בית קברות למאמנים?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: בית קברות למאמנים?

שליחה על ידי yedidel »

shlomi9999 כתב: תראה לי שחקן הגנה אחד שלהם ששווה סכום גדול..
:P עכשיו אתה מבין את הדימוי אלינו?

shlomi9999

שליחה על ידי shlomi9999 »

yedidel כתב:
:P עכשיו אתה מבין את הדימוי אלינו?
לא אני ממש לא מבין

shlomi9999

שליחה על ידי shlomi9999 »

אני רק רוצה שתסביר לי איך בעונה שעברה הייתה לך את ההגנה הכי טובה בליגה???

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

shlomi9999 כתב:אני רק רוצה שתסביר לי איך בעונה שעברה הייתה לך את ההגנה הכי טובה בליגה???
חיכיתי לשאלה הזאת.
היתה לך הגנה קטסטרופה בעונה שעברה - אם כבר אתה מתעקש להתייחס לגורם המזל.

הספיגה הנמוכה נבעה משתי סיבות עיקריות - אסי רחמים ביכולת פנומנלית, וליגה גרועה ביותר עם התקפות סופר אנמיות. להזכיר לך שהעולה הראשונה הכח-עמידר באה וניצחה בוסרמיל בלי לעשות אפילו התקפה אחת(!!!) כל המשחק.

סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

שליחה על ידי גל סרוסי »

מישל אסור לפטר את גיא לוי העונה, כולם רואים שהוא לא פוגע אבל אי אפשר לפטר מאמן כל שליש עונה, צריך לתת לו קרדיט.
אני גם לא מרוצה מאיך שהקבוצה נראית, שמסתכלים מהצד אנחנו כלום ושום דבר.
כל משחק אנחנו באים האנדרדוג, הפועל ירולשים מגיעה לוסרמיל באה ומנצחת, אחי נצרת מגיעה לוסמריל באה ומנצחת, רעננה באה לוסרמיל שולטת 80 דקות בכדור, רמת השרון מגיעה לוסרמיל ומנצחת, נגד הפועל עכו בעילוט לא ראינו כדורגל, נגד הפועל ירושלים אתמול היינו קטסטרופה.
השני משחקים שהכי נהנתי בהם העונה זה נגד כפ"ס בחוץ ונגד מכבי הרצליה בבית, כל השאר אפשר להגיד שסבלתי במיוחד אתמול בטדי.
חייב לבוא שינוי אצל גיא לוי בראש, אי אפשר להמשיך ככה.
נכון שיש דעה אצל האוהדים שלא משנה איך הדרך העיקר לעלות ליגה השנה, אני מסכים עם הדעה הזאת גם לי נמאס לנסוע לרעננה, עילוט, קרית אתא אבל שיהיה קצת כדורגל יפה קצת לא הרבה, אני אפילו חושב שאפשר לעלות ליגה עם כדורגל אטרקטיבי עם השחקנים שיש לנו.
אתמול בטדי שאלתי את עצמי לאלעד בונפלד אין מקום להיות בסגל!!? לסימוני אין מקום להכנס מחליף!!!? במיוחד איך שהקבוצה נראתה אתמול.
גיא לוי לא יל לשים את אוקנגו מגן ימני, את קידר בשמאל ורועי סבג בלם קדמי!!!? למה לא? למה לקחת כל שבוע סיכונים.
זולו לא היה בסגל חודש וחצי פתאום הוא פותח בהרכב במקומו של יוסי אלקיים, למרות שזולו לא היה רע אתמול הוא לא היה צריך לפתוח הוא צריך להכנס דקה 70 בגלל שהוא לא ראה דשא חודש שלם.
אני נגד השיטה אני נגד כדורגל אנטי אבל גיא לוי צריך להמשיך איתנו, אי אפשר להחליף מאמנים כל שבוע.
גיא לוי אתה חייב לשנות כמה דברים בראש, במיוחד אחרי מה שעשית אתמול לכמה אוהדים, אם אתה רוצה שלא יקללו אותך תתחיל לתת לאוהדים כבוד.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

נמרוד ברדה כתב: כאחד שהוציא את המחאה לדרך, עוד לפני שדודו אפילו הצטרף אליה, אני יודע גם יודע על מה מחיתי.
אתמול גם לך וגם לכל המצדדים כבר לא היה מה להגיד על גיא לוי שכבר התחלתם להגיד שטויות לי ולכולם וטיעונים מבזים שרק צחקנו עליהם כל הנסיעה לב"ש!

