הקהל לא היה עסוק בעמה בקיץ, הוא היה עסוק בביקורת. זה בהחלט דחף את המערכת לספק את הסחורה.
הדבר המסוכן ביותר עכשיו הוא לחשוב שאפשר לעשות רכש לרוחב כי הסגל טוב במקום לשדרג עוד את ההרכב. כל שקל שחשבו לשים על סמיר פרהודים או על מחממי ספסל כמו טיבי צריך להיות מנותב מחדש להרכב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
30 מאי 2025, 12:47
מתחבר לדברים ואף אוסיף ואומר שבדרך למגרש שמעתי הרבה קולות מצד אוהדי ביתר. רובם לא נתנו לקבוצה שלהם יותר מדי סיכוי ודיברו על 3 חתיכות.
זה אומר הרבה על ההרתעה שנבנתה פה העונה (וגם על המומנטום שבו הגיעה ביתר).

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

dor69 כתב:
30 מאי 2025, 13:21
כל שקל שחשבו לשים על סמיר פרהודים או על מחממי ספסל כמו טיבי צריך להיות מנותב מחדש להרכב.
אני חושב שטיבי נשאר בגלל הפציעה של מיגל(בדיוק היום לפני שנה חח).
פחדו להישאר בלי בלמים עם ניסיון במוקדמות הקונפרנס.

בקשר לפרהודים... לא חושב שזה מזיז לתקציב.
אפשר תמיד לנסות, לא ילך? להשאיל.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

הקהל לא היה עסוק בביקורת בקיץ. אל תייפה את מה שנעשה.
הקהל היה עסוק בהטלת רפש ברמה הנמוכה ביותר. פשוט הוציאו את כל החרא שיש בנשמה על מי שאפשר.

"זה דחף את המערכת לספק את הסחורה". חחח
אולי נקלל את אלונה גם הקיץ ככה היא תביא יותר כסף.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אחרי הזריקת ז שלנו בפלייאוף עונה שעברה והפסד בגמר
הייתי בטוח ב95 אחוז שביתר גם תיפול בזה אין קסמים בכדורגל

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

dor69 כתב:
30 מאי 2025, 13:21
הקהל לא היה עסוק בעמה בקיץ, הוא היה עסוק בביקורת. זה בהחלט דחף את המערכת לספק את הסחורה.
הדבר המסוכן ביותר עכשיו הוא לחשוב שאפשר לעשות רכש לרוחב כי הסגל טוב במקום לשדרג עוד את ההרכב. כל שקל שחשבו לשים על סמיר פרהודים או על מחממי ספסל כמו טיבי צריך להיות מנותב מחדש להרכב.
בוא נתקן משהו,הקהל בקיץ היה עסוק בעיקר לכנות את אלונה בשמות ולהתנהג כמו אחרון הפחי אשפה, זה ממש לא נקרא ביקורת.
כן אני אגיד שקרו דברים במהלך הדרך שהפכו את הקהל ב180 מעלות וזה לקח זמן.
אתמול בפעם הראשונה מזה שנים ובכלל הקהל של הפועל בש התנהג כמו קהל של מועדון גדול עם כוח הרתעה עצום.
גם אתה ואני וFR ויוסי ועוד כמה משתמשים אמרנו שאנחנו באים לרמוס ולכתוש כי זה מה שהפכה אותנו הקבוצה הזאת לוינרים.
אורי ושמעון כפרה עליהם עדיין חיים בפעם אז אני מוחל להם.
הקו הזה חייב להימשך,לצד אמונה במועדון ותמיכה בו גם ביקורת עיניינית במידת הצורך שתשאיר אותנו בצמרת לעוד שנים רבות.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Red Tiger כתב:
30 מאי 2025, 13:38
בוא נתקן משהו,הקהל בקיץ היה עסוק בעיקר לכנות את אלונה בשמות ולהתנהג כמו אחרון הפחי אשפה, זה ממש לא נקרא ביקורת.
כן אני אגיד שקרו דברים במהלך הדרך שהפכו את הקהל ב180 מעלות וזה לקח זמן.
אתמול בפעם הראשונה מזה שנים ובכלל הקהל של הפועל בש התנהג כמו קהל של מועדון גדול עם כוח הרתעה עצום.
גם אתה ואני וFR ויוסי ועוד כמה משתמשים אמרנו שאנחנו באים לרמוס ולכתוש כי זה מה שהפכה אותנו הקבוצה הזאת לוינרים.
אורי ושמעון כפרה עליהם עדיין חיים בפעם אז אני מוחל להם.
הקו הזה חייב להימשך,לצד אמונה במועדון ותמיכה בו גם ביקורת עיניינית במידת הצורך שתשאיר אותנו בצמרת לעוד שנים רבות.
חשוב על ביקורת עניינית, כי גם יהיו עונות פחות טובות.
זה נטחן שוב ושוב, אבל הפועל ב"ש תקציבית, כוח מבחינת תקשורת, מבחינת כמות קהל וכו' היא עדיין לא מועדון שתלוי בעצמו כדי לרוץ לתואר כל עונה.
למרבה הצער אנחנו לא מכבי שבעונה גרועה לא היה יותר מ2-3 משחקים מאליפות. וכשזה יקרה, חשוב לא לאבד את הראש.

