לוזון - נכשלת! נכשלת ! נכשלת !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: לוזון - נכשלת! נכשלת ! נכשלת !

שליחה על ידי messiah »

ה.א.ד.ו.ם כתב:מה קשור לוזון למחיקי הכרטיסים אני לא מבין הנהלת רמת גן מחליטה את מחירי הכרטיסים אז תעשה טובה תמחוק את הכורת הזאת שלך!!!
זהו? הוספת לעצמך עוד הודעה למונה? יופי.
אבל בכל זאת אני אענה לך,רק כדי להבהיר שוב את הנקודה שלי - אבי לוזון הבטיח שהכדורגל
יחזור אל העם,אל הפריפריה, אל אלו שלא מחזיקים מאות אלפי דולרים בחשבון הבנק שלהם -
הבטחות לחוד,מציאות לחוד.
איך בדיוק הוא מיישם את זה בזמן שלמשחק בוינטר (וכן,גם בוסרמיל) דורשים 80 ש"ח לכרטיס
מבוגר? בזמן שלמשחק כדורגל בליגת העל הישראלית לא מוצאים לנכון להנפיק כרטיסים לעוד
מגזר בולט וחשוב (אולי הכי חשוב) שהם הסטודנטים?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משיח קודם כל תעשה הפרדה, זה שאין כרטיסי סטודנט זה חוצפה מצד רמת גן יחד עם זאת הם לא חייבים, אפשר להתלונן ואפשר גם לנסות ולדאוג לדברים האלה.
מבחינת מחירי הכרטיסים לבוגרים בעלות של 80 ש"ח שהם אכן 20 $ המחיר סביר והוגן.
אין על זה ויכוח, בילוי חוויתי שללא ספק מוגדר כמותרות באורך של כ- שעתיים בעלות של 80 ש"ח הוא מחיר סביר.
שוב אני מזכיר מדובר בליגה הבכירה של ישראל, ובספורט האטרקטיבי ביותר במדינה. אם על ה-"TOP PRODACT" כביכול שלנו לא שווה לשלם 80 ש"ח אז באותה מידה לא שווה לשלם 100 ש"ח לסטייק במסעדה.
נכון שלא אני ולא אתה הולכים בכל יום למסעדה אבל תסכים איתי שלפחות פעם בחודש אתה הולך? אז למה אתה מוכן "לבזבז" כ150 ש"ח לאיש בשביל אוכל? שהוא כביכול מוצר יסוד...
אין מה לעשות אם צריך להוריד את המחירים בארץ אז מדובר בכלל המחירים ולא רק על כדורגל, אם מורידים את כלל המחירים צריך להוריד בהתאמה את שכר הבסיס וכו' וכו'.
זאת רמת החיים במדינה והמחירים בהתאם.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

messiah כתב: זהו? הוספת לעצמך עוד הודעה למונה? יופי.
אבל בכל זאת אני אענה לך,רק כדי להבהיר שוב את הנקודה שלי - אבי לוזון הבטיח שהכדורגל
יחזור אל העם,אל הפריפריה, אל אלו שלא מחזיקים מאות אלפי דולרים בחשבון הבנק שלהם -
הבטחות לחוד,מציאות לחוד.
איך בדיוק הוא מיישם את זה בזמן שלמשחק בוינטר (וכן,גם בוסרמיל) דורשים 80 ש"ח לכרטיס
מבוגר? בזמן שלמשחק כדורגל בליגת העל הישראלית לא מוצאים לנכון להנפיק כרטיסים לעוד
לוזון רצה לעשות מחיר אחיד לכל המגרשים של 50
שקל המחיר הזה הוא לכל הגילאים אבל הבעלים של הקבוצות
לא הסכימו לזה אז הדבר הזה לא יצא לפועל אז
למה ישר להגיד דברים על בנאדם במקום לבדוק
את העניין!!! תשנה את הכותרת!!!!
נערך לאחרונה על ידי ה.א.ד.ו.ם ב 27 אוגוסט 2009, 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

messiah כתב: זהו? הוספת לעצמך עוד הודעה למונה? יופי.
הבטחות לחוד,מציאות לחוד.
אחינו מי אמר שאתם המיגזר הכי חשוב?
תקן אותי אם אני טועה אבל אתה היום תפרן על מנת לעשות כסף...אתה עושה זה ממניעים אישיים ולא התנדבותיים.
אתה עוד לא חייל! אתה אזרח בוגר!!!!
אני בטוח שאם היו דואגים לך לא היית דואג לכל אותם מקבלי קיצבאות שמפרנסים משפחות אבל עדיין רוצים להינות ממותרות שקוראים להם כדורגל, כך שאם היה כרטיסי סטודנט לא היית פותח את הטופיק.

