Red Tiger כתב: ↑30 מאי 2025, 13:38
בוא נתקן משהו,הקהל בקיץ היה עסוק בעיקר לכנות את אלונה בשמות ולהתנהג כמו אחרון הפחי אשפה, זה ממש לא נקרא ביקורת.
כן אני אגיד שקרו דברים במהלך הדרך שהפכו את הקהל ב180 מעלות וזה לקח זמן.
אתמול בפעם הראשונה מזה שנים ובכלל הקהל של הפועל בש התנהג כמו קהל של מועדון גדול עם כוח הרתעה עצום.
גם אתה ואני וFR ויוסי ועוד כמה משתמשים אמרנו שאנחנו באים לרמוס ולכתוש כי זה מה שהפכה אותנו הקבוצה הזאת לוינרים.
אורי ושמעון כפרה עליהם עדיין חיים בפעם אז אני מוחל להם.
הקו הזה חייב להימשך,לצד אמונה במועדון ותמיכה בו גם ביקורת עיניינית במידת הצורך שתשאיר אותנו בצמרת לעוד שנים רבות.
חשוב על ביקורת עניינית, כי גם יהיו עונות פחות טובות.
זה נטחן שוב ושוב, אבל הפועל ב"ש תקציבית, כוח מבחינת תקשורת, מבחינת כמות קהל וכו' היא עדיין לא מועדון שתלוי בעצמו כדי לרוץ לתואר כל עונה.
למרבה הצער אנחנו לא מכבי שבעונה גרועה לא היה יותר מ2-3 משחקים מאליפות. וכשזה יקרה, חשוב לא לאבד את הראש.
העונה הזו אחרי שנים של אי רלוונטיות זה צעד ענק קדימה, מקווה מאוד שנצליח למנף את זה גם לקמפיין אירופאי טוב שיכניס כסף ודירוג, להגדלת טרנר שיצמצם פערים תקציביים וישים אותנו עוד יותר על המפה.
בקיץ בהחלט לא הייתה ביקורת עניינית, הייתה איזה מין תקווה להתרסקות רק כדי להגיד 'אמרנו לכם' וזה דבר שאסור שייעשה.
מה שהיה היה, כמו שאנחנו מצפים מקוז'וך, אלונה והשחקנים ללמוד מטעויות העבר, ככה גם הקהל צריך.
נעשה בדרך סוייץ' גדול שחייב מפה להימשך. מבחינת עידוד, כמויות ותשוקה הקהל הביא סיומת מהסרטים. זו צריכה גם להיות נקודת הפתיחה לעונה הבאה.
אשמח לשמוע ממי שיושב במזרחי\מערבי מה הוא הרגיש, אבל הקהל שלנו נתן ניצחון ענק אתמול על הקהל של בית"ר שכמו הקבוצה שלו, לא באמת הופיע.