תודה גיא לוי !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

Re: תודה גיא לוי !

שליחה על ידי Amit M »

נדב סגרון כתב:עמית אתה מוטען מאלף שיקולים זרים אז בבקשה תגיד אותם ואל תסכם דברים במשפטים קצרים אתה ועוד הרבה אנשים שעובדים או קשורים למועדון והורסים אותו מיום ליום במועדון הזה אין שום תרבות ולכן הוא לא יהיה מועדון גדול כל עוד זה לא השתנה, ואני מאוד מקווה שאני טועה ..

ובאמת עמית שאתה מדבר על משהו תגיד למה ואל תבלבל לנו פה במח תגיד למה אתה רושם דברים וכולנו יודעים שיש סיבה למה אתה רושם את הדברים ,דרך אגב אתה עוד תסמין ולא משנה כמה קונפטי תביא למשחקים של קהל מסריח וחסר כל תרבות או הוקרה למי שמגיע לו .
ולכל המצקצקים תסתכלו על הטבלה במחזור השביעי תסתכלו על דברים שכתבתם במחזור השביעי ואם אין לכם כח לזכור את כל הדברים האלה פשוט תזכרו רק בנאסר שלא הצליח להעביר פס לפני שגיא בא ובחצי שנה הפך לשחקן ששמים עליו שמירה אישית .
אני לא עובד ולא קשור למועדון בשום צורה. אני אוהד כמוך וכמו כל מי שרשום כאן באתר.
אני לא מוטען משום שיקול כזה או אחר מלבד טובת הפועל באר שבע.. אני אישית לא ירוויח ולא יפסיד ממינוי של מאמן כזה או אחר.

אם אני זה שהורס את הפועל ב"ש לדעתך... עצוב מאוד. לא מתכוון להגיב על כזו אימרה.

מה יש לפרט? אמרתי שב'כלס אלמלא בית הדין הוא לא היה עומד במטרה כמו שרשום שם. אז שלא ייקח קרדיט על משהו כזה, קל וחומר שהוא קיבל את הקבוצה מחזור 7 והייתה לו כמעט עונה שלמה להרים את הקבוצה כולל החלון בינואר.
הסגל הזה על הנייר שווה הרבה יותר ממקום 13 או 14.. גביש, סוארס, אקסברד, גבאי, לויטה, יחיאל וכו'... זה לא סגל של קבוצה לירידה. בטוח שהיו מאמנים שממזמן היו מוציאים את הקבוצה כמו שאלי כהן עשה בבית"ר.

סיבה לדברים שאני רושם? על מה אתה מדבר?! אתה מכיר אותי? נראה לי שאתה חשב שאני מישהו אחר..
ואיך קונפטי נכנס פה לנושא גיא לוי?!
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

באמת שאני לא מבין את מי שטוען שהסגל הזה שווה הרבה יותר מהמקום שבו סיימנו. לרוב קבוצות התחתית (אולי פרט להפועל פ"ת) היה סגל ברמה דומה לשלנו אם לא יותר חזק..
ושוב, אלמלא בית הדין אנחנו מגיעים למשחק כמו נגד עכו ברמת מוכנות הרבה יותר גבוהה (ואני מעריך שגם עם הרבה יותר אוהדים ביציעים). אי אפשר לדעת.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

"ומתישהו תהיה גם פעם שלישית."

הציטוט הזה וההתפכחות של שי בזכות גיא לוי. זה מה שאני לוקח איתי.

מאמן מבין כדורגל, מאמן עם שיטה, מאמן עם כבוד ומאמן עם יושר מקצועי מהגבוהים בארץ.

אין ספק שגיא לוי הוא משהו מיוחד בנוף המאמנים המקומי. אבל מיוחד במובן הטוב של המילה.
צריכים להודות לו ובגדול על מבצע ההצלה.

מאחל לו הצלחה בכל מקום שיילך, למרות שלא קל להיות מיוחד (יעיד על כך המיוחד הגדול ביותר).

ואת כל השחקנים האפסים שלכלכו עליו במהלך העונה הייתי שולח הביתה ונותן להם להתבשל בחרא של עצמם.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לאנשים יש זיכרון קצר !!
בתחילת השנה היה משחק שלם שלא חיברנו 6 פסים רצוף אז אנשים באים להגיד שגיא נכשל ..
גיא עמד במטרות והמטרה היתה להישאר בליגה אחרי פתיחה מעוררת רחמים של קלינגר גיא הביא שקט למועדון הזה וגם אחרי הפסדים ידע תמיד לשדר לשחקנים שהוא סומך עליהם
לקחת נקודה ברמת השרון זה לא רע במצב שבו ההינו כי העברנו את ההכרעה לבית ולמשחק על כל הקופה
מישהו אמר שאם מכבי פתח תיקווה היו שמיים גול ואנחנו ההינו באפס אפס אין אם בכדורגל מתי תבינו
גיא לוי מאמן ענק !!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

Amit M כתב:
אני לא עובד ולא קשור למועדון בשום צורה. אני אוהד כמוך וכמו כל מי שרשום כאן באתר.
אני לא מוטען משום שיקול כזה או אחר מלבד טובת הפועל באר שבע.. אני אישית לא ירוויח ולא יפסיד ממינוי של מאמן כזה או אחר.