אתה בורח מהעיקר שזה מותרות ולא חובה יקר לך? אל תבוא!
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

nitsande כתב:משיח קודם כל תעשה הפרדה, זה שאין כרטיסי סטודנט זה חוצפה מצד רמת גן יחד עם זאת הם לא חייבים, אפשר להתלונן ואפשר גם לנסות ולדאוג לדברים האלה.
מבחינת מחירי הכרטיסים לבוגרים בעלות של 80 ש"ח שהם אכן 20 $ המחיר סביר והוגן.
אין על זה ויכוח, בילוי חוויתי שללא ספק מוגדר כמותרות באורך של כ- שעתיים בעלות של 80 ש"ח הוא מחיר סביר.
שוב אני מזכיר מדובר בליגה הבכירה של ישראל, ובספורט האטרקטיבי ביותר במדינה. אם על ה-"TOP PRODACT" כביכול שלנו לא שווה לשלם 80 ש"ח אז באותה מידה לא שווה לשלם 100 ש"ח לסטייק במסעדה.
נכון שלא אני ולא אתה הולכים בכל יום למסעדה אבל תסכים איתי שלפחות פעם בחודש אתה הולך? אז למה אתה מוכן "לבזבז" כ150 ש"ח לאיש בשביל אוכל? שהוא כביכול מוצר יסוד...
אין מה לעשות אם צריך להוריד את המחירים בארץ אז מדובר בכלל המחירים ולא רק על כדורגל, אם מורידים את כלל המחירים צריך להוריד בהתאמה את שכר הבסיס וכו' וכו'.
זאת רמת החיים במדינה והמחירים בהתאם.

קל לנער בגילאי העשרה שלא עבד יום אחד בחייו ולכן גם אין לו ערך לכסף לדבר ככה, ובפרט כאשר הוא לא נאלץ לשלם את אותם סכומים. אז בבקשה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי המאירי »

ראשית אני רוצה לברך את כולכם על רמת הדיון, ממש כייף לקרוא את התגובות של כולם ללא יוצא מהכלל.

לנושא עצמו: לוזון רצה 16 קבוצות ומחיר אחיד של 50 שקל, אז היות והוא נעמד על שתי רגליו בשביל שהליגה תהיה של 16 קבוצות הוא היה צריך לנהוג כך גם על מחירי הכרטיסים, היות ולא כך הם פני הדברים אז לוזון אכן נכשל.
מחיר של 80-40 בליגת העל זה המחיר שהיה ידוע לכולנו[מוטי אמר "ברוך הבא לליגת על"], וזה גם השליך על מחירי המנויים שלנו השנה, וכנראה שהשנה לא נוכל לשנות זאת.
לדעתי המחיר ביחס למתקנים ולרמה הוא גבוהה ומי שאומר חיפה והפועל ת"א הן אירופה מוזמן לקנות מנויי ליציע ג או שער 7, אנחנו בבאר-שבע, אבל....כשאומר משיח קבוצות שהן לא חיפה והפועל ת"א לא שווה שלם יותר זאת טעות בחשיבה כאוהד, כי בתור אוהד של הפועל ב"ש אני מוכן לשלם גם הרבה יותר בשביל לראות את הקבוצה שלי[ויש לי דוגמאות של ברצלונה ואריס סלוניקי שנסעתי ועוד מחנה אימון בהולנד שנסעתי] כל אחד עושה את החישוב הכלכלי שלו, לא כל אחד יכול לשלם מחירים כאלה ולכן לא מגיעים הרבה אוהדים למשחקים בחו"ל, למשל בברצלונה היו כ30 אוהדים מחציתם תושבי קטלוניה, וביוון היו קצת יותר היות והטיסות הרבה יותר זולות.
ככה גם לגבי כרטיס כניסה למגרש 80-40 שקל, יש הרבה אוהדים שלא מגיעים בגלל המחיר ולא משנה להם איכות המתקן או רמת הכדורגל, בהם איש לא מתחשב ולכן גם בסטודנטים לא מתחשבים[שהרי בכל זאת הם אנשים יותר בוגרים, אני בצעירותי שילבתי עבודה ולימודים, זה אפשרי]. אילו המחיר יהיה 60-30 סביר להניח שקצת יותר יגיעו למרות שההפרש לא משמעותי כדברי אליק אבל יש כאלה שגם ה10 או 20 שקל זאת בדיוק הבעיה בשביל כן להיות במגרש.
זה לא יעזור לנו בכלום אילו נבכה, בסופו של דבר מי שיכול לשלם יגיע למשחקים ומי שלא יכול יסתפק בצפיה בטלוויזיה.

נ.ב. תתחילו לחסוך בשביל משחקי הקבוצה באירופה זה הולך ומתקרב :דגל:
בנימה אופטימית זאת אני רוצה לאחל לכולנו שנה טובה ומוצלחת, ומי יודע אולי כבר השנה נפתיע?! :יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

אני לא חושב שאבי לוזון יכול לדרוש מבעלי הקבוצות להוריד את מחירי הכטיסים.
ברגע שיש תקציב מינימום בעלי הקבוצות מנסים לסיים את העונה מאוזנים כלכלית וכל אחד עושה את החישוב שלו.
עם בני יהודה הסיפור שונה מפני שההתאחדות לכדורגל הבטיחה לבני יהודה שהיא תפצה אותה במיקרה של הפסד כספי.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אורי אדום בנשמה כתב:

קל לנער בגילאי העשרה שלא עבד יום אחד בחייו ולכן גם אין לו ערך לכסף לדבר ככה, ובפרט כאשר הוא לא נאלץ לשלם את אותם סכומים. אז בבקשה..
הלוואי! אחי היקר יכול להיות שגיל 26 (עוד שבועיים!! :כל הכבוד: ) בשבילך הוא עדיין גיל הטיפש עשרה, אבל אני כבר עבדתי יום או שניים בחיים...
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה