הפועל ב''ש- הפועל רעננה, שבת ב-15:00!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: הפועל ב''ש- הפועל רעננה, שבת ב-15:00!

שליחה על ידי אדום זקן »

RedHell כתב:
זה שהם לא כותבים כאן אז הם לא קיימים?
ראית שהשוואתי אותך אליי? השוואתי אותך לגביי אלה שאתה כ"כ תומך בזה שיאלצו אותם לא להגיע כי זה נופל בשבת.
אף אחד לא עושה איתך תחרות כי זה נוק אאוט לטובת כל אחד שהיה מעל 4 משחקים בעונה.
אמרתי לך האנשים האלה הלוואי תעשה חצי ממה שהם עושים למען אהבת הקבוצה גם אם זה להוציא מאות שקלים על מלונות שישי שבת כדי להיות עם הקבוצה שלהם.
במקום כל היום להעביר פה ביקורת על אלישע, ברדה, אוגו, שמעון ביטון, מאירי סיני, אוהדים דתיים, והשד יודע מה עוד תגיע קודם למשחקים.

אדום זקן ידידי מה שאתה אומר לצערי לא נכון, כמו שידידאל אמר המשחקים בשבת הם חילול לגמריי וכל כן משחקים שמשוחקים בשבת חברים שלי לא מגיעים למרות המנויי.
כשמשחקי הבית מתחילים לפעמים 20 דק' לפניי צאת השבת הם באים ברגל ונכנסים רק אחריי שהשבת יוצאת למרות שהם מפסידים 20 דק' ויותר כשצריך.

אתם צריכים להבין משהו כל עוד אפשר לעזור לאוהד של הקבוצה להגיע ולתמוך בקבוצה שלו זה אמור להיות המטרה של כולנו, הרי זה לא באמת מפריע פה למישהו אם המשחקים יהיו ב5 וחצי או 6.
בטח שאני מאמין שלא תמותו אם יהיה משחק בשעה 6 ולא ב3 כדיי שיהיו עוד אוהדי הקבוצה שיוכלו להינות ממנה.
טוב,אם אתה אומר שלא,אז כנראה שלא.
אני ממה שאני יודע זה די תלוי בחוזק שלך בדת.
בכל אופן הויכוח כאן הוא על האיפה ואיפה שעושים צרלטון והמנהלת,פשוט הזוי שקבוצה שכבר באמת לא מעניינת אף אחד זוכה לכזאת פרבילגיה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedHell כתב:
זה שהם לא כותבים כאן אז הם לא קיימים?
ראית שהשוואתי אותך אליי? השוואתי אותך לגביי אלה שאתה כ"כ תומך בזה שיאלצו אותם לא להגיע כי זה נופל בשבת.
אף אחד לא עושה איתך תחרות כי זה נוק אאוט לטובת כל אחד שהיה מעל 4 משחקים בעונה.
אמרתי לך האנשים האלה הלוואי תעשה חצי ממה שהם עושים למען אהבת הקבוצה גם אם זה להוציא מאות שקלים על מלונות שישי שבת כדי להיות עם הקבוצה שלהם.
במקום כל היום להעביר פה ביקורת על אלישע, ברדה, אוגו, שמעון ביטון, מאירי סיני, אוהדים דתיים, והשד יודע מה עוד תגיע קודם למשחקים.

אדום זקן ידידי מה שאתה אומר לצערי לא נכון, כמו שידידאל אמר המשחקים בשבת הם חילול לגמריי וכל כן משחקים שמשוחקים בשבת חברים שלי לא מגיעים למרות המנויי.
כשמשחקי הבית מתחילים לפעמים 20 דק' לפניי צאת השבת הם באים ברגל ונכנסים רק אחריי שהשבת יוצאת למרות שהם מפסידים 20 דק' ויותר כשצריך.

אתם צריכים להבין משהו כל עוד אפשר לעזור לאוהד של הקבוצה להגיע ולתמוך בקבוצה שלו זה אמור להיות המטרה של כולנו, הרי זה לא באמת מפריע פה למישהו אם המשחקים יהיו ב5 וחצי או 6.
בטח שאני מאמין שלא תמותו אם יהיה משחק בשעה 6 ולא ב3 כדיי שיהיו עוד אוהדי הקבוצה שיוכלו להינות ממנה.
אני מגיע למשחקים העונה חוץ ממשחק אחד הגעתי לכל משחקי הבית אז עזוב אותי בשקט זכותי להעביר ביקורת...
וזכותי ךחשוב שהדת לא צריכה להקשר לכדורגל
....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

