פותחים את עונת24-25 בסמי עופר;מוצ״ש 20:30

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: פותחים את עונת24-25 בסמי עופר;מוצ״ש 20:30

שליחה על ידי ReDo »

sumsum כתב:
23 יולי 2024, 03:07
אותו הקוזו שקיבל 3-0 ממכבי חיפה (יכל להגמר 8-2) ואמר ש׳היינו יותר טובים׳? אותו הקוזו שלקח את הקבוצה בשקל 90 למאבקי ירידה?
הדיפולט לשיטתך, כלומר-עמד במשימה, אירופה? או שלא טוב כזה דיפולט, זה רע כזה דיפולט, זה מובן מעליו כי אתה פריבילג שגדל בעשור האחרון וליקקת רק דבש?

לגבי הדרך, לא הכל אתה יודע ומודע אליו, הדרך מבחינתי הסתיימה שגם אסי רחמים הרים ידיים וביקש לעזוב משרה מאוד נוחה ומתגמלת-תחשוב לבד מי עוזב ונוטש משרה כזו. זה שאליה נשאר האחרון להחזיק את האצבע בסכר זה סיפור אחר, היה לטעמי צריך לקחת את ההצעה ממכבי חיפה כשהייתה כזו שברק עזב, צורה לו שכיבד חוזה ואוהב את המועדון שבו גדל, באמת צורה לו- הרי אתה ודומיך לא תזכרו דקת חסד-דפדפת מהר לקוזו מה שמעיד עליך לא מעט.

בגדול מה שמדהים אותי זה שאתם לוקחים את זה צ׳יפס כאילו זה ׳מובן מאליו׳ להגיע סגנים לפני מכבי תא במשך מספר עונות רצוף ושיש עונה שבה הגענו ׳לדיפולט׳, זה כשלון מהדהד. באמת אני שואל, מי אתם האוהדים האלה שזה הלך הרוח שלהם?

מאיפה באתם? איפה גדלתם שאתם לוקחים את זה צ׳יפס?

כל הכבוד לקוזו שעשה ׳בית ספר לאליניב׳ במשחק בודד כזה או אחר. ממש מהמם בעיני. שאל כל אוהד נתניה גנרי מה דעתו על אותו ׳עילוי׳ ותגלה שתתגעגע לברדה ה׳אפור׳ וזה שמשיג סגנויות ׳משעממות׳, לוקח גביעים ומגיע לשלב בתים באירופה.

אתה מאלה שאומרים ׳תן להפסיד 5-4 רק לראות כדורגל׳ ואז יורקים למאמן בפנים שזה קורה פעמיים רצוף.

מי אתם שאתם כאלה פריבילגים להגיד על מקום 3 וגמר גביע, ׳דיפולט׳ וכ׳לא הישג׳

השתגענו, איבדנו את זה לגמרי.
א. אני מסרב להכניס את קוזוך לדיון אבל בכל זאת אתה נכנס לשם. לא מכיר אותו מספיק טוב, לא יודע אם יצליח או לא, אישית העדפתי את דגו אבל כרגע אין לי מושג אחרי משחק אימון רשמי אחד וסגל לא אפוי איך הוא יהיה. אתה בוחר להתשלח בו על 200 רק בגלל הזהות של מי שהוא החליף זו בחירה שלך ושיהיה לך לבריאות.
ב. כמו שאמר יוסי, אצל ברדה לא היה שום גרף התקדמות מעונה לעונה והעונה האחרונה מבחינתי הייתה קטסטרופלית עם איך הקבוצה עמדה על הדשא ואיך שהיא הסתיימה. מעולם לא טענתי שצריך לשלוח אותו הביתה, אשמח אם תוכיח לי אחרת, אבל ההחלטה לסיים את התקשורת לגמרי מובנת לי. עצם זה שאתה שולף לי טיעונים על חסדי העבר על כך שברדה בחר לחזור להושיע את הדרום כשחקן מראה כמה הדיון איתך לא ענייני.
ג. אי אפשר לזקוף את כל הכשלונות וההתנהלות השכונתית של המועדון לאלונה ולנקות את כל מי שאוהבים מביקורת.
זה נכון גם לגבי דודו עזריה אגב שלפי חלק מהאנשים פה הביא לפה רק את ויטור ופקהארט ולגבי כל שאר הנפילות זה בכלל אלונה/הבן שלה/עוזרת הבית שלה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ReDo כתב:
23 יולי 2024, 08:40
א. אני מסרב להכניס את קוזוך לדיון אבל בכל זאת אתה נכנס לשם. לא מכיר אותו מספיק טוב, לא יודע אם יצליח או לא, אישית העדפתי את דגו אבל כרגע אין לי מושג אחרי משחק אימון רשמי אחד וסגל לא אפוי איך הוא יהיה. אתה בוחר להתשלח בו על 200 רק בגלל הזהות של מי שהוא החליף זו בחירה שלך ושיהיה לך לבריאות.
ב. כמו שאמר יוסי, אצל ברדה לא היה שום גרף התקדמות מעונה לעונה והעונה האחרונה מבחינתי הייתה קטסטרופלית עם איך הקבוצה עמדה על הדשא ואיך שהיא הסתיימה. מעולם לא טענתי שצריך לשלוח אותו הביתה, אשמח אם תוכיח לי אחרת, אבל ההחלטה לסיים את התקשורת לגמרי מובנת לי. עצם זה שאתה שולף לי טיעונים על חסדי העבר על כך שברדה בחר לחזור להושיע את הדרום כשחקן מראה כמה הדיון איתך לא ענייני.
ג. אי אפשר לזקוף את כל הכשלונות וההתנהלות השכונתית של המועדון לאלונה ולנקות את כל מי שאוהבים מביקורת.
זה נכון גם לגבי דודו עזריה אגב שלפי חלק מהאנשים פה הביא לפה רק את ויטור ופקהארט ולגבי כל שאר הנפילות זה בכלל אלונה/הבן שלה/עוזרת הבית שלה.
אתה ׳מסרב׳ להכניס את קוזו לדיון אבל ׳שמח מאוד לאיד׳ לציין ש׳עשה בית ספר בסגל של 1.90׳, וגם הוביל שני סגלים למאבקי ירידה בעונה אחת. מעניין.

