משחק שצריך ללמד את ראשי הקבוצה כלקח לעתיד.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דניב

Re: משחק שצריך ללמד את ראשי הקבוצה כלקח לעתיד.

שליחה על ידי דניב »

CrazyRed7 כתב: זה השקר הכי גדול שיש. מזה הקישקוש הזה?המחזורים שלאחר הבטחת העלייה לא עניינו את אף אחד. עכו עברה אותנו בטבלה לאחר שניצחה אותנו במחזור האחרון, למי היה אכפת?
אני בטוח שאם היו 2 עולות והמשחק הזה היה קובע את העולה הנוספת, וסרמיל היה מפוצץ עד 0 מקום ולא היינו מפסידים 2-0.
ואני אישית אוהב את גיא לוי כמאמן לא רק בגלל "מבחן התוצאה" שהוא עומד בו, בעיקר בגלל הכדורגל שהקבוצה שלו מציגה והיכולת שלו להוציא 100% מהשחקנים ובדרך גם לקדם צעירים.
שקר גדול מזה, שלכאורה גיא לוי הצליח להעלות אותנו ליגה, בטח כשמדובר בכמעט חצי ליגה שעולה, האבסורד זה שחקני הרכש ותקציב ברמה של ליגת העל, הפועל חיפה הצליחה לעלות בדלת הראשית תוך שהיא מפגינה כדורגל טוב מאוד ועליונות על כל הליגה בפחות הרבה כלים מאיתנו, זאת הצלחה, אתה מתאר תרחיש אפשרי, אין לדעת מה היה קורה במידה וביו עולות 2 קבוצות.

אל תחייה באשליות לצד משחקים טובים תחת לוי, אני גם זוכר הרבה מאוד משחקי נפל, גם אזברגדה מקדם צעירים ומוציא מהם את המיטב, אז.
yossi כתב: בס"ד
כל המשחק בנדמה לי הזה שאם היינו עולים או לא אם היו רק שני עולות הם די מגוחכות.
המציאות היא שהיו 5 עולות, כולם ידעו זאת מתחילת העונה וזה כמובן השפיעה על כלל הקבוצות בכל מחזור ומחזור.
אם היו עולות רק שני קבוצות כלל העונה הייתה מתפתחת באופן שונה ואני לא מבין את ההתעסקות במה היה קורה אם.
הבטחנו עלייה הרבה לפני סיום העונה, אם היינו מנצחים את עכו במשחק אימון שנערך במחזור האחרון והיינו עולים מהמקום הראשון, זה היה הופך את העונה שלנו למוצלחת יותר?
כמובן שלא.
גיא לוי הוציא מזולו את המיטב שהיה בו, מה זה קשור למה שקרה איתו בהמשך הקריירה?
אם הוא הפך בהמשך הדרך לפלופ זה רק מחזק את הטענה שגיא לוי הוא מאמן שמוציא מהשחקנים שלו יותר.
בפועל, ולא בנדמה לי ומה היה קורה אם, גיא לוי הוא המאמן שיש לו את אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר מאז שעלינו לליגת העל.
וזאת כשהוא מקבל קבוצה מפורקת מנטלית עם סגל בעייתי שלא הוא בנה.
ואולי הכי חשוב, "פקטור" מליקסון שבוודאי הרים את אחוזי ההצלחה של קלינגר ועזורי לא היה קיים אצלו.
השפיעה או לא השפיעה, העליה באמתחתו של גיא מסומנת בכוכבית גדולה. איך אתה יודע בדיוק מה זה המיטב מזולו ש"כיכב" אצלנו, אם אתה בכלל כמוני לא מודע לרמת השיא של השחקן, וכן זה שלא שומעים עליו מעיד שהוא היה כנראה שחקן בינוני ומטה, אל תדבר איתי על אחוזים, כמו שאמרתי ישנם דברים שנמדדים מעבר לסטטיסטיקה, שום אחוז לא יבהיר לי שגיא הצליח פה, אולי הכי פחות גרוע, אולי.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

דניב, תשאל את השחקנים ששיחקו אצלו. כן יחסי אנוש, לא יחסי אנוש.... מבטיח לך ש 90% מהשחקנים שתשאל יגידו לך שהם חושבים שהוא מאמן מצויין, שיודע להוציא את המקסימום מהם.