אני ואנשים שנשארנו בבית הבאנו את אלונה לכאן, ולא מתחרטים!
יחד עם זאת אנחנו לא הולכים (כמו בתקופת זינו) אחריה כמו כבשים עיוורים!

נ.ב.
מוטי את התגובות שלך כבר סיימתי לקרוא אתה כל כך לא מבין בכדורגל שזה משהו!
אדון ברדה היקר...
בכדורסל אומרים ש THE BEST DEFENSE IS OFFENCE אז אתה מעדיף לתקוף מאשר להגיב?
ממך, מי שהיה יו"ר מועדון האוהדים, שבמשך שנים חרט על דגלו קבלת דעות מכל סוג שהוא , גם אם היא אינה פופלרית או מה שהרחוב דורש, ציפיתי ליותר.

לא מבין בכדורגל? רגע, ומי אמר שאתה זה שכן מבין?
תראה לי איפה בטופיק או בשבוע האחרון סינגרתי על גיא לוי (אבל אתה לא קורא או כותב אז אתה לא יודע).
לי חשוב שכשהמאמן הבא יגיע (כי אין מה לעשות עשו לגיא לוי רצח אופי והוא לא קיבל יום של חסד ובמקום ציבורי זה פשוט בלתי אפשרי להצליח) יהיה לו שקט והוא יקבל אוויר לנשימה ולא יצלבו אותו אחרי כל טעות. אני מעדיף ללמוד מהפועל ת"א ולא מבית"ר (חן תרגעי זה קשור רק לשקט תעשייתי :) ).

אני באמת חושב שהבעיה היא הרבה יותר עמוקה ממאמן זה או אחר, ואני לא חושב שהבאת מאמן אחר תשנה את הלך הרוח בקהל, שהוא מיסודו צמא דם.
אז בבקשה במקום לתקוף תגובה עניינית כי לנגח זה הכי קל ואף אחד לא ענה על השאלה המתבקשת. אולי אתה בתור יו"ר ומנהיג בדימוס תתן תשובה. איך גורמים שמה שקרה לכל המאמנים בעשר השנים האחרונות (ואני זורם איתך לופא הצליח) לא יקרה למאמן הבא?
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

נמרוד ברדה כתב:כאחד שהוציא את המחאה לדרך, עוד לפני שדודו אפילו הצטרף אליה
מה אתה אומר...הוציא לדרך?
נמרוד ברדה כתב:וטיעונים מבזים שרק צחקנו עליהם כל הנסיעה לב"ש!
כיף לכם, לפחות משהו הצחיק אתכם בדרך חזרה...הלוואי עלי
נמרוד ברדה כתב:אנחנו לא הולכים (כמו בתקופת זינו) אחריה כמו כבשים עיוורים!
מה הקשר כמו עיוורים?!?!?! מה זה קשור לחיים???? נמאס להחליף פה מאמנים כל יומיים!!!! נמאס נמאס נמאס!!! אין לנו אף מוריניו שמחכה לנו ואתם חייבים להפסיק להחליט להביא עשרה מאמנים בעונה! תמשיכו ככה וניתקע בליגה המזורגגת הזאת עוד 700 שנה. שלא נדבר על ההשלכות של החילופים האלה על ההרגשה של אלונה.
מה המטרה שלכם לעזאזל? שכל ישראלי שיש לו תעודת מאמן יאמן אותנו??? כי אנחנו לא רחוקים משם...
נמרוד ברדה כתב:מוטי את התגובות שלך כבר סיימתי לקרוא אתה כל כך לא מבין בכדורגל שזה משהו!
ואחרי שתצא רגע מהסטיגמות שהדבקת לבן אדם...מה לא נכון בהודעה שהוא כתב כאן???? בוא תנסה להיות ענייני, נראה לאן תגיע. מה לא נכון במה שהוא כתב?