העונה הזו אחרי שנים של אי רלוונטיות זה צעד ענק קדימה, מקווה מאוד שנצליח למנף את זה גם לקמפיין אירופאי טוב שיכניס כסף ודירוג, להגדלת טרנר שיצמצם פערים תקציביים וישים אותנו עוד יותר על המפה.
בקיץ בהחלט לא הייתה ביקורת עניינית, הייתה איזה מין תקווה להתרסקות רק כדי להגיד 'אמרנו לכם' וזה דבר שאסור שייעשה.

מה שהיה היה, כמו שאנחנו מצפים מקוז'וך, אלונה והשחקנים ללמוד מטעויות העבר, ככה גם הקהל צריך.
נעשה בדרך סוייץ' גדול שחייב מפה להימשך. מבחינת עידוד, כמויות ותשוקה הקהל הביא סיומת מהסרטים. זו צריכה גם להיות נקודת הפתיחה לעונה הבאה.
אשמח לשמוע ממי שיושב במזרחי\מערבי מה הוא הרגיש, אבל הקהל שלנו נתן ניצחון ענק אתמול על הקהל של בית"ר שכמו הקבוצה שלו, לא באמת הופיע.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Itay כתב:
30 מאי 2025, 13:02
אסכם ואומר שוב שאין פה עניין של בכיינות או רגשי נחיתות, המשפט על החולצה שהמועדון הוציא הוא לא יותר מעקיצה הומוריסטית, בטח לא משהו שמאפיין את ה-DNA של המערכת והעומדת בראשה בפרט.
אם אוהדי מכבי והתקשורת כל כך בטילט על החולצה הזאת כנראה שהם יודעים למה.

לא ברורה לי ההתחמקות מלדבר על זה ולצייר את זה כבכיינות, גנבו לנו אליפות חד וחלק עם גניבת 3 נקודות שהגיעו לנו.
בסוף גם אם זה שחקן ולא אוהד הוא צריך ליישר קו או לכל הפחות לא להתבטא במונחים של ״לא הייתי לובש את החולצה״, קראו לי מיושן או ילדותי אבל כששחקן אומר דבר כזה על חולצה עם הסמל של הקבוצה שלו הוא מאבד בעיניי הרבה נקודות זכות.
תקשיב אחי ברחוב הספורטיבי ברחבי הארץ כל אוהד כדורגל שהוא לא מכבי אומר ״לקחו לכם אליפות״ בשבילי זה מספיק.
שאני רואה את הטנטרום של אוהדי מכבי אני יודע שאני צודק,שאני רואה סרטונים של הפאנטיק שלהם מקלל את אלונה אני יודע שאני צודק.
השחקנים צריכים להתנהג בפאסון השאר יעשו בשבילנו את העבודה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

yossi כתב:
30 מאי 2025, 13:55
אשמח לשמוע ממי שיושב במזרחי\מערבי מה הוא הרגיש, אבל הקהל שלנו נתן ניצחון ענק אתמול על הקהל של בית"ר שכמו הקבוצה שלו, לא באמת הופיע.
פסיכי לגמרי,מאז הגמר המקולל ההוא בסמי עופר בעידוד לפני שהחל הפוגרום לא ראיתי את הקהל בכזה שגעון.
המבוכה בחצי בבלומפילד עשתה את שלה גם אצל האולטראס וגם בקהל הרחב.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
30 מאי 2025, 13:59
תקשיב אחי ברחוב הספורטיבי ברחבי הארץ כל אוהד כדורגל שהוא לא מכבי אומר ״לקחו לכם אליפות״ בשבילי זה מספיק.
שאני רואה את הטנטרום של אוהדי מכבי אני יודע שאני צודק,שאני רואה סרטונים של הפאנטיק שלהם מקלל את אלונה אני יודע שאני צודק.
השחקנים צריכים להתנהג בפאסון השאר יעשו בשבילנו את העבודה.
מסכים לגמרי, לא אומר שהשחקנים צריך ליילל כמו האפסים של מכבי שעולים שבוע אחרי שבוע למצלמות לבכות על השופטים.
שוב אומר שהבעיה שלי היא לא הדעה של בלטקסה אלא נטו הניסוח שיצא לו מאוד עקום.

ובעניין הקיץ, אם יש שיעור אחד שכולנו צריכים ליישם החל מהיום זה סבלנות, להפסיק את הצקצוקים אחרי כל רכש של היריבה ולתת לרן ולצוות לשבור את הראש מה נכון להביא ולאיפה, הם כנראה מבינים יותר מאיתנו, סומך עליהם ועל אלונה שידעו לקחת את העונה הזאת ולמנף אותה. להבדיל ב-2015 הייתה קבוצה טובה וזה נגמר במפח נפש שעונה לאחר מכן צמח לכדי שושלת הירואית, אנחנו בהחלט יכולים להגיע לשם עם עבודה מדוייקת.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Itay כתב:
30 מאי 2025, 14:08
ובעניין הקיץ, אם יש שיעור אחד שכולנו צריכים ליישם החל מהיום זה סבלנות, להפסיק את הצקצוקים אחרי כל רכש של היריבה
אבל תודה שזה הכי כיף😀

שלח תגובה