גם שחקנים שגיא שלח\השפיל אותם להתאמן עם הנוער(חיים, פדלון, ניסים) יגידו לך שהוא מספר 1.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

דניב כתב: שקר גדול מזה, שלכאורה גיא לוי הצליח להעלות אותנו ליגה, בטח כשמדובר בכמעט חצי ליגה שעולה, האבסורד זה שחקני הרכש ותקציב ברמה של ליגת העל, הפועל חיפה הצליחה לעלות בדלת הראשית תוך שהיא מפגינה כדורגל טוב מאוד ועליונות על כל הליגה בפחות הרבה כלים מאיתנו, זאת הצלחה, אתה מתאר תרחיש אפשרי, אין לדעת מה היה קורה במידה וביו עולות 2 קבוצות.
די נו, הפועל חיפה עלתה עם שתי נקודות יותר מאיתנו וכבשה פחות שערים. וזה שהיה לה בסיס יציב של שחקני בית וסגל שרץ ביחד כמה שנים, שזה הרבה יותר חשוב מכסף.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

דרך אגב, מה שלדעתי חשוב בגיא לוי והביא לו את ההצלחה היחסית זה שהוא לא רק מאמן.

אלישע לוי הוא גם מאמן מצויין עם רקורד פי כמה וכמה מגיא לוי והוא מתרסק פה העונה. ההבדל העיקר לדעתי הוא שאלישע לוי הוא מאמן מעולה אבל הוא רק מאמן. הוא מתיישר לפי המערכת ולא מנסה לפרוץ גבולות.

גיא לוי לעומתו, וזאת גם הסיבה שהוא התעמת עם כל כך הרבה אנשים, אמרו עליו שהוא מוזר וכו' - לא מסכים להתיישר אם נראה לו שמשהו במועדון לא עובד בסדר.

פחות מעניין גיא לוי או אלישע לוי או רן בן שמעון או לא יודע מי, יותר מעניין להבין שהוא שיש פה מנהל מקצועי, או מישהו יותר "מנג'ר" כמו גיא לוי.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הטופיק הזה עושה לי רע.

גורם לי להיזכר בגדולה של גיא לוי.

איזה פספוס.
כפול.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גיא לוי המאמן הכי טוב שהיה פה בשנים האחרונות.
כן, הוא מוזר וזו הסיבה שקבוצות מתרחקות ממנו. אף אחד לא מושלם.
אלינו הוא מתאים.
קידם המון שחקנים. דיברתם על זולו. שחקן שהגיע לפה בגיל 19 ובעונה ראשונה נתן עונה סבירה מאוד. זה שזרקו אותו לקבוצות שרק הרסו אותו כדי להביא את ג'וזף טאצ'י לא קשור לגיא לוי.
הוציא מים מהסלע בעונה שעברה.
בלי קשר לשחקנים ולצורת המשחק, אני ממש לא מבין את המתנגדים של גיא לוי.
כולם, בלי יוצא מהכלל באים בטענות (מוצדקות לגמרי) לאלונה. גיא לוי לא הסתדר איתה (פעמיים!!!) מכיוון שלא הסכים למדיניות שלה (בדיוק כמונו). כולנו חושבים שצריך שינוי במדיניות.
גיא לוי היחיד שעמד על זה והיום הוא לא פה.
זו השורה התחתונה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

מדהים.

עד כמה אפשר להיות מנותקים מהמציאות.

גיא לוי לא קיבל אפילו הצעה מאלונה להמשיך...מאיפה זה שמעלי מביא את הלא הסתדר איתה רק אלוהים יודע....

גיא לוי לוקה קשות ביחסי אנוש רב מערכתיים, זה אומר כלפי השחקנים,ההנהלה והאוהדים.

אז נכון, הוא מבין כדורגל ויודע להוציא משחקנים מסויימים את המיטב.

אבל בשורה התחתונה כאשר מחברים את כל הפרמטרים שמהם מורכב מאמן מצליח.....גיא לוי יוצא מהמשחק.

מצטער על המנטרה החוזרת, אבל אם מביאים את בונפלד כדוגמא בעד ביא לוי....אין לי ספק שיש עשרות שחקנים שיעידו הפוך שלא לדבר על בעלי קבוצות וחברי הנהלה.

דניב, עמדתך זהה לעמדתי ולכן חסכת לי כתיבה מיותרת, תודה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב:מדהים.

עד כמה אפשר להיות מנותקים מהמציאות.

גיא לוי לא קיבל אפילו הצעה מאלונה להמשיך...מאיפה זה שמעלי מביא את הלא הסתדר איתה רק אלוהים יודע....

גיא לוי לוקה קשות ביחסי אנוש רב מערכתיים, זה אומר כלפי השחקנים,ההנהלה והאוהדים.

אז נכון, הוא מבין כדורגל ויודע להוציא משחקנים מסויימים את המיטב.

אבל בשורה התחתונה כאשר מחברים את כל הפרמטרים שמהם מורכב מאמן מצליח.....גיא לוי יוצא מהמשחק.

מצטער על המנטרה החוזרת, אבל אם מביאים את בונפלד כדוגמא בעד ביא לוי....אין לי ספק שיש עשרות שחקנים שיעידו הפוך שלא לדבר על בעלי קבוצות וחברי הנהלה.

דניב, עמדתך זהה לעמדתי ולכן חסכת לי כתיבה מיותרת, תודה.
גיא לוי אחריי עונת העלייה היה אמור להמשיך, אבל הוא רצה שאלונה תביא שחקנים טובים ואיכותיים (2-3) ישראלים וזרים ובנוסף לעשות שילוב הדרגתי של שחקני בית.
בפועל מה קרה, הביאו את גיא עזורע, לא הקשיבו לגיא לוי והביאו שחקנים בינונים ובנוסף לא קדמו אף שחקן נוער אחד (ודוידזאדה היה מזל ענקי בעיקר).
ומי שמביאה את גיא עזורא במקום להמשיך עם המאמן שהעלה אותה ליגה היא לא כזאת מבינה בכדורגל, אז הנה פחות 'בעל בית' אחד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דר אדום בנשמה כתב:גיא לוי אחריי עונת העלייה היה אמור להמשיך, אבל הוא רצה שאלונה תביא שחקנים טובים ואיכותיים (2-3) ישראלים וזרים ובנוסף לעשות שילוב הדרגתי של שחקני בית.
בפועל מה קרה, הביאו את גיא עזורע, לא הקשיבו לגיא לוי והביאו שחקנים בינונים ובנוסף לא קדמו אף שחקן נוער אחד (ודוידזאדה היה מזל ענקי בעיקר).
ומי שמביאה את גיא עזורא במקום להמשיך עם המאמן שהעלה אותה ליגה היא לא כזאת מבינה בכדורגל, אז הנה פחות 'בעל בית' אחד...
אם ככה אז בא נמשיך.....לשיטתך היא כנראה הבינה שגיא מתאים והחזירה אותו בעונה שעברה....

ומה קרה עכשיו ? למה לא לתת לו להמשיך ?

הרי לא יתכן שהיא טועה פעמיים לגבי אותו מאמן.

לא דר, אלונה הבינה בעונה שעברה שמה שהפריע לה בגיא לוי עדיין מפריע ולא השתנה מהותית.
אז הוא טוב נקודתית לפרק זמן קצר....אבל לסחוב איתו עונה שלמה כנראה שלאלונה זה היה יותר מידי בדיוק כמו לכל יתר ראשי הקבוצות.