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

נמרוד ברדה כתב:מישל,
אני לא מסכים עם הדברים שכתבת בסוף, "גיא עם רזומה ענק..." של מה ושל מי בדיוק?
נכשל בכל הקבוצות שבהן אימן, למעט עונה אחת (מתוך שניים) בהפועל חיפה.
הישג השיא מבחינתו כמובן, הגעה לאליפות אירופה לנבחרות עד גיל 21 שגם שם הנבחרת לא הבקיעה ולו שער בודד אחד, שלא נדבר על קמפיין העפלה ששם קרו כל כך הרבה צירופי מיקרים נדירים בצירוף שחקן כמו בן סהר שפתח את הסיכוי עם שער מיקרי בצרפת.

אני מסכים עם הקביעה שבגדול אלונה ממולכדת כרגע, מצד אחד לא רוצה להפוך למפטרת סידרתית/ מקשיבה לקהל/ לשלם למאמן שיושב בבית חוזה ל-3 שנים. (הקף בעיגול), אולם מצד שני נראה שהסבלנות מתחילה להתפקע, נראה שאין מנוס.
מנוס ממה נמרוד?
מנוס מלחוות את החויה עם עוד מאמן אחד או שניים כי אנחנו לא יודעים איך זה יסתיים.
יש לאנשים כאן את הכלים לחשיבה עמוקה.והכלים הם ההיסטוריה שלנו אין כלים טובים מהם.
ההיסטוריה לצערי כול כך קרובה ולא רחוקה.בלבול ולאחריו גילי אלא הכלים שלנו.
קחו את הסיטואציה .
אתם אלונה מה עושים? יום ראשון מגיעים למועדון שיחה עם גיא אוקיי מה הלאה.
לך הבייתה ושוב פעם רולטת המאמנים?
המחשבה צריכה להיות עמוקה.אני בכול אופן מחפש אותה לעת עתה תשובה האין.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