לגבי גרף ההתקדמות מעונה לעונה, לאן רצית שיתקדם? שמכבי חיפה מפלצתית? שמכבי ת״א מחזירה שחקנים במליון וחצי יורו שכר לעונה? סחטיין ׳אין לך דרישות גבוהות ותלושות מהמציאות, בכלל. אין לך שום דרישות מוגזמות שהבעלים מפרקת את הקבוצה ומוכרת שלושה שחקני נבחרת בהרכב בקיץ/חלון אחד ומביאה את כוכב הליגה הגרוזינית היישר ממשחקי 8-2 אחרי שלושה חודשי חוסר פעילות. נכון היו לאליניב גם חוסר הצלחה בסלמאני וקלימלה, מצטער עבורו ועבורנו שלמרות הכל הגיע סגן שנתיים רצוף עם לא לפגוע בחלוץ, בהחלט ׳כשלון חרוץ׳ במכבי ת״א שלוקחים אליפויות עם סגל ישראלי מפחיד, זה בסדר ששיחקו עם זר אחד, אצלנו עם סגל ישראלי של ליגה לאומית וליגה א׳, אין גרף התקדמות, ממקום שני.
׳גרף התקדמות׳ מסגנויות ו׳דיפולט. אתה רק מציב רף בלתי אפשרי ואז אומר לבן אדם, נכשלת.

בסה״כ אתה הגיוני ולא מגיב פה בצורה חסרת כל הגיון וקשר למציאות.

זה בסדר, חוסר מודעות עצמית זה משהו שגם המאמן הנוכחי חוטא בו, לא רואה הבדל גדול. אנחנו פסע מאוגוסט ואין לו סגל לפלייאוף עליון (בכל זאת התחזק בשלושה שחקני ליגה לאומית) אבל דאג להודיע קבל עם ועולם, שבגדול נכשלו פה בשנים האחרונות מבחינה הישגית ועכשיו שהואאאאא נחת, ש׳נאבקים על כל התארים׳, בלי קשר למציאות ולזה שהגיע לא מוכן לתפקיד מבחינת תכניות עבודה, (לא ראיתי החתמה אחת שיש בה הגיון, בטח אליאל פרץ שהוא בא על יוספי, על סטויאנוב ועל ספר)כאילו לא אימן נגדנו והוא ׳צריך ללמוד את הסגל׳, דיפולט.

גאוני סה״כ.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ברדה נכשל שנה שעברה, אין ספק בכלל.
לא חושב שצריך לתת לו הנחות, בדיוק להפך, בגלל שאני מחזיק מאליניב אני חושב שגם הוא יודע שהיה יכול לעשות יותר, כמו לעבור את הבולגרים באירופה (נכון, היינו עפים מול הגרמנים ועדין לא לעבור את הבולגרים היה כישלון), כמו לא להתפרק כמות הפעמים שהתפקרנו (בטח ובטח ההתפרקות מול מכבי בגביע הטוטו בטרנר), כמו לבוא לגמר הגביע לא בשביל להתאים את עצמך ליריבה אלא בשביל לשחק קודם כל את הכדורגל שלך.

