אני לא עובד ולא קשור למועדון בשום צורה. אני אוהד כמוך וכמו כל מי שרשום כאן באתר.נדב סגרון כתב:עמית אתה מוטען מאלף שיקולים זרים אז בבקשה תגיד אותם ואל תסכם דברים במשפטים קצרים אתה ועוד הרבה אנשים שעובדים או קשורים למועדון והורסים אותו מיום ליום במועדון הזה אין שום תרבות ולכן הוא לא יהיה מועדון גדול כל עוד זה לא השתנה, ואני מאוד מקווה שאני טועה ..
ובאמת עמית שאתה מדבר על משהו תגיד למה ואל תבלבל לנו פה במח תגיד למה אתה רושם דברים וכולנו יודעים שיש סיבה למה אתה רושם את הדברים ,דרך אגב אתה עוד תסמין ולא משנה כמה קונפטי תביא למשחקים של קהל מסריח וחסר כל תרבות או הוקרה למי שמגיע לו .
ולכל המצקצקים תסתכלו על הטבלה במחזור השביעי תסתכלו על דברים שכתבתם במחזור השביעי ואם אין לכם כח לזכור את כל הדברים האלה פשוט תזכרו רק בנאסר שלא הצליח להעביר פס לפני שגיא בא ובחצי שנה הפך לשחקן ששמים עליו שמירה אישית .
אני לא מוטען משום שיקול כזה או אחר מלבד טובת הפועל באר שבע.. אני אישית לא ירוויח ולא יפסיד ממינוי של מאמן כזה או אחר.
אם אני זה שהורס את הפועל ב"ש לדעתך... עצוב מאוד. לא מתכוון להגיב על כזו אימרה.
מה יש לפרט? אמרתי שב'כלס אלמלא בית הדין הוא לא היה עומד במטרה כמו שרשום שם. אז שלא ייקח קרדיט על משהו כזה, קל וחומר שהוא קיבל את הקבוצה מחזור 7 והייתה לו כמעט עונה שלמה להרים את הקבוצה כולל החלון בינואר.
הסגל הזה על הנייר שווה הרבה יותר ממקום 13 או 14.. גביש, סוארס, אקסברד, גבאי, לויטה, יחיאל וכו'... זה לא סגל של קבוצה לירידה. בטוח שהיו מאמנים שממזמן היו מוציאים את הקבוצה כמו שאלי כהן עשה בבית"ר.
סיבה לדברים שאני רושם? על מה אתה מדבר?! אתה מכיר אותי? נראה לי שאתה חשב שאני מישהו אחר..
ואיך קונפטי נכנס פה לנושא גיא לוי?!