גל סרוסי כתב:מישל אסור לפטר את גיא לוי העונה, כולם רואים שהוא לא פוגע אבל אי אפשר לפטר מאמן כל שליש עונה, צריך לתת לו קרדיט.
אני גם לא מרוצה מאיך שהקבוצה נראית, שמסתכלים מהצד אנחנו כלום ושום דבר.
כל משחק אנחנו באים האנדרדוג, הפועל ירולשים מגיעה לוסרמיל באה ומנצחת, אחי נצרת מגיעה לוסמריל באה ומנצחת, רעננה באה לוסרמיל שולטת 80 דקות בכדור, רמת השרון מגיעה לוסרמיל ומנצחת, נגד הפועל עכו בעילוט לא ראינו כדורגל, נגד הפועל ירושלים אתמול היינו קטסטרופה.
השני משחקים שהכי נהנתי בהם העונה זה נגד כפ"ס בחוץ ונגד מכבי הרצליה בבית, כל השאר אפשר להגיד שסבלתי במיוחד אתמול בטדי.
חייב לבוא שינוי אצל גיא לוי בראש, אי אפשר להמשיך ככה.
נכון שיש דעה אצל האוהדים שלא משנה איך הדרך העיקר לעלות ליגה השנה, אני מסכים עם הדעה הזאת גם לי נמאס לנסוע לרעננה, עילוט, קרית אתא אבל שיהיה קצת כדורגל יפה קצת לא הרבה, אני אפילו חושב שאפשר לעלות ליגה עם כדורגל אטרקטיבי עם השחקנים שיש לנו.
אתמול בטדי שאלתי את עצמי לאלעד בונפלד אין מקום להיות בסגל!!? לסימוני אין מקום להכנס מחליף!!!? במיוחד איך שהקבוצה נראתה אתמול.
גיא לוי לא יל לשים את אוקנגו מגן ימני, את קידר בשמאל ורועי סבג בלם קדמי!!!? למה לא? למה לקחת כל שבוע סיכונים.
זולו לא היה בסגל חודש וחצי פתאום הוא פותח בהרכב במקומו של יוסי אלקיים, למרות שזולו לא היה רע אתמול הוא לא היה צריך לפתוח הוא צריך להכנס דקה 70 בגלל שהוא לא ראה דשא חודש שלם.
אני נגד השיטה אני נגד כדורגל אנטי אבל גיא לוי צריך להמשיך איתנו, אי אפשר להחליף מאמנים כל שבוע.
גיא לוי אתה חייב לשנות כמה דברים בראש, במיוחד אחרי מה שעשית אתמול לכמה אוהדים, אם אתה רוצה שלא יקללו אותך תתחיל לתת לאוהדים כבוד.
גל אתה צודק.והנקודה שאתה מעלה היא בעייתית ואני מתכוון על שינוי החשיבה אצל גיא.
האם אלונה חזקה דיו על מנת לדרוש את זה מגיא?
האם גיא יהייה מוכן להתגמש בגישה שלו.
האם כול זה יפעל מבלי להשתמש בחרב פטורין שתהיה מונחת מעל ראשו.
אני חושב שבתור התחלה לשיקום הוא חייב לפתוח את האימונים לאוהדים.
אז יהיו קצת קללות בהתחלה וזה יחלוף.הרווח יהיה יותר גדול מההפסד.
נתחיל משם ונראה לאן נתקדם.כי לצערי פיטורין לא יובילו אותנו לשום מקום.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

לא תשנה מה תאמרו לא תצליחו לשנות את דעתי. מאמן לא מפטרים באמצע עונה. אלא אם קורה משהו מאוד (מאוד) חמור. ולא קורה שום דבר חור, אנחנו במקום שלישי (אולי שני). אנחנו עם מאמן חדש (הגיע רק העונה) סגל שחקנים שהרבה הם חדשים, נוער שעולה לשחקן גם במשחקים איתיים ולא רע בשקר הזה, מה שמו, אה כן גביע השוקו.

אני בכנות לא מבינה מה הבעיה שלכם עכשיו. אני לא חושבת שגיא לוי הוא קשטן. או גוטמן. הוא לא מאמן שנוטה להסתגרות מגעילה, ואני לא חושבת שזה מה שהוא רוצה לראות. אני בטוחה שהוא כמוכם לא בדיוק מרוצה מה שקורה, הבעיה היא שהוא לא מקבל קרדיט על שום דבר. לא על הניסיונות שלו להתחבר עם האוהדים. לא על הניסיונות שלו להעלות שחקנים צעירים (מחאה מישהו? אתם זוכרים את העיניין הזה של הצעירים?). לא על ההשקעה שלו. לא על המשחקים הטובים שמפסידים בהם. לא המשחקים הלא טובים שלוקחים בהם את הנקודות, ואפילו לא על משחקים שהם גם טובים וגם מנצחים בהם.

לא משנה מה יקרה, כולם ימשיכו לחשוב שהוא חרא. שהוא אידיוט. שיש לו אגו מנופח. שהוא צפוני מרמת השרון. אז לא, הוא לא.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

