כוננות עם שחר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: כוננות עם שחר

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב: אני מסכים, אבל בכל זאת יושבים בשולחן מקבלי ההחלטות אנשים שראו ועשו דבר או שניים בכדורגל ובכל זאת לא הביאו חיזוק לעמדות שכולם זועקים.
למה? כי הם שכחו מה זה כדורגל? כי הם לא רואים מה שכולם כן? לא.
הם פשוט מודעים לתמונה הרבה יותר גדולה ועובדים עם תכנית מסודרת הן לטווח הקצר והן לרחוק וצריכים לעשות את הכל תוך כדי שמירה על מגבלות תקציב והגבלות כלכליות שנקבעו על ידי אלונה ואלי וזה לא כזה פשוט כמו שכולנו חושבים.

אם ניסו להשתדרג בשוער ולא הביאו חלוץ/שחקן התקפה עדיין זה לא אומר בהכרח שלא מבינים את התמונה אלא שכנראה הייתה הזדמנות לשדרוג בעמדת השוער שעמדה בקריטריונים שהציבו ולעומת זאת בעמדת החלוץ או הקשר 50/50 לא מצאו את האופציה המתאימה עדיין, את התכנית הגדולה אף אחד מאיתנו לא ראה, יש 3 אנשים שמכירים ויודעים אותה ואני סומך עליהם גם כשהם טועים.
למה? כי מכל טעות שעשינו בעבר הם למדו והשתפרו לפעמים הבאות, מאמין שכך גם יהיה הפעם.
וזה בכלל לא משנה אם נזכה באליפות או לא, הדרך וקו המחשבה הם החשובים ביותר (כמו שאמרת) ואני לא יכול להגיד בתחילת אוגוסט שקו המחשבה של המועדון איבד כיוון ושההנהלה לא לומדת מטעויות.
אשפוט בסוף החלון על פי מה שהיה עד עכשיו כמובן וזה בהחלט לא היה טוב אבל גם על פי ההחתמות הבאות ועל פי נסיונות להחתים שלא צלחו (שטקוס לדוגמא).
מסכים עם השורה התחתונה.
בהסתכלות של מספר שנים לאחור הקיץ הנוכחי הוא יוצא הדופן שאינו מעיד על הכלל. ראשי המועדון הרוויחו את הקרדיט והאמון וכל שנותר הוא לקוות שכפי שכבר קרה בעבר, גם הפעם יידעו להפיק את הלקחים ולבצע את ההתאמות.
הניסיון לתקן את עמדת השוער הוא צעד גדול בכיוון והוכחה שיש על מי לסמוך.

עדיין יש הזדמנות לפתוח פער בקיץ הזה.
הלוואי שניקח אותה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oranu כתב: אני מסכים, אבל בכל זאת יושבים בשולחן מקבלי ההחלטות אנשים שראו ועשו דבר או שניים בכדורגל ובכל זאת לא הביאו חיזוק לעמדות שכולם זועקים.
למה? כי הם שכחו מה זה כדורגל? כי הם לא רואים מה שכולם כן? לא.
הם פשוט מודעים לתמונה הרבה יותר גדולה ועובדים עם תכנית מסודרת הן לטווח הקצר והן לרחוק וצריכים לעשות את הכל תוך כדי שמירה על מגבלות תקציב והגבלות כלכליות שנקבעו על ידי אלונה ואלי וזה לא כזה פשוט כמו שכולנו חושבים.

אם ניסו להשתדרג בשוער ולא הביאו חלוץ/שחקן התקפה עדיין זה לא אומר בהכרח שלא מבינים את התמונה אלא שכנראה הייתה הזדמנות לשדרוג בעמדת השוער שעמדה בקריטריונים שהציבו ולעומת זאת בעמדת החלוץ או הקשר 50/50 לא מצאו את האופציה המתאימה עדיין, את התכנית הגדולה אף אחד מאיתנו לא ראה, יש 3 אנשים שמכירים ויודעים אותה ואני סומך עליהם גם כשהם טועים.
למה? כי מכל טעות שעשינו בעבר הם למדו והשתפרו לפעמים הבאות, מאמין שכך גם יהיה הפעם.
וזה בכלל לא משנה אם נזכה באליפות או לא, הדרך וקו המחשבה הם החשובים ביותר (כמו שאמרת) ואני לא יכול להגיד בתחילת אוגוסט שקו המחשבה של המועדון איבד כיוון ושההנהלה לא לומדת מטעויות.
אשפוט בסוף החלון על פי מה שהיה עד עכשיו כמובן וזה בהחלט לא היה טוב אבל גם על פי ההחתמות הבאות ועל פי נסיונות להחתים שלא צלחו (שטקוס לדוגמא).
מגיע לך נשיקה כמו שבונפלד נתן לבלאיץ
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

גדי כתב:
מגיע לך נשיקה כמו שבונפלד נתן לבלאיץ
אחת המרגשות

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אלעד עולה
אלעד עולה
אלעד עולה עולה עולה עולה עולה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שבוע הבא נתעורר לעולם בו אין טוני ואין אירופה.
צריך להתחיל לבנות את הבסיס לשנים הבאות, להחתים אך ורק שחקנים שיהיו משמעותיים בעתיד או שיש להם פוטנציאל לכך.
כל דבר אחר יהיה בזבוז זמן וכסף. החתמנו מספיק פלסתרים בקיץ הזה ואכלנו אותה בגדול.
יש הרבה שחקנים מיותרים בסגל, חבל שאי אפשר להיפטר מכולם.