אם אני זה שהורס את הפועל ב"ש לדעתך... עצוב מאוד. לא מתכוון להגיב על כזו אימרה.

מה יש לפרט? אמרתי שב'כלס אלמלא בית הדין הוא לא היה עומד במטרה כמו שרשום שם. אז שלא ייקח קרדיט על משהו כזה, קל וחומר שהוא קיבל את הקבוצה מחזור 7 והייתה לו כמעט עונה שלמה להרים את הקבוצה כולל החלון בינואר.
הסגל הזה על הנייר שווה הרבה יותר ממקום 13 או 14.. גביש, סוארס, אקסברד, גבאי, לויטה, יחיאל וכו'... זה לא סגל של קבוצה לירידה. בטוח שהיו מאמנים שממזמן היו מוציאים את הקבוצה כמו שאלי כהן עשה בבית"ר.

סיבה לדברים שאני רושם? על מה אתה מדבר?! אתה מכיר אותי? נראה לי שאתה חשב שאני מישהו אחר..
ואיך קונפטי נכנס פה לנושא גיא לוי?!
עמית קודם כל לפי דעתי בלי הורדת נקודות לפ''ת אתה נשאר בליגה עם 9 נקודות פער מה שקרה במשחקים נגד עכו ורמה''ש זה תסמין הפועל באר שבע,פתאום כולם שוכחים שאנחנו הקבוצה הלוזרית ביותר בארץ (דבר שגיא דיי שינה)

דבר שני לי חורה שבמקום להודות לאדם שהשאיר אותך ליגה ואם אתה חושב שמאמן אחר היה משאיר אותך אתה טועה בגדול,אתה מאומר משפטים כמו שלום ולא להתראות זה לא יפה וממש לא מכובד.
לגבי הסגל ששווה יותר שוב מעניין מה אמרת במחזור 7 כי אני ועוד הרבה אנשים אמרנו שזה הסגל הגרוע ביותר שראינו דרך אגב לפי הסטטיסטיקה זה היה הסגל החלש ביותר שהיה פה .ושוב תזכור איך נאסר היה ניראה עד מחזור 7 .

עמית ואם נפגעת מהקונפטי אז סליחה אולי הייתי נסער.
אבל עזוב הקהל שלנו מונע מהרבה אינטרסים וכמו שאמרתי הפכנו לקהל של לוביסטים, אני זוכר שאחרי המשחק נגד רמה''ש אנשים (חלקם מארגון שלך ולא ילדים) באו ואמרו לי גיא עושה לנו בכוונה הוא חתם במכבי פ''ת נו באמת עד כמה הקהל הזה יירד נמוך.
אני בסך הכל רוצה שבמועדון הזה יהיה קצת תרבות שילמדו לכבד מאמן שעשה את הבלתי יאומן וממש לא אכפת לי איך אני מאמין שגם לך לא אכפת איך בהתחשב בזה שבמחזור 7 הוצאנו מפות של אום אל פאחם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מעניין פה.. :)

כולללללם צודקים!

העובדה היא שבניית הקבוצה הייתה בעוכרינו. "טביעת העין" היתה גרועה בכל הנוגע לזרים. העגלה הסתחררה כלפי מטה. גיא לוי קיבל קבוצה במצב רע מאוד - זרים כושלים וזרים בורחים. שחקנים לא שמרו על חדר הלבשה - בעיקר כי היו שחקנים של קלינגר.והקהל שהבין שהמצב קשה מאוד נתן הרבה קרדיט.

בנוגע לבית הדין - אי אפשר לומר שנשארנו בגלל בית הדין ואי אפשר לומר את ההפך.
בכל פעם שב"ש היו עם הגב לקיר הם ידעו לקחת את הנקודות - לצורך העניין, המשחק מול רמה"ש היה יכול בקלות להסתיים בניצחון.
אבל במקום לשחק בנדמה לי, קבלו את החלטת בית הדין באהבה ושלחו ברכת תודה לעוז יפרח שסגר את חובו להפועל ב"ש.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

