shlomi9999 כתב: תראה לי שחקן הגנה אחד שלהם ששווה סכום גדול..

shlomi9999 כתב: תראה לי שחקן הגנה אחד שלהם ששווה סכום גדול..
לא אני ממש לא מביןyedidel כתב:
עכשיו אתה מבין את הדימוי אלינו?
חיכיתי לשאלה הזאת.shlomi9999 כתב:אני רק רוצה שתסביר לי איך בעונה שעברה הייתה לך את ההגנה הכי טובה בליגה???
אדון ברדה היקר...נמרוד ברדה כתב: כאחד שהוציא את המחאה לדרך, עוד לפני שדודו אפילו הצטרף אליה, אני יודע גם יודע על מה מחיתי.
אתמול גם לך וגם לכל המצדדים כבר לא היה מה להגיד על גיא לוי שכבר התחלתם להגיד שטויות לי ולכולם וטיעונים מבזים שרק צחקנו עליהם כל הנסיעה לב"ש!
אני ואנשים שנשארנו בבית הבאנו את אלונה לכאן, ולא מתחרטים!
יחד עם זאת אנחנו לא הולכים (כמו בתקופת זינו) אחריה כמו כבשים עיוורים!
נ.ב.
מוטי את התגובות שלך כבר סיימתי לקרוא אתה כל כך לא מבין בכדורגל שזה משהו!
מה אתה אומר...הוציא לדרך?נמרוד ברדה כתב:כאחד שהוציא את המחאה לדרך, עוד לפני שדודו אפילו הצטרף אליה
כיף לכם, לפחות משהו הצחיק אתכם בדרך חזרה...הלוואי עלינמרוד ברדה כתב:וטיעונים מבזים שרק צחקנו עליהם כל הנסיעה לב"ש!
מה הקשר כמו עיוורים?!?!?! מה זה קשור לחיים???? נמאס להחליף פה מאמנים כל יומיים!!!! נמאס נמאס נמאס!!! אין לנו אף מוריניו שמחכה לנו ואתם חייבים להפסיק להחליט להביא עשרה מאמנים בעונה! תמשיכו ככה וניתקע בליגה המזורגגת הזאת עוד 700 שנה. שלא נדבר על ההשלכות של החילופים האלה על ההרגשה של אלונה.נמרוד ברדה כתב:אנחנו לא הולכים (כמו בתקופת זינו) אחריה כמו כבשים עיוורים!
ואחרי שתצא רגע מהסטיגמות שהדבקת לבן אדם...מה לא נכון בהודעה שהוא כתב כאן???? בוא תנסה להיות ענייני, נראה לאן תגיע. מה לא נכון במה שהוא כתב?נמרוד ברדה כתב:מוטי את התגובות שלך כבר סיימתי לקרוא אתה כל כך לא מבין בכדורגל שזה משהו!
מנוס ממה נמרוד?נמרוד ברדה כתב:מישל,
אני לא מסכים עם הדברים שכתבת בסוף, "גיא עם רזומה ענק..." של מה ושל מי בדיוק?
נכשל בכל הקבוצות שבהן אימן, למעט עונה אחת (מתוך שניים) בהפועל חיפה.
הישג השיא מבחינתו כמובן, הגעה לאליפות אירופה לנבחרות עד גיל 21 שגם שם הנבחרת לא הבקיעה ולו שער בודד אחד, שלא נדבר על קמפיין העפלה ששם קרו כל כך הרבה צירופי מיקרים נדירים בצירוף שחקן כמו בן סהר שפתח את הסיכוי עם שער מיקרי בצרפת.
אני מסכים עם הקביעה שבגדול אלונה ממולכדת כרגע, מצד אחד לא רוצה להפוך למפטרת סידרתית/ מקשיבה לקהל/ לשלם למאמן שיושב בבית חוזה ל-3 שנים. (הקף בעיגול), אולם מצד שני נראה שהסבלנות מתחילה להתפקע, נראה שאין מנוס.
גל אתה צודק.והנקודה שאתה מעלה היא בעייתית ואני מתכוון על שינוי החשיבה אצל גיא.גל סרוסי כתב:מישל אסור לפטר את גיא לוי העונה, כולם רואים שהוא לא פוגע אבל אי אפשר לפטר מאמן כל שליש עונה, צריך לתת לו קרדיט.
אני גם לא מרוצה מאיך שהקבוצה נראית, שמסתכלים מהצד אנחנו כלום ושום דבר.
כל משחק אנחנו באים האנדרדוג, הפועל ירולשים מגיעה לוסרמיל באה ומנצחת, אחי נצרת מגיעה לוסמריל באה ומנצחת, רעננה באה לוסרמיל שולטת 80 דקות בכדור, רמת השרון מגיעה לוסרמיל ומנצחת, נגד הפועל עכו בעילוט לא ראינו כדורגל, נגד הפועל ירושלים אתמול היינו קטסטרופה.
השני משחקים שהכי נהנתי בהם העונה זה נגד כפ"ס בחוץ ונגד מכבי הרצליה בבית, כל השאר אפשר להגיד שסבלתי במיוחד אתמול בטדי.
חייב לבוא שינוי אצל גיא לוי בראש, אי אפשר להמשיך ככה.
נכון שיש דעה אצל האוהדים שלא משנה איך הדרך העיקר לעלות ליגה השנה, אני מסכים עם הדעה הזאת גם לי נמאס לנסוע לרעננה, עילוט, קרית אתא אבל שיהיה קצת כדורגל יפה קצת לא הרבה, אני אפילו חושב שאפשר לעלות ליגה עם כדורגל אטרקטיבי עם השחקנים שיש לנו.
