שקר גדול מזה, שלכאורה גיא לוי הצליח להעלות אותנו ליגה, בטח כשמדובר בכמעט חצי ליגה שעולה, האבסורד זה שחקני הרכש ותקציב ברמה של ליגת העל, הפועל חיפה הצליחה לעלות בדלת הראשית תוך שהיא מפגינה כדורגל טוב מאוד ועליונות על כל הליגה בפחות הרבה כלים מאיתנו, זאת הצלחה, אתה מתאר תרחיש אפשרי, אין לדעת מה היה קורה במידה וביו עולות 2 קבוצות.CrazyRed7 כתב: זה השקר הכי גדול שיש. מזה הקישקוש הזה?המחזורים שלאחר הבטחת העלייה לא עניינו את אף אחד. עכו עברה אותנו בטבלה לאחר שניצחה אותנו במחזור האחרון, למי היה אכפת?
אני בטוח שאם היו 2 עולות והמשחק הזה היה קובע את העולה הנוספת, וסרמיל היה מפוצץ עד 0 מקום ולא היינו מפסידים 2-0.
ואני אישית אוהב את גיא לוי כמאמן לא רק בגלל "מבחן התוצאה" שהוא עומד בו, בעיקר בגלל הכדורגל שהקבוצה שלו מציגה והיכולת שלו להוציא 100% מהשחקנים ובדרך גם לקדם צעירים.
אל תחייה באשליות לצד משחקים טובים תחת לוי, אני גם זוכר הרבה מאוד משחקי נפל, גם אזברגדה מקדם צעירים ומוציא מהם את המיטב, אז.
השפיעה או לא השפיעה, העליה באמתחתו של גיא מסומנת בכוכבית גדולה. איך אתה יודע בדיוק מה זה המיטב מזולו ש"כיכב" אצלנו, אם אתה בכלל כמוני לא מודע לרמת השיא של השחקן, וכן זה שלא שומעים עליו מעיד שהוא היה כנראה שחקן בינוני ומטה, אל תדבר איתי על אחוזים, כמו שאמרתי ישנם דברים שנמדדים מעבר לסטטיסטיקה, שום אחוז לא יבהיר לי שגיא הצליח פה, אולי הכי פחות גרוע, אולי.yossi כתב: בס"ד
כל המשחק בנדמה לי הזה שאם היינו עולים או לא אם היו רק שני עולות הם די מגוחכות.
המציאות היא שהיו 5 עולות, כולם ידעו זאת מתחילת העונה וזה כמובן השפיעה על כלל הקבוצות בכל מחזור ומחזור.
אם היו עולות רק שני קבוצות כלל העונה הייתה מתפתחת באופן שונה ואני לא מבין את ההתעסקות במה היה קורה אם.
הבטחנו עלייה הרבה לפני סיום העונה, אם היינו מנצחים את עכו במשחק אימון שנערך במחזור האחרון והיינו עולים מהמקום הראשון, זה היה הופך את העונה שלנו למוצלחת יותר?
כמובן שלא.
גיא לוי הוציא מזולו את המיטב שהיה בו, מה זה קשור למה שקרה איתו בהמשך הקריירה?
אם הוא הפך בהמשך הדרך לפלופ זה רק מחזק את הטענה שגיא לוי הוא מאמן שמוציא מהשחקנים שלו יותר.
בפועל, ולא בנדמה לי ומה היה קורה אם, גיא לוי הוא המאמן שיש לו את אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר מאז שעלינו לליגת העל.
וזאת כשהוא מקבל קבוצה מפורקת מנטלית עם סגל בעייתי שלא הוא בנה.
ואולי הכי חשוב, "פקטור" מליקסון שבוודאי הרים את אחוזי ההצלחה של קלינגר ועזורי לא היה קיים אצלו.