נמרוד ברדה כתב: כאחד שהוציא את המחאה לדרך, עוד לפני שדודו אפילו הצטרף אליה, אני יודע גם יודע על מה מחיתי.
אתמול גם לך וגם לכל המצדדים כבר לא היה מה להגיד על גיא לוי שכבר התחלתם להגיד שטויות לי ולכולם וטיעונים מבזים שרק צחקנו עליהם כל הנסיעה לב"ש!
אני חייב לומר שאתה שוב מאכזב ואתה לא ממש יודע על מחית. אתה לא מסוגל להסתכל על התמונה הכוללת
ואתה מחפש את הש.ג. אתמול היה לי המון מה להגיד ואמרתי אותם גם לך. מה שהיה אתמול היה אנטי כדורגל
ולמרות זאת אני חושב ובטוח שהבעיה היא גדולה יותר ממאמן. אני שמח שצחקתם כל הדרך על הטיעונים שלנו
אבל כששאלתי אותך: "תגיד ברדה, הלך גיא לוי מי יבוא?" ואפילו ביקשתי ממך לא להגיד לי "לא יודע" כי זו התשובה
הצפויה. ומה אדוני ענה: "לא צריך מאמן". תשובה יפה, רהוטה, אינטליגנטית מאוד ובטח שלא מתאימה לאדם בגילך
שעמד 3 שנים בראש הארגון. כיוון שאתה לא יודע על מה מחית ראוי שאסביר לך. מחית בעיקר על ניהול כושל שכלל
זלזול באוהדים, הזנחת מחלקת נוער, שחרור שחקני בית, העסקת מקורבים, התנהלות שכונתית וכו'. שאני מדבר על הניהול
הכושל ועל ההתנהלות השכונתית, בין היתר מדובר על להחליף מאמן כל 10 מחזורים או כל פעם שמימי/זיגדון חשבו שצריך.
אלונה כאן פחות משנה וחצי (16 חודשים) ואם ילך עוד מאמן זה יהיה כבר ה-4 (אדוני הכלכלן יכול לעשות ממוצע זה יוצא 4 חודשים).
אז מה בעצם השתנה? כלום. חוץ מלופא קדוש (שגם קיבל ביצים לראש וגם הפסיד בגמר גביע לקבוצה מליגה שנייה) מי הצליח פה
ב-10 שנים אחרונות? אף אחד. כולם מאמנים גרועים. עברו כאן מאמנים שלקחו בעבר אליפויות וגביעים (גוטמן,אלי כהן, ניר לוין) אבל
פה שתו להם את הדם. שים את גיא לוי בצד כרגע כי הוא ממש לא הנושא. עברו כאן יותר מ-20 מאמנים בעשור וכולם נכשלו אז אולי
כדאי שנחפש את הבעיה האמיתית. הכי קל זה לפטר מאמן, זה לוקח 10 דקות, כשבמקביל עוד 2-3 מאמנים ממתינים לשיחה,
באים וחותמים למחרת, עושים מסע"ת ומקבלים פרחים. הם רק לא יודעים שאת הפרחים האלה הם צריכים לשמור לקבר שכבר התחילו
לחפור להם.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אריק כתב:
אני חייב לומר שאתה שוב מאכזב ואתה לא ממש יודע על מחית. אתה לא מסוגל להסתכל על התמונה הכוללת
ואתה מחפש את הש.ג. אתמול היה לי המון מה להגיד ואמרתי אותם גם לך. מה שהיה אתמול היה אנטי כדורגל
ולמרות זאת אני חושב ובטוח שהבעיה היא גדולה יותר ממאמן. אני שמח שצחקתם כל הדרך על הטיעונים שלנו
אבל כששאלתי אותך: "תגיד ברדה, הלך גיא לוי מי יבוא?" ואפילו ביקשתי ממך לא להגיד לי "לא יודע" כי זו התשובה
הצפויה. ומה אדוני ענה: "לא צריך מאמן". תשובה יפה, רהוטה, אינטליגנטית מאוד ובטח שלא מתאימה לאדם בגילך
שעמד 3 שנים בראש הארגון. כיוון שאתה לא יודע על מה מחית ראוי שאסביר לך. מחית בעיקר על ניהול כושל שכלל
זלזול באוהדים, הזנחת מחלקת נוער, שחרור שחקני בית, העסקת מקורבים, התנהלות שכונתית וכו'. שאני מדבר על הניהול
הכושל ועל ההתנהלות השכונתית, בין היתר מדובר על להחליף מאמן כל 10 מחזורים או כל פעם שמימי/זיגדון חשבו שצריך.
אלונה כאן פחות משנה וחצי (16 חודשים) ואם ילך עוד מאמן זה יהיה כבר ה-4 (אדוני הכלכלן יכול לעשות ממוצע זה יוצא 4 חודשים).
אז מה בעצם השתנה? כלום. חוץ מלופא קדוש (שגם קיבל ביצים לראש וגם הפסיד בגמר גביע לקבוצה מליגה שנייה) מי הצליח פה
ב-10 שנים אחרונות? אף אחד. כולם מאמנים גרועים. עברו כאן מאמנים שלקחו בעבר אליפויות וגביעים (גוטמן,אלי כהן, ניר לוין) אבל
פה שתו להם את הדם. שים את גיא לוי בצד כרגע כי הוא ממש לא הנושא. עברו כאן יותר מ-20 מאמנים בעשור וכולם נכשלו אז אולי
כדאי שנחפש את הבעיה האמיתית. הכי קל זה לפטר מאמן, זה לוקח 10 דקות, כשבמקביל עוד 2-3 מאמנים ממתינים לשיחה,
באים וחותמים למחרת, עושים מסע"ת ומקבלים פרחים. הם רק לא יודעים שאת הפרחים האלה הם צריכים לשמור לקבר שכבר התחילו
לחפור להם.
מסכימה מאוד.
הבעיה היא איך פותרים בעיה כל כך נרחבת. הרי 80 אחוז מהקהל צועק נגד לוי, גם שכשגיא בכבודו ובעצמו ניסה לעשות משהו נגד זה כלום לא קרה, אף אחד לא חשב פעמיים לפני שהוא התחיל לקלל.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

