א. אני מסרב להכניס את קוזוך לדיון אבל בכל זאת אתה נכנס לשם. לא מכיר אותו מספיק טוב, לא יודע אם יצליח או לא, אישית העדפתי את דגו אבל כרגע אין לי מושג אחרי משחק אימון רשמי אחד וסגל לא אפוי איך הוא יהיה. אתה בוחר להתשלח בו על 200 רק בגלל הזהות של מי שהוא החליף זו בחירה שלך ושיהיה לך לבריאות.sumsum כתב: ↑23 יולי 2024, 03:07אותו הקוזו שקיבל 3-0 ממכבי חיפה (יכל להגמר 8-2) ואמר ש׳היינו יותר טובים׳? אותו הקוזו שלקח את הקבוצה בשקל 90 למאבקי ירידה?
הדיפולט לשיטתך, כלומר-עמד במשימה, אירופה? או שלא טוב כזה דיפולט, זה רע כזה דיפולט, זה מובן מעליו כי אתה פריבילג שגדל בעשור האחרון וליקקת רק דבש?
לגבי הדרך, לא הכל אתה יודע ומודע אליו, הדרך מבחינתי הסתיימה שגם אסי רחמים הרים ידיים וביקש לעזוב משרה מאוד נוחה ומתגמלת-תחשוב לבד מי עוזב ונוטש משרה כזו. זה שאליה נשאר האחרון להחזיק את האצבע בסכר זה סיפור אחר, היה לטעמי צריך לקחת את ההצעה ממכבי חיפה כשהייתה כזו שברק עזב, צורה לו שכיבד חוזה ואוהב את המועדון שבו גדל, באמת צורה לו- הרי אתה ודומיך לא תזכרו דקת חסד-דפדפת מהר לקוזו מה שמעיד עליך לא מעט.
בגדול מה שמדהים אותי זה שאתם לוקחים את זה צ׳יפס כאילו זה ׳מובן מאליו׳ להגיע סגנים לפני מכבי תא במשך מספר עונות רצוף ושיש עונה שבה הגענו ׳לדיפולט׳, זה כשלון מהדהד. באמת אני שואל, מי אתם האוהדים האלה שזה הלך הרוח שלהם?
מאיפה באתם? איפה גדלתם שאתם לוקחים את זה צ׳יפס?
כל הכבוד לקוזו שעשה ׳בית ספר לאליניב׳ במשחק בודד כזה או אחר. ממש מהמם בעיני. שאל כל אוהד נתניה גנרי מה דעתו על אותו ׳עילוי׳ ותגלה שתתגעגע לברדה ה׳אפור׳ וזה שמשיג סגנויות ׳משעממות׳, לוקח גביעים ומגיע לשלב בתים באירופה.
אתה מאלה שאומרים ׳תן להפסיד 5-4 רק לראות כדורגל׳ ואז יורקים למאמן בפנים שזה קורה פעמיים רצוף.
מי אתם שאתם כאלה פריבילגים להגיד על מקום 3 וגמר גביע, ׳דיפולט׳ וכ׳לא הישג׳
השתגענו, איבדנו את זה לגמרי.
ב. כמו שאמר יוסי, אצל ברדה לא היה שום גרף התקדמות מעונה לעונה והעונה האחרונה מבחינתי הייתה קטסטרופלית עם איך הקבוצה עמדה על הדשא ואיך שהיא הסתיימה. מעולם לא טענתי שצריך לשלוח אותו הביתה, אשמח אם תוכיח לי אחרת, אבל ההחלטה לסיים את התקשורת לגמרי מובנת לי. עצם זה שאתה שולף לי טיעונים על חסדי העבר על כך שברדה בחר לחזור להושיע את הדרום כשחקן מראה כמה הדיון איתך לא ענייני.
ג. אי אפשר לזקוף את כל הכשלונות וההתנהלות השכונתית של המועדון לאלונה ולנקות את כל מי שאוהבים מביקורת.
זה נכון גם לגבי דודו עזריה אגב שלפי חלק מהאנשים פה הביא לפה רק את ויטור ופקהארט ולגבי כל שאר הנפילות זה בכלל אלונה/הבן שלה/עוזרת הבית שלה.