טוב,אם אתה אומר שלא,אז כנראה שלא.RedHell כתב:
זה שהם לא כותבים כאן אז הם לא קיימים?
ראית שהשוואתי אותך אליי? השוואתי אותך לגביי אלה שאתה כ"כ תומך בזה שיאלצו אותם לא להגיע כי זה נופל בשבת.
אף אחד לא עושה איתך תחרות כי זה נוק אאוט לטובת כל אחד שהיה מעל 4 משחקים בעונה.
אמרתי לך האנשים האלה הלוואי תעשה חצי ממה שהם עושים למען אהבת הקבוצה גם אם זה להוציא מאות שקלים על מלונות שישי שבת כדי להיות עם הקבוצה שלהם.
במקום כל היום להעביר פה ביקורת על אלישע, ברדה, אוגו, שמעון ביטון, מאירי סיני, אוהדים דתיים, והשד יודע מה עוד תגיע קודם למשחקים.
אדום זקן ידידי מה שאתה אומר לצערי לא נכון, כמו שידידאל אמר המשחקים בשבת הם חילול לגמריי וכל כן משחקים שמשוחקים בשבת חברים שלי לא מגיעים למרות המנויי.
כשמשחקי הבית מתחילים לפעמים 20 דק' לפניי צאת השבת הם באים ברגל ונכנסים רק אחריי שהשבת יוצאת למרות שהם מפסידים 20 דק' ויותר כשצריך.
אתם צריכים להבין משהו כל עוד אפשר לעזור לאוהד של הקבוצה להגיע ולתמוך בקבוצה שלו זה אמור להיות המטרה של כולנו, הרי זה לא באמת מפריע פה למישהו אם המשחקים יהיו ב5 וחצי או 6.
בטח שאני מאמין שלא תמותו אם יהיה משחק בשעה 6 ולא ב3 כדיי שיהיו עוד אוהדי הקבוצה שיוכלו להינות ממנה.
אני ממה שאני יודע זה די תלוי בחוזק שלך בדת.
בכל אופן הויכוח כאן הוא על האיפה ואיפה שעושים צרלטון והמנהלת,פשוט הזוי שקבוצה שכבר באמת לא מעניינת אף אחד זוכה לכזאת פרבילגיה.