crazyred כתב: מסכימה מאוד.
הבעיה היא איך פותרים בעיה כל כך נרחבת. הרי 80 אחוז מהקהל צועק נגד לוי, גם שכשגיא בכבודו ובעצמו ניסה לעשות משהו נגד זה כלום לא קרה, אף אחד לא חשב פעמיים לפני שהוא התחיל לקלל.
אין ספק שלקהל יש חלק בכשלון, אבל הקהל הוא רק חלק מהבעיות העמוקות והשורשיות שקיימות פה.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

crazyred כתב: מסכימה מאוד.
חבל רק שאת הצעד הבא שהיה מתבקש כדי לנצל את המומנט הוא לא ביצע.
ואני מתכוון לפתיחת האימונים.דבר שהיה עוזר המון לריכוך האוהדים וחבל.

סמל אישי של משתמש
מתי אדום עתיק

שליחה על ידי מתי אדום עתיק »

בשבועות האחרונים , אני מאוד לא נהנה מהכדורגל של הפועל באר שבע ומהחלטותיו התמוהות של גיא לוי. עושה רושם רע מאוד. ואני אומר את זה כאחד שמתבטא כאן לרוב נגד החלפת מאמנים כל יומיים או כל שליש עונה. אמרתי בתחילת העונה שלא אוהב במיוחד את הבחירה של גיא לוי , אבל משנבחר אני מציע לתת לו לסיים עונה . אני בעד לשפוט ולהחליט בחלוף תקופה ארוכה. הבעייה היא שככל שחולף הזמן, עושה רושם שמשהו לא טוב קורה בקבוצה. גם בהכנה גם בבחירת שחקנים, (ואין מה לעשות פציעות זה חלק מהענין) וגם במהלך המשחק עצמו. מול רמה"ש ייחלתי לחילוף כבר אחרי עשר דקות( שלא לדבר חצי שעה או במחצית) עם כל התמיכה והרצון להבין ולאפשר למאמן לעבוד ולבצע תהליך, גיא חייב להתחיל להגיב למתרחש על הדשא. זה לא כדורגל. יש כלים על הספסל ובסגל.
נערך לאחרונה על ידי מתי אדום עתיק ב 06 דצמבר 2008, 19:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה