משה אתה האחרון שיכול לדבר על צביעות. כולם יודעים שאתה מחפש את קוזוך מהרגע הראשון בגלל עסקנות באר שבעית מבישה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑20 ינואר 2026, 11:57אל תהיה צבוע.
תהיה ישר.
אני ואתה כותבים במקום נוסף ושם כתבתי את הדברים בצורה קבועה לאורך השנה וחצי האחרונות.
אל תייצר תמונה כאילו שנה וחצי המתנתי לתוצאה רעה כשבמקום השני אנחנו מתווכחים על בסיס קבוע כבר שנה וחצי.
וכניראה פיספסת את התמונה הגדולה, היום אני מהבודדים שקרובים לדעה שלך. אני בצד הביקורת כן מאמין עדין שרן יכול להשתנות ולהשתפר וכן מאמין שעם ההנהלה תעזור לו הדברים יכולים להשתנות בעוד שהרוב כאן כבר איבדו תקווה בנוגע לשינוי אצל רן.
מכעיס אותי שמאמן מסוים מקבל ממך ליטופים על כדורגל מביש ומקום רביעי 30 הפרש ממקום ראשון, וכולם אשמים חוץ ממנו.
ומאמן אחר שמוביל אותך לטופ מקבל ממך במשחק אחד ביקורת שלא העברת על המאמן הקודם עונה שלמה.
אני אפילו לא נכנס לויכוח המקצועי על קוז'וך. אי אפשר להתווכח עם אדם שמתנהל כמו עסקן. כמה שניסיתי. מפריע לי שאוהד הקבוצה חותר תחת הצלחת המועדון ממניעים דפוקים שחשבתי שנגמרו אי שם עם עזיבת ז'ינו.
לא אגיב יותר בנושא. ובכלל אם הפורום חוזר לשיט שהיה כאן בקיץ הקודם אז הפעם אני אקח פסק זמן. תהנו להשמיד את המועדון כי ירדנו למקום שני במחזור 19