צריך לשנות את שם הנושא של הטופיק לדתיים-חילוניים ביציע

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

לא לכפיה דתית בכדורגל!!! ובכלל... שעה מושלמת לחורף

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

שמעון א כתב:צריך לשנות את שם הנושא של הטופיק לדתיים-חילוניים ביציע
דתיים-חילונים ואתאיסט אחד ;) (נראה לי אני האוהד היחידי שלקבוצה שהוא גם אתאיסט) ושיתנו לך לפתוח את הנושא על המשחק.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

דר אדום בנשמה כתב: דתיים-חילונים ואתאיסט אחד ;) (נראה לי אני האוהד היחידי שלקבוצה שהוא גם אתאיסט) ושיתנו לך לפתוח את הנושא על המשחק.
יש הרבה יותר אטאיסטים שמאסו בדת ממה שנדמה לך

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

clark kent כתב: יש הרבה יותר אטאיסטים שמאסו בדת ממה שנדמה לך
לא נראה לי שבקרב אוהדי באר שבע יש כל כך הרבה אתאיסטים, אני דיי מרגיש בודד, בכלל בקרב אוהדי כדורגל וכדורגלנים מעטים האתאיסטים...
אייל ברקוביץ' אתאיסט וגם לגביו אני לא בטוח, עומרי אפק אולי אבל אני לא רוצה ליפול בטעות כלשהי לגביו.
השאר מאמינים בני מאמינים, כולל כדורגלנים בחו"ל שהם תמיד נוצרים אדוקים או מוסלמים אדוקים..

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

זה שאנשים פה לא ממשיכים בויכוח העקר הזה לא אומר שכולם חושבים כך או אחרת, פשוט פחות יש עניין בהתעסקות הזו, כי זה לא תלוי בנו וגם לא נצליח לשכנע את הצד השני.

אגב, סתם לקוריוז, דיברתי עם חבר אוהד מכבי על מחאת השבת של האוהדים שלנו והוא אמר: "שאני אבין, אתם מתלוננים שאתם משחקים בשבת ולא ביום חול? אני מחליף אתכם בשניה".
נסו רגע לחשוב מה היה קורה אם ב"ש הייתה משחקת כל הזמן בשני, כמה יותר קקה למרבית הציבור להגיע בשני למגרשים.
אין 100% מרוצים אף פעם.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

חחח 5 עמודים נושא משחק מול רעננאחס וזה עוד לפני שנאווקמה נותן איזה צמד אחרי שהם הבקיעו בערך שער אחד משך סיבוב שלם .. יאללה כמו שאמרו לפני, אין 100% מרוצים, ושפותח האשכול "הקבוע" יפתח חדש...

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

בלי קשר לנושא השבת.

שנה שעברה המשחק נגד רעננה היה בדיוק סופת השלג הגדולה. עקב הקור העז הגיעו רק 2000 אוהדים למשחק שנדמה לי היה בשש בערב. רמת המשחק הייתה חלשה גם בגלל מזג האוויר.

למרבה הקוריוז גם השבוע צפויה סופת שלג לפני רעננה ובשבת צפוי קור עז בעיקר בשעות הערב. משחק בשלוש יכול לעזור לנו כי עדיין לא יהיה קר כל כך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לדעתי צריך להפסיק להתעסק במשחק הזה ומשנעויות שלו עד שלישי בבוקר. זה מושך יותר מדי תשומת לב.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

דר אדום בנשמה כתב: לא הוגן? למה לא הוגן? אחד מהדברים החילונים האחרונים וגם את זה רוצים לקחת?
תראה אם יעשו יום חופש גם ביום ראשון (כמו שהממשלה תכננה לפניי כמה שנים) אז כן רצוי שהמשחקים יהיו בימי ראשון אבל כל עוד יום שבת הוא יום החופש היחידי אין ברירה והסיבה שכתבתי שעה 15:00 היא גם שיהיה נוח לאנשים להגיע למשחקי חוץ ולא לחזור בשעה מאוחרת עם הילדים...
אני חושב על ילדים סטודנטים וחיילים שצריכים לקום מוקדם לרוב...
נניח משחק חוץ מול קריית שמונה שהמשחק מסתיים ב20:000 על פי ההצעה שלך ועד שכולם יוצאים כולם מגיעים ב12 בלילה זה מבחינתי שעה גרועה מאוד.
אגב גם יש לי בעיה עם משחקים בימי שני/ראשון בשעות מאוחרות כל כך, מה רע במשחק מרכזי ב19:30?
הכל בסדר, אף אחד לא לוקח לך את החילוניות. ואין פה שום כפייה דתית. בסה״כ כדורגל

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גם רעננה תגיע עם מאמן חדש

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

למה דווקא לפנינו, למה??

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב:למה דווקא לפנינו, למה??
מזל באר שבעי אבל נראה את מי הם יביאו...

שלח תגובה