עם זאת, לבוא ולהגיד שהיה צריך לפטר את אליניב זה כבר זיכרון קצר, זה כבר לאנוס את המציאות כדי שיתאים להחלטה של אלונה שברור לכולם שנבעה מאגו אחרי שאליניב אמר לה שאם רוצים להיאבק על כל התארים צריך לעשות את זה במעשים ולא בדיבורי סרק.
אליניב עשה כאן עבודה אדירה בתקופה שלו כמאמן, מיקסם את הקבוצה כמה שמאמן יכול לאור הניהול והתקציב שלנו, וגם אם נכשל בעונה האחרונה (ובואו, לא מדובר בהתרסקות סטייל פלייאוף תחתון והדחה בסיבוב ח' בגביע) הוא היה צריך לקבל עוד עונה, בלי קשר לזה שמלבד שהוא מאמן טוב הוא הסמל הכי גדול בהיסטוריה שלנו ודמות יוצאת דופן.

ושוב, כל הזמן חוזרים כאן למאמן הספציפי.
הכישלון הניהולי כאן גדול בהרבה, ובגלל זה גם לא מפתיע אותי המצב הנוכחי שלנו שאנחנו יומיים לפני המשחק הראשון באירופה והסגל שלנו הוא אפילו חלש יותר ממה שהיה שנה שעברה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

sumsum כתב:
23 יולי 2024, 09:58
אתה ׳מסרב׳ להכניס את קוזו לדיון אבל ׳שמח מאוד לאיד׳ לציין ש׳עשה בית ספר בסגל של 1.90׳, וגם הוביל שני סגלים למאבקי ירידה בעונה אחת. מעניין.

לגבי גרף ההתקדמות מעונה לעונה, לאן רצית שיתקדם? שמכבי חיפה מפלצתית? שמכבי ת״א מחזירה שחקנים במליון וחצי יורו שכר לעונה? סחטיין ׳אין לך דרישות גבוהות ותלושות מהמציאות, בכלל. אין לך שום דרישות מוגזמות שהבעלים מפרקת את הקבוצה ומוכרת שלושה שחקני נבחרת בהרכב בקיץ/חלון אחד ומביאה את כוכב הליגה הגרוזינית היישר ממשחקי 8-2 אחרי שלושה חודשי חוסר פעילות. נכון היו לאליניב גם חוסר הצלחה בסלמאני וקלימלה, מצטער עבורו ועבורנו שלמרות הכל הגיע סגן שנתיים רצוף עם לא לפגוע בחלוץ, בהחלט ׳כשלון חרוץ׳ במכבי ת״א שלוקחים אליפויות עם סגל ישראלי מפחיד, זה בסדר ששיחקו עם זר אחד, אצלנו עם סגל ישראלי של ליגה לאומית וליגה א׳, אין גרף התקדמות, ממקום שני.
׳גרף התקדמות׳ מסגנויות ו׳דיפולט. אתה רק מציב רף בלתי אפשרי ואז אומר לבן אדם, נכשלת.

בסה״כ אתה הגיוני ולא מגיב פה בצורה חסרת כל הגיון וקשר למציאות.

זה בסדר, חוסר מודעות עצמית זה משהו שגם המאמן הנוכחי חוטא בו, לא רואה הבדל גדול. אנחנו פסע מאוגוסט ואין לו סגל לפלייאוף עליון (בכל זאת התחזק בשלושה שחקני ליגה לאומית) אבל דאג להודיע קבל עם ועולם, שבגדול נכשלו פה בשנים האחרונות מבחינה הישגית ועכשיו שהואאאאא נחת, ש׳נאבקים על כל התארים׳, בלי קשר למציאות ולזה שהגיע לא מוכן לתפקיד מבחינת תכניות עבודה, (לא ראיתי החתמה אחת שיש בה הגיון, בטח אליאל פרץ שהוא בא על יוספי, על סטויאנוב ועל ספר)כאילו לא אימן נגדנו והוא ׳צריך ללמוד את הסגל׳, דיפולט.

גאוני סה״כ.
אם הפועל באר שבע הייתה משקיעה בזרים כמו שצריך בתקופת ברדה היא הייתה לפחות עם עוד אליפות אחת, ברגע שתהיה איכות לא בשמיים לסיים מעל מכבי וחיפה, אף אחת מהן לא עשתה ב4 שנים האחרונות עונה מפלצתית של 90+ נקודות.
הפועל באר שבע אכן צריכה להיאבק על כל התארים אבל לשם כך נדרשים שינויים מהותיים בתהליכים במועדון. כמו שאני לא מקבל הנמכת ציפיות מאלונה אני לא מוכן לעשות לברדה הנחות על העונה שעברה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

dor69 כתב:
23 יולי 2024, 10:10
אם הפועל באר שבע הייתה משקיעה בזרים כמו שצריך בתקופת ברדה היא הייתה לפחות עם עוד אליפות אחת, ברגע שתהיה איכות לא בשמיים לסיים מעל מכבי וחיפה, אף אחת מהן לא עשתה ב4 שנים האחרונות עונה מפלצתית של 90+ נקודות.
הפועל באר שבע אכן צריכה להיאבק על כל התארים אבל לשם כך נדרשים שינויים מהותיים בתהליכים במועדון. כמו שאני לא מקבל הנמכת ציפיות מאלונה אני לא מוכן לעשות לברדה הנחות על העונה שעברה
+1
אתה נשמע כמו מישהו שראה את אותם משחקים שאני ראיתי :בוכה:
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