כדי למדוד את גיא לוי בעונה הזו, צריך להשוות אותו למאמנים שקיבלו קבוצה במצב דומה :
1. עונת הירידה הראשונה : אחרי שבני טבק נכשל לחלוטין, הגיע ג'קי דקל שדרדר אותנו עוד קצת ואחריו לילו עופר שאיתו ירדנו ליגה.
2. עונת הירידה השניה : אחרי שאלי גוטמן התפוטר, הגיע אלי כהן ("השריף") שדירדר אותנו למקום שממנו לא הצלחנו להתרומם (אחריו הגיע לופא שלא הצליח להשאיר אותנו בליגה).
גיא לוי קיבל קבוצה במצב הכי גרוע מבין כולם ועדין הצליח להשאיר את הקבוצה בליגה.
לטעמי, עשה עונה מצויינת והשאיר אותנו בליגה כנגד כל הסיכויים.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אם הסגל הזה כל כך מזעזע איך זה שבכל הדיבורים על העונה הבאה יש פה תמימות דעים כמעט מקיר לקיר שצריך להביא גג 5-6 שחקנים ויש פה בסיס נפלא לעשות משהו בעונה הבאה. בהנחה שכל 4 הזרים (למקצוע) שהביא גיא כבר עזבו אלישע מקבל את הקבוצה במצב זהה לזה שקיבל גיא לוי, פחות שחקן או שניים. גיא נכשל כי היה צריך להביא שחקני חיזוק ולא עוד טפילים שיקבלו כסף על חופשה בישראל ובילוי במועדוני ב"ש. אבל קל לצעוק שהוא קיבל את הקבוצה הכי גרועה שהייתה פה אי פעם ולטעון שאף מאמן אחר לא היה מצליח פה.

במצב שוק המאמנים שהיה אז, היה מאוד נכון להביא את גיא לוי. הוא פשוט היה הכי פחות גרוע מכל אלה שהיו פנויים. במצב שוק המאמנים שיש היום, הוא לדעתי לא נכנס לרביעייה הראשונה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dardasmiley כתב:אם הסגל הזה כל כך מזעזע איך זה שבכל הדיבורים על העונה הבאה יש פה תמימות דעים כמעט מקיר לקיר שצריך להביא גג 5-6 שחקנים ויש פה בסיס נפלא לעשות משהו בעונה הבאה. בהנחה שכל 4 הזרים (למקצוע) שהביא גיא כבר עזבו אלישע מקבל את הקבוצה במצב זהה לזה שקיבל גיא לוי, פחות שחקן או שניים. גיא נכשל כי היה צריך להביא שחקני חיזוק ולא עוד טפילים שיקבלו כסף על חופשה בישראל ובילוי במועדוני ב"ש. אבל קל לצעוק שהוא קיבל את הקבוצה הכי גרועה שהייתה פה אי פעם ולטעון שאף מאמן אחר לא היה מצליח פה.

במצב שוק המאמנים שהיה אז, היה מאוד נכון להביא את גיא לוי. הוא פשוט היה הכי פחות גרוע מכל אלה שהיו פנויים. במצב שוק המאמנים שיש היום, הוא לדעתי לא נכנס לרביעייה הראשונה.
אין פה בסיס "נפלא". יש בסיס בסדר. בסיס נפלא יש בקריית שמונה.
יש תמימות דעים שצריך להביא 5-6 שחקנים כי לא משנה כמה הקבוצה גרועה, אם תחליף את כל הסגל זה בחיים לא יעבוד. ו 5-6 שחקנים זה חצי קבוצה (הרי רוב ההרכב של השנה עובר לספסל, במקרה הטוב).
אלישע לא מקבל את הקבוצה באותו מצב שגיא קיבל, מהסיבה הפשוטה שגיא קיבל שחקנים חלשים, חסרי ניסיון ולא מחוברים. התרומה של גיא הייתה בחיבור שלהם ובהוצאת המקסימום מכל אחד מהם. אתה לא יכול לטעון, למשל, שאלישע מקבל את אותו סיראז' נאסר שגיא לוי קיבל. ה'חוויה' וההתחשלות שעברו השחקנים הצעירים שלנו השנה היא יתרון משמעותי עבורם להמשך.
גיא נכשל בינואר, כולנו מסכימים על זה- אבל לפחות בניגוד לאחרים (כולל המאמן החדש שלנו) הוא הודה בטעות שעשה ולא הרכיב אותם. הכי מצחיק שכולם ביקרו אותו על הקרדיט הבלתי נגמר שנתן לקיסו, ובאותה נשימה התלוננו שהוא לא נותן לגרביץ' ובוזוביץ' לשחק.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

והיום פורסם שאלונה העניקה לו בונוס הישארות מיוחד. שאפו!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

מאמן מצויין, צריך ליישב דברים עם עצמו כי הוא באמת ברמה הגבוהה בטח בארץ
שיהיה לו בהצלחה! ושוב-המון תודה!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

איפה פורסם? אני לא מוצא את זה?

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

הנה שמעון פה זה פורסם אחי
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/377/951.html" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אהה... יפה מאוד. כל הכבוד לאלונה שיודעת להעריך.

גיא לוי זה המאמן שאני אישית הכי אהבתי, יותר מכל המאמנים שהיו לנו. (בתקופה שלי כמובן מ 93\92 בערך).

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

כל הכבוד לאלונה.
צעד הוקרה נדיר בכדורגל הישראלי.

שלח תגובה