מסכים עם השורה התחתונה.oranu כתב: אני מסכים, אבל בכל זאת יושבים בשולחן מקבלי ההחלטות אנשים שראו ועשו דבר או שניים בכדורגל ובכל זאת לא הביאו חיזוק לעמדות שכולם זועקים.
למה? כי הם שכחו מה זה כדורגל? כי הם לא רואים מה שכולם כן? לא.
הם פשוט מודעים לתמונה הרבה יותר גדולה ועובדים עם תכנית מסודרת הן לטווח הקצר והן לרחוק וצריכים לעשות את הכל תוך כדי שמירה על מגבלות תקציב והגבלות כלכליות שנקבעו על ידי אלונה ואלי וזה לא כזה פשוט כמו שכולנו חושבים.
אם ניסו להשתדרג בשוער ולא הביאו חלוץ/שחקן התקפה עדיין זה לא אומר בהכרח שלא מבינים את התמונה אלא שכנראה הייתה הזדמנות לשדרוג בעמדת השוער שעמדה בקריטריונים שהציבו ולעומת זאת בעמדת החלוץ או הקשר 50/50 לא מצאו את האופציה המתאימה עדיין, את התכנית הגדולה אף אחד מאיתנו לא ראה, יש 3 אנשים שמכירים ויודעים אותה ואני סומך עליהם גם כשהם טועים.
למה? כי מכל טעות שעשינו בעבר הם למדו והשתפרו לפעמים הבאות, מאמין שכך גם יהיה הפעם.
וזה בכלל לא משנה אם נזכה באליפות או לא, הדרך וקו המחשבה הם החשובים ביותר (כמו שאמרת) ואני לא יכול להגיד בתחילת אוגוסט שקו המחשבה של המועדון איבד כיוון ושההנהלה לא לומדת מטעויות.
אשפוט בסוף החלון על פי מה שהיה עד עכשיו כמובן וזה בהחלט לא היה טוב אבל גם על פי ההחתמות הבאות ועל פי נסיונות להחתים שלא צלחו (שטקוס לדוגמא).
בהסתכלות של מספר שנים לאחור הקיץ הנוכחי הוא יוצא הדופן שאינו מעיד על הכלל. ראשי המועדון הרוויחו את הקרדיט והאמון וכל שנותר הוא לקוות שכפי שכבר קרה בעבר, גם הפעם יידעו להפיק את הלקחים ולבצע את ההתאמות.
הניסיון לתקן את עמדת השוער הוא צעד גדול בכיוון והוכחה שיש על מי לסמוך.
עדיין יש הזדמנות לפתוח פער בקיץ הזה.
הלוואי שניקח אותה.