תראו חייבים להיות כנים ולהודות שעד כה ההתנהלות של המועדון מזעזעת בכל הגזרות.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

Red Tiger כתב:
23 יולי 2024, 14:42
תראו חייבים להיות כנים ולהודות שעד כה ההתנהלות של המועדון מזעזעת בכל הגזרות.
מצד שני ניצחון קטן בחמישי וזה לא משנה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

shovalb9 כתב:
23 יולי 2024, 16:13
משנה ועוד איך.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

shovalb9 כתב:
23 יולי 2024, 16:13
אתה מתכוון ניצחון הירואי בחמישי
אנחנו בלי בית, בלי חיזוק, ועם שוער בלי ביטחון

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שמעון א כתב:
23 יולי 2024, 17:24

צריך לראות מה הרמה של הבולגרים.
זה לא כאילו אתה פוגש עכשיו את פרנקפורט...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

שמעון א כתב:
23 יולי 2024, 17:24
אותה גישה מול מכבי חיפה כשאנחנו הצד המנצח
לא אומר שנגיע לשם אבל הקהל שלנו בעצמו הרבה פעמים מוכוון תוצאה, אני גם חולה בזה לפעמים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
23 יולי 2024, 17:26
צריך לראות מה הרמה של הבולגרים.
זה לא כאילו אתה פוגש עכשיו את פרנקפורט...
לא פרנקפורט אבל אנחנו מזעזעים
חושב על לגנוב 1-0 אבן מי מבקיע אותו.....?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ReDo כתב:
23 יולי 2024, 08:40
א. אני מסרב להכניס את קוזוך לדיון
אבל ללגלג בזלזול שהוא ״עשה בית ספר לברדה עם תקציב של שקל וחצי״ אין לך בעיה.

הגיוני סך הכל.
טול קורה מבין עיניך.

אני מתנצל בשם כולנו שאנחנו נותנים קרדיט וגיבוי למי שהיה שם בכל רגע שמחה של המועדון בעשור הכי גדול של הקבוצה אי פעם ובשר מבשרנו.
אין ספק שההזיה היא אנחנו ששופטים אותו באופן שונה ביחס לכל מאמן גנרי ישראלי קלאסי.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

RedRock כתב:
23 יולי 2024, 19:29
אבל ללגלג בזלזול שהוא ״עשה בית ספר לברדה עם תקציב של שקל וחצי״ אין לך בעיה.

הגיוני סך הכל.
טול קורה מבין עיניך.

אני מתנצל בשם כולנו שאנחנו נותנים קרדיט וגיבוי למי שהיה שם בכל רגע שמחה של המועדון בעשור הכי גדול של הקבוצה אי פעם ובשר מבשרנו.
אין ספק שההזיה היא אנחנו ששופטים אותו באופן שונה ביחס לכל מאמן גנרי ישראלי קלאסי.
שום טול קורה ושום נעליים.
הבנאדם פה כותב מגילות של זלזול במאמן חדש שאין לו פה עוד משחק משחק וחצי אפילו. התייחסתי במשפט אחד לזלזול הזה. הוא עשה בית ספר לאליה בגמר הגביע זאת עובדה מוגמרת לא לגלוג ולא נעליים, כולנו היינו שם וראינו את זה בעיניים.

אחי תאמין לי שגם אני שפטתי את אליה בעיניים אחרות מאמן אחר לא היה מקבל חצי מהקרדיט שהוא קיבל פה אחרי הזוועה שראינו שבוע אחרי שבוע בעונה האחרונה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ReDo כתב:
23 יולי 2024, 19:40
שום טול קורה ושום נעליים.
הבנאדם פה כותב מגילות של זלזול במאמן חדש שאין לו פה עוד משחק משחק וחצי אפילו. התייחסתי במשפט אחד לזלזול הזה. הוא עשה בית ספר לאליה בגמר הגביע זאת עובדה מוגמרת לא לגלוג ולא נעליים, כולנו היינו שם וראינו את זה בעיניים.

אחי תאמין לי שגם אני שפטתי את אליה בעיניים אחרות מאמן אחר לא היה מקבל חצי מהקרדיט שהוא קיבל פה אחרי הזוועה שראינו שבוע אחרי שבוע בעונה האחרונה.
גם רוני לוי עשה בית ספר לבכר אצלנו בחמשת המשחקים בעונת אליפות, אז?

שלח תגובה