ויטור חסר מאוד.
חסר במנהיגות במגרש
חסר בנייחים שלנו שהפכו לסוג של בדיחה,אחד כמוהו מרתק אליו אוטומטית שני שומרים בכל נייח.
חסר בדחיפה קדימה שהכל לאט ושתי הבלמים שלך מתמסרים לך אחד עם השני עד שהקבוצה ממול מתחילה ללחוץ והכל מתחיל להסתבך.
ויטור עם הכדורים הארוכים פתח את המשחק.
אז נכון הוא איטי קצת,תמיד אפשר לחפות עליו הוא תורם הרבה יותר מאשר עושה נזק.
נכון.
ובשילוב של היכולת הלא טובה של דיופ צריך להיות עליו.
כבר מהמשחק הקרוב מבחינתי :
רועי לוי מגן ימין - צ'אנס של כמה משחקים רצוף
ויטור על דיופ
כנאען על קאנגווה
השחקנים צריכים לפחד מהמאמן
מספיק להסתכל על ההתנהגות של רן עם אליאל פרץ אחרי שהוציא אותו
שפעם אחת יוציא את דן ביטון איגור ואת הקבועים שלו כשהם עושים במכנסיים
וחוץ מזה זה שיטת משחק - פוזישן ובילד אפ ועקרונות בכל מחיר, למדו אותנו לצופף את האמצע, לשבת נמוך כי אנחנו לא שולחים מספיק שחקנים לרחבה (דן ביטון גנאח וקינגס עם כל הכבוד זה לא נוכחות, ונטורה ופרץ ובנוסף גם לופז// דוידזאדה) המגנים צריכים להיות תוקפים ולייצר את היתרונות שם וההנעה צריכה להיות בטירוף ולהכניס כדורים ככה שהפועל או מתעייפים מההנעה מצד לצד שלא קרתה או רוצים בעצמם לצאת קדימה כי אנחנו לא מאפשרים להם עם מכבש. היה מכבש מזויף, שלטנו בכדור אבל לא היינו מסוכנים ומדד הסכנה הזה מתי אנחנו מביאים אותו ומתי לא - כל אוהד יודע להגיד בעיניים אבל קשה מאוד לחבר את זה לסטטיסטיקה ולניתוח. מקווה שלצוות של רן שאני מאוד מאוכזב מהמעורבות שלו, ביניהם הנייחים - יביאו פתרונות.
וחילופים ראבק לרענן אנחנו עם אותו הרכב רץ נצח, למדו את זה. הגיע הזמן שנמצא מחדש את ה11 הכי טובים שלנו, ונשלב 3-4 שחקנים נוספים לרוטציה. וכן, רכש.
בעיקר למדו אותנו , עונה שניה אותם שחקנים ואותה שיטה
אם היינו עושים את הדברים ברמה גבוהה אז לא חייב לשנות אבל אנחנו לא ולכן חייב לבוא שינוי בשיטה
משהו שידליק הכל מחדש
דווקא עכשיו אתה מוציא את קאנגוואה
מטיס את גאנח לקיבינימאט
מצידי שכנעאן יהיה חלוץ שני ולא יהיה כנף בשמאל
זאת הייתה ההתלבטות שלי.
קאנגווה חייב ספסל. גם גאנח.
על גאנח אני מאמין שיגיע זר.
הדגש הוא שכנאען חייב להיכנס להרכב.
יודע מה ? גם על חשבון אליאל אני מקבל
להסכים עם ה-VAR ?
דן כבר עובר את נסאר ועומד מול שוער. למה שיפול ? לא צריך שום זוית כדי להבין את זה.
ואם אין אחידות וכל שופט מפרשן אחרת את הארוע אז מבחינתי שיטעה ויפסוק לי פנדל.
יש לך ספק אם זה היה אחת המכביות או המאמי הלאומית זה נשרק ?
הבעיה שלנו היא שיש לנו שחקנים "ישרים" מידי שלא יודעים "למכור" עבירה ולהעצים אותה כמו הצוללנים רביבו/מוזי/אצילי
לגבי השני - הוא מתכוון למצב השני של ביטון שנכנס לרחבה וקוקו עמד כמו קיר והרגל שלו הכשילה את הריצה של דן פנימה לרחבה.
שוב, אפשר לשרוק ואפשר לא . אבל כשזה ב"ש אז ה-50/50 האלה כמעט אף פעם לא ילכו אלינו.
כנאען בכלל דביל שלא נפל... כבר שמו עליך 2 ידיים על הגב. תיפול !!!
ואחרי שנרגענו, מי שמדבר על פיטורים של רן כנראה על פטריה.
אני אגיד יותר מזה, אם נשמור על הרמה של המחצית השנייה שבה הפועל תא לא עברה את החצי אין כוח בעולם שייקח את זה מאיתנו.
לפעמים זה טוב לקבל בראש ולחזור לקרקע,ככה הצ׳אקרות נפתחות.
אני רואה איך בבית״ר לא מכילים את האירוע ומחלקים כבר בונוסים על אליפות יפה מאוד.
עכשיו צריך לשפר מה שצריך,לשנות מה שצריך ולהתקדם.
הפער הוא בסהכ 3 נק מול מועדון שלא יעמוד בזה מנטלית אם נהיה לידו צמוד,לא יעזור כלום.