אתמול בטדי שאלתי את עצמי לאלעד בונפלד אין מקום להיות בסגל!!? לסימוני אין מקום להכנס מחליף!!!? במיוחד איך שהקבוצה נראתה אתמול.
גיא לוי לא יל לשים את אוקנגו מגן ימני, את קידר בשמאל ורועי סבג בלם קדמי!!!? למה לא? למה לקחת כל שבוע סיכונים.
זולו לא היה בסגל חודש וחצי פתאום הוא פותח בהרכב במקומו של יוסי אלקיים, למרות שזולו לא היה רע אתמול הוא לא היה צריך לפתוח הוא צריך להכנס דקה 70 בגלל שהוא לא ראה דשא חודש שלם.
אני נגד השיטה אני נגד כדורגל אנטי אבל גיא לוי צריך להמשיך איתנו, אי אפשר להחליף מאמנים כל שבוע.
גיא לוי אתה חייב לשנות כמה דברים בראש, במיוחד אחרי מה שעשית אתמול לכמה אוהדים, אם אתה רוצה שלא יקללו אותך תתחיל לתת לאוהדים כבוד.
אני חייב לומר שאתה שוב מאכזב ואתה לא ממש יודע על מחית. אתה לא מסוגל להסתכל על התמונה הכוללתנמרוד ברדה כתב: כאחד שהוציא את המחאה לדרך, עוד לפני שדודו אפילו הצטרף אליה, אני יודע גם יודע על מה מחיתי.
אתמול גם לך וגם לכל המצדדים כבר לא היה מה להגיד על גיא לוי שכבר התחלתם להגיד שטויות לי ולכולם וטיעונים מבזים שרק צחקנו עליהם כל הנסיעה לב"ש!
מסכימה מאוד.אריק כתב:
אני חייב לומר שאתה שוב מאכזב ואתה לא ממש יודע על מחית. אתה לא מסוגל להסתכל על התמונה הכוללת
ואתה מחפש את הש.ג. אתמול היה לי המון מה להגיד ואמרתי אותם גם לך. מה שהיה אתמול היה אנטי כדורגל
ולמרות זאת אני חושב ובטוח שהבעיה היא גדולה יותר ממאמן. אני שמח שצחקתם כל הדרך על הטיעונים שלנו
אבל כששאלתי אותך: "תגיד ברדה, הלך גיא לוי מי יבוא?" ואפילו ביקשתי ממך לא להגיד לי "לא יודע" כי זו התשובה
הצפויה. ומה אדוני ענה: "לא צריך מאמן". תשובה יפה, רהוטה, אינטליגנטית מאוד ובטח שלא מתאימה לאדם בגילך
שעמד 3 שנים בראש הארגון. כיוון שאתה לא יודע על מה מחית ראוי שאסביר לך. מחית בעיקר על ניהול כושל שכלל
זלזול באוהדים, הזנחת מחלקת נוער, שחרור שחקני בית, העסקת מקורבים, התנהלות שכונתית וכו'. שאני מדבר על הניהול
הכושל ועל ההתנהלות השכונתית, בין היתר מדובר על להחליף מאמן כל 10 מחזורים או כל פעם שמימי/זיגדון חשבו שצריך.
אלונה כאן פחות משנה וחצי (16 חודשים) ואם ילך עוד מאמן זה יהיה כבר ה-4 (אדוני הכלכלן יכול לעשות ממוצע זה יוצא 4 חודשים).
אז מה בעצם השתנה? כלום. חוץ מלופא קדוש (שגם קיבל ביצים לראש וגם הפסיד בגמר גביע לקבוצה מליגה שנייה) מי הצליח פה
ב-10 שנים אחרונות? אף אחד. כולם מאמנים גרועים. עברו כאן מאמנים שלקחו בעבר אליפויות וגביעים (גוטמן,אלי כהן, ניר לוין) אבל
פה שתו להם את הדם. שים את גיא לוי בצד כרגע כי הוא ממש לא הנושא. עברו כאן יותר מ-20 מאמנים בעשור וכולם נכשלו אז אולי
כדאי שנחפש את הבעיה האמיתית. הכי קל זה לפטר מאמן, זה לוקח 10 דקות, כשבמקביל עוד 2-3 מאמנים ממתינים לשיחה,
באים וחותמים למחרת, עושים מסע"ת ומקבלים פרחים. הם רק לא יודעים שאת הפרחים האלה הם צריכים לשמור לקבר שכבר התחילו
לחפור להם.
אין ספק שלקהל יש חלק בכשלון, אבל הקהל הוא רק חלק מהבעיות העמוקות והשורשיות שקיימות פה.crazyred כתב: מסכימה מאוד.
הבעיה היא איך פותרים בעיה כל כך נרחבת. הרי 80 אחוז מהקהל צועק נגד לוי, גם שכשגיא בכבודו ובעצמו ניסה לעשות משהו נגד זה כלום לא קרה, אף אחד לא חשב פעמיים לפני שהוא התחיל לקלל.
חבל רק שאת הצעד הבא שהיה מתבקש כדי לנצל את המומנט הוא לא ביצע.crazyred כתב: מסכימה מאוד.
הבעיה היא איך פותרים בעיה כל כך נרחבת. הרי 80 אחוז מהקהל צועק נגד לוי, גם שכשגיא בכבודו ובעצמו ניסה לעשות משהו נגד זה כלום לא קרה, אף אחד לא חשב פעמיים לפני שהוא התחיל לקלל.