אז הינה לך עוד בעל בית שחושבת כמו כולם.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיל שגיב כתב:
אם ככה אז בא נמשיך.....לשיטתך היא כנראה הבינה שגיא מתאים והחזירה אותו בעונה שעברה....

ומה קרה עכשיו ? למה לא לתת לו להמשיך ?

הרי לא יתכן שהיא טועה פעמיים לגבי אותו מאמן.

לא דר, אלונה הבינה בעונה שעברה שמה שהפריע לה בגיא לוי עדיין מפריע ולא השתנה מהותית.
אז הוא טוב נקודתית לפרק זמן קצר....אבל לסחוב איתו עונה שלמה כנראה שלאלונה זה היה יותר מידי בדיוק כמו לכל יתר ראשי הקבוצות.

אז הינה לך עוד בעל בית שחושבת כמו כולם.
היא התלבטה בינו לבין אלישע לוי, ולמה? כי אלישע לוי היה שם חם שקרץ לה יותר.
ושוב מדובר בבעלת בית שהביאה את המאמן שהרס את ההצלחה שגיא לוי עשה, במקום לשמור על שלד השחקנים הוא הביא שחקנים אפילו גרועים ממה שהיו... (ואת סוארס אלונה הביאה ולא גיא עזורע) אז תעשה לי טובה שוב פעם עוד בעל בית יורד לך מהרשימה...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

לשמור על שלד ? אמל'א מהשלד שהיה לנו.....

ומה רע בפלצ'וק,סויסה,מרקוביץ',אוסיאקו,אג'ידה.....אותם הביא אלישע ?

דווקא העונה בניגוד לעונה שעברה יש שלד טוב יותר לעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיל שגיב כתב:לשמור על שלד ? אמל'א מהשלד שהיה לנו.....

ומה רע בפלצ'וק,סויסה,מרקוביץ',אוסיאקו,אג'ידה.....אותם הביא אלישע ?

דווקא העונה בניגוד לעונה שעברה יש שלד טוב יותר לעונה הבאה.
דיברתי על השלד שהעלה אותנו ליגה =
זיו כבדה, אוהד קדוסי וכו'.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
גיל, תענה על השאלה בכנות.
איזה הפועל ב"ש אתה מעדיף שתעלה בשבוע הבא למשחק מול הפועל חיפה, ב"ש של העונה שעברה או ב"ש הנוכחית?

ואני מסכים איתך שהעונה יש שלד טוב, זה רק מגדיל את הכישלון של אלישע שגם עם חומר שחקנים כזה ושקט תעשייתי שלא היה פה הרבה זמן עדיין הצליח להגיע למצב שאנחנו נלחמים על החיים שלנו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גיל שגיב כתב:הרי לא יתכן שהיא טועה פעמיים לגבי אותו מאמן.
כן, כי כל שנותיה בב"ש רצופות בהחלטות נכונות...

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גיל שגיב כתב: גיא לוי לא קיבל אפילו הצעה מאלונה להמשיך...מאיפה זה שמעלי מביא את הלא הסתדר איתה רק אלוהים יודע....
מידע אישי, גיא לוי לא הסתדר עם הרבה אנשים במועדון.
כשאני אומר לא הסתדר, הכוונה היא שלא ספר אותם.
לא אחת אלונה נאלצה להתערב ולפשר בין גיא לוי לגורמים כאלו ואחרים במועדון. לא תמיד זה המליח ולכן החיכוכים גלשו גם לגזרתם של גיא ואלונה.
אלונה בוסית שלא אוהבת שיש בעיות במערכת.
היא מעדיפה מאמן שיסתדר עם האנשים במערכת (כולל אותה) מאשר מאמן שמביא תוצאות.
נ.ב - אם אתה לא יודע משהו זה לא אומר שהוא לא קיים.

שלח תגובה