הרוש ונייג'ל זו התחלה טובה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

בעדיפות שחקנים בגילאים 20-25, דינמיים וחזקים. כל שחקן אחר יהיה בזבוז ( ע"ע סטו, שחקן איטי, חסר טכניקה בן 30).

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

כדי להביא מפלצת התקפית צריך למצוא ילד בן 21 בשל ביחס לגיל

סיטואציה מבאסת אבל צריך להסתכל קדימה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

חלק מהסעיפים המדוברים התממשו.

מעבר אליהם, אני מזהה אצל אלונה, כנראה בשיתוף עם ברק, מגמה.

לא עוד מיליונים על ישראלים סבירים שספק אם יעשו את ההבדל בין קבוצה סבירה למצוינת, לא עוד חוזים מנופחים לטווח ארוך.

גם אם האיסמון נפל אחרי ההדחה מאירופה, ניכר שהוא הכה גלים.

ישראלים הם חוליה משלימה, אפשר בשנים מסוימות לקחת גם איתם אליפות, כי הליגה פח, אבל בזירה האירופית זה לא מחזיק מים.

אז יש 3-4 שחקנים כחול לבן שהם יחדי סגולה, אבל את הכסף הגדול חייבים להשקיע בזרים, איכותיים וטובים, הם שוברי השיוויון.

ההחתמה של נייגל וההתעניינות בסימאו, גם במחיר של השקעה כספית גדולה, מסמנים לדעתי שלשם הרוח נושבת..

עוד נראה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

סאבו מתאים לתזה?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב:סאבו מתאים לתזה?
כפלסטר עד סוף העונה כן...לא מעבר.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Totti כתב: כפלסטר עד סוף העונה כן...לא מעבר.
הפלסטר הזה יחתום ל 3-4 שנים...
אם הוא פלסטר אז שיבוא בהשאלה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: כפלסטר עד סוף העונה כן...לא מעבר.
בתזה שאתה מדבר עליה צריך לשאוף למשהו הרבה הרבה הרבה יותר טוב מסאבו.
קשר לאמצע,בינואר להעיף את סטו ולהביא חלוץ טוב ואז זה מתחיל להיות מוכן לקיץ הבא.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: בתזה שאתה מדבר עליה צריך לשאוף למשהו הרבה הרבה הרבה יותר טוב מסאבו.
קשר לאמצע,בינואר להעיף את סטו ולהביא חלוץ טוב ואז זה מתחיל להיות מוכן לקיץ הבא.
מסכים.

לא חושב שסאבו יגיע לטווח ארוך, אפילו בטוח שלא.

אני מאמין לגמרי שאת הכסף ישימו על זרים, הישראלים שאחרי מליקסון יהיו כינורות משניים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: מסכים.

לא חושב שסאבו יגיע לטווח ארוך, אפילו בטוח שלא.

אני מאמין לגמרי שאת הכסף ישימו על זרים, הישראלים שאחרי מליקסון יהיו כינורות משניים.
רשמתי את זה בדיון אחר,הפועל בש חייבת לפתח את מחלקת הסקאוטינג שלה,פשוט חייבת.
אמנם זה תקציב נוסף ואנשי מקצוע ומערכות,אבל זה יציל לה הרבה כסף.
אם עד לפני 5 שנים אמרו שכדי לקחת אליפות צריך את הישראליים הטובים ביותר,אז זהו,שאין יותר ישראליים או בטח כאלה שיכולים לשנות קבוצה.
אם פעם היה את ברדה,שהר,בוזגלו,עטר,זהבי,שכטר ואפילו בן בסט ששיחקו בחול ושידרגו כל קבוצה ישראלית היום אין כלום וכננראה שגם לא יהיה כלום בקרוב.
לכן בחירת הזרים היא קריטית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אדום זקן כתב: רשמתי את זה בדיון אחר,הפועל בש חייבת לפתח את מחלקת הסקאוטינג שלה,פשוט חייבת.
אמנם זה תקציב נוסף ואנשי מקצוע ומערכות,אבל זה יציל לה הרבה כסף.
אם עד לפני 5 שנים אמרו שכדי לקחת אליפות צריך את הישראליים הטובים ביותר,אז זהו,שאין יותר ישראליים או בטח כאלה שיכולים לשנות קבוצה.
אם פעם היה את ברדה,שהר,בוזגלו,עטר,זהבי,שכטר ואפילו בן בסט ששיחקו בחול ושידרגו כל קבוצה ישראלית היום אין כלום וכננראה שגם לא יהיה כלום בקרוב.
לכן בחירת הזרים היא קריטית.
אתה צודק כמובן.
לא הייתי מזלזל בצורך בישראלים מובילים (לראייה העונה שעברה) אבל המשקל של הזרים עולה.

שנה שלמה מדברים על הצורך בקשר 50:50 ובסוף הולכים (אולי) על סאבו (שלא נאמר סטו). זו נורה סופר אדומה.

מכל הקשרים בעולם לא הצליחו לארגן רשימה של 5 טובים ממנו?

שלח תגובה