ראשית אני רוצה לברך את כולכם על רמת הדיון, ממש כייף לקרוא את התגובות של כולם ללא יוצא מהכלל.
לנושא עצמו: לוזון רצה 16 קבוצות ומחיר אחיד של 50 שקל, אז היות והוא נעמד על שתי רגליו בשביל שהליגה תהיה של 16 קבוצות הוא היה צריך לנהוג כך גם על מחירי הכרטיסים, היות ולא כך הם פני הדברים אז לוזון אכן נכשל.
מחיר של 80-40 בליגת העל זה המחיר שהיה ידוע לכולנו[מוטי אמר "ברוך הבא לליגת על"], וזה גם השליך על מחירי המנויים שלנו השנה, וכנראה שהשנה לא נוכל לשנות זאת.
לדעתי המחיר ביחס למתקנים ולרמה הוא גבוהה ומי שאומר חיפה והפועל ת"א הן אירופה מוזמן לקנות מנויי ליציע ג או שער 7, אנחנו בבאר-שבע, אבל....כשאומר משיח קבוצות שהן לא חיפה והפועל ת"א לא שווה שלם יותר זאת טעות בחשיבה כאוהד, כי בתור אוהד של הפועל ב"ש אני מוכן לשלם גם הרבה יותר בשביל לראות את הקבוצה שלי[ויש לי דוגמאות של ברצלונה ואריס סלוניקי שנסעתי ועוד מחנה אימון בהולנד שנסעתי] כל אחד עושה את החישוב הכלכלי שלו, לא כל אחד יכול לשלם מחירים כאלה ולכן לא מגיעים הרבה אוהדים למשחקים בחו"ל, למשל בברצלונה היו כ30 אוהדים מחציתם תושבי קטלוניה, וביוון היו קצת יותר היות והטיסות הרבה יותר זולות.
ככה גם לגבי כרטיס כניסה למגרש 80-40 שקל, יש הרבה אוהדים שלא מגיעים בגלל המחיר ולא משנה להם איכות המתקן או רמת הכדורגל, בהם איש לא מתחשב ולכן גם בסטודנטים לא מתחשבים[שהרי בכל זאת הם אנשים יותר בוגרים, אני בצעירותי שילבתי עבודה ולימודים, זה אפשרי]. אילו המחיר יהיה 60-30 סביר להניח שקצת יותר יגיעו למרות שההפרש לא משמעותי כדברי אליק אבל יש כאלה שגם ה10 או 20 שקל זאת בדיוק הבעיה בשביל כן להיות במגרש.
זה לא יעזור לנו בכלום אילו נבכה, בסופו של דבר מי שיכול לשלם יגיע למשחקים ומי שלא יכול יסתפק בצפיה בטלוויזיה.
נ.ב. תתחילו לחסוך בשביל משחקי הקבוצה באירופה זה הולך ומתקרב
בנימה אופטימית זאת אני רוצה לאחל לכולנו שנה טובה ומוצלחת, ומי יודע אולי כבר השנה נפתיע?!