הפינה הפסימית למחזור 1 לעונת 15/16

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: הפינה הפסימית למחזור 1 לעונת 15/16

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: פחות טוב מצדק ואני מוכן להתחייב על כך.
אני רואה את שיר מתחילת העונה והוא שם את ווילי במקום שהוא אמור להיות, לא כעוגן המייצב אלא ככוח העזר.

שיר צדק זה הרכש הכי טוב שעשינו בקיץ.
צדק זה אולי הרכש הכי טוב שעשינו הקיץ (יש לי הרגשה שגם ראדי וגם סהר ידברו חזק), אבל עדין קשה לקבוע שהוא טוב יותר מסוארס שכבר כמה עונות מציב כאן רף מאוג גבוה. לדעתי סוארס היה הבלם הכי טוב בליגה עד לפרשיה עם אלישע/בכר ולמשחקים האחרונים בשנה שעברה.
nitsande כתב:סוארז בלם ענק, בעיניי מספר אחד בליגה.
עדיין מתחילת העונה הוא בכושר קצת פחות טוב, וכמו ברוב המשחקים גם אתמול היו לו 2 - 3 איבודי כדור או כמעט איבודים ממש שטותיים. מקווה שמדובר בעניין חולף של פתיחת עונה.
אגב משה, לא חוכמה לתת דוגמאות לפעולות טובות שלו, א. כי ברור שהוא עדיין בלם מצוין וב. כי אם לא היו כאלה היינו מסיימים עם 5 חתיכות ברשת... הוא בלם.......
שוב, לא זכור לי איזה טעות קריטית של סוארס שיכולה להעיד על כך שהוא מציג יכולת לא טובה.
דווקא להפך, עדין זכור לי שלפחות פעם פעמיים במשחק הוא מגיע לכדורים קריטים ומציל אותנו. וזאת בדיוק הדוגמא שנתתי (זוכר גם מתפרצת עם יתרון מספרי גדול מאוד של קריית שמונה שנעצרה אצלו בתאקל נפלא).
שי האדום כתב:
אני אגיד לך את האמת? אחמד עאבד לא כזה נופל מטל בן חיים.
הוא מהיר כמוהו טכני ואפילו הרבה יותר חזק ואגרסיבי.
למרות שעשה לביטון חיים קשים, הצליח להתמודד איתו די יפה.
עבאד מזכיר לי את בן חיים לפני הפריצה הגדולה שלו בשנה שעברה. לא מספיק בשל עדין.
בן חיים ביום טוב גומר משחקים (כמו מולנו בשנה שעברה) עבאד מרגיש לי שעדין לא שם.
אדום בלב בנשמהההה כתב: יותר מכך - לקראת הסוף אפילו הצלחתי לשמוע (אם שמעתי נכון כמובן) ששרו את מ חרוזת המזרחית ואשכרה אנשים שרו "רקדי ינך הניפי את בתוך הקצב" ולא "ערן תשבור ת'רגל ערן ערן" - זו הייתה מבחינתי הוכחה שיש שם גוש חזק מאוד של הארגון שלא נבלע בתוך הקהל, לא כמו שקורה לנו במשחקים אחריםם ובצאטדיונים אחרים ..
סחטין על חוש השמיעה. אתמול באמת הצלחנו לגרום לקהל לשיר "רקדי ינך הניפי את בתוך הקצב".

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: צדק זה אולי הרכש הכי טוב שעשינו הקיץ (יש לי הרגשה שגם ראדי וגם סהר ידברו חזק), אבל עדין קשה לקבוע שהוא טוב יותר מסוארס שכבר כמה עונות מציב כאן רף מאוג גבוה. לדעתי סוארס היה הבלם הכי טוב בליגה עד לפרשיה עם אלישע/בכר ולמשחקים האחרונים בשנה שעברה.

שוב, לא זכור לי איזה טעות קריטית של סוארס שיכולה להעיד על כך שהוא מציג יכולת לא טובה.
דווקא להפך, עדין זכור לי שלפחות פעם פעמיים במשחק הוא מגיע לכדורים קריטים ומציל אותנו. וזאת בדיוק הדוגמא שנתתי (זוכר גם מתפרצת עם יתרון מספרי גדול מאוד של קריית שמונה שנעצרה אצלו בתאקל נפלא).

עבאד מזכיר לי את בן חיים לפני הפריצה הגדולה שלו בשנה שעברה. לא מספיק בשל עדין.
בן חיים ביום טוב גומר משחקים (כמו מולנו בשנה שעברה) עבאד מרגיש לי שעדין לא שם.

סחטין על חוש השמיעה. אתמול באמת הצלחנו לגרום לקהל לשיר "רקדי ינך הניפי את בתוך הקצב".
צדק הציג את אותו הרף בקריה.
קבוצה הישגית משלנו של עשתה קקי במשחקים חשובים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

Totti כתב: לא מתלהב מבן חיים, אבל הוא רמה אחת מעל עבאד ביום חלש.
אבל עבאד מהיר מבן חיים

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

אני חושב שהשיטת משחק שלנו מתאימה פשוט לצדק יותר מווילי.לצדק יש שליטה מעולה בכדור ופס אדיר.
תזכרו בשנה שעברה, היה לנו משחק הגנה חלש בהרבה (כקבוצה), הרבה פעמים היו מגיעים למתפרצות נגדנו ביתרון מספרי ושם בבאלגן וויליאם פורח, שם הוא המחלץ כדור הכי טוב בליגה בלי התלבטות בכלל, היום ההגנה מניעה כדור הרבה יותר והרבה יותר מסודרת והרבה פחות אימפולסיבית נקרא לזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שכחתם שבכל הפעמים שבן ביטון שיחק מול בן חיים חוץ מגמר הגביע הוא הצליח לעצור אותו?
בן ביטון לא שכח איך לשחק.
אותי הפחיד בזמנו אצל מכבי בעיקר ראדה פריצה שהוא הצליח לעשות מההגנה שלנו פורפרה ומכבי עדיין לא הביאו חלוץ במקומו ועוד הם רוצים לשחרר את ברק בדש.
אפשר להגיד הרבה על מכבי תל אביב אבל העונה בפאן ההתקפי הם לדעתי האישית נחלשו אלא אם הם יעלו לליגת האלופות ויביאו חלוץ ממש איכותי, ויותר טוב משצ'פוביץ'...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לעת עתה, הכושר הגופני לא ברמה מספקת לשיטה שבכר מנחיל בקבוצה.
יש דקות שהשחקנים לא עושים הגנה באותה אינטנסיביות שהם עושים התקפה, ואם רוצים לקחת אליפות למכבי- חייבים לשפר את האספקט הזה, כי רק קצב המשחק והיציבות יכריעו את גורל האליפות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:לעת עתה, הכושר הגופני לא ברמה מספקת לשיטה שבכר מנחיל בקבוצה.
יש דקות שהשחקנים לא עושים הגנה באותה אינטנסיביות שהם עושים התקפה, ואם רוצים לקחת אליפות למכבי- חייבים לשפר את האספקט הזה, כי רק קצב המשחק והיציבות יכריעו את גורל האליפות.
כמה חפירות על "אם רוצים לקחת אליפות ממכבי".

לגדל בייצים, כל היתר בולשיט

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב: כמה חפירות על "אם רוצים לקחת אליפות ממכבי".

לא מסכים, כושר גופני זה אספקט מאוד חשוב בקבוצת כדורגל, שום ביצים ושום נעליים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: לא מסכים, כושר גופני זה אספקט מאוד חשוב בקבוצת כדורגל, שום ביצים ושום נעליים.
אל תחפור שוב את חפירת הבוגר וינגייט בהצטיינות.
לא הפסדת בגביע בגלל כושר וגם האליפות לא הוכרעה שם.

כושר זה חשוב, אופי ומנטליות מנצחת זה חשוב פי כמה.

תשאל את אלי בבאייב, שלומי דורה, צאם מאמדו ויתר הקיקיוניים שנקנקו לנו את התחת

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

Totti כתב: כמה חפירות על "אם רוצים לקחת אליפות ממכבי".

ברור שלמנטליות יש חלק בזה, אבל טוטי בחייאת.. אתה לא יכול לשים את המנטליות לפני הכושר הגופני, טקטיקה וכו'.
מנטליות זה חלק קטן מאוד משחקן וקבוצת כדורגל, ככל שהקובצה תהיה יותר מאומנת ומתורגלת לשחק 90 דק בקצב גבוהה רק כך נוכל לתת פייט ראוי למכבי.
מנטליות זו אמרה של 10 שנים אחורה במינימום.
ורעננה עונה שעברה? עלתה עלינו בכל פרמטר קבוצתי וכן גם בכושר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:
ברור שלמנטליות יש חלק בזה, אבל טוטי בחייאת.. אתה לא יכול לשים את המנטליות לפני הכושר הגופני, טקטיקה וכו'.
מנטליות זה חלק קטן מאוד משחקן וקבוצת כדורגל, ככל שהקובצה תהיה יותר מאומנת ומתורגלת לשחק 90 דק בקצב גבוהה רק כך נוכל לתת פייט ראוי למכבי.
מנטליות זו אמרה של 10 שנים אחורה במינימום.
ורעננה עונה שעברה? עלתה עלינו בכל פרמטר קבוצתי וכן גם בכושר.
בראש הפירמידה,

הכל קילומטרים מאחור.

אם קרית שמונה מגיע לשחק מול מכבי עם שחקני ליגה לאומית ומסתכלת לה בלבן של העיניים ואתה משלשל במכנסיים כשהצבע הצהוב רק עולה במנהרה, אז זה מנטלי.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב: בראש הפירמידה,

הכל קילומטרים מאחור.

אם קרית שמונה מגיע לשחק מול מכבי עם שחקני ליגה לאומית ומסתכלת לה בלבן של העיניים ואתה משלשל במכנסיים כשהצבע הצהוב רק עולה במנהרה, אז זה מנטלי.
מסכים איתך לגמרי. את האליפות עם כל הכבוד לא לוקחים מהמשחקים נגד מכבי, לוקחים אותם בעכו,ברעננה,בנתניה וכו.
שנה שעברה היינו עם 4 ניצחונות חוץ, דברו עד מחרתיים על כושר אבל זה מוכיח כל מנטליות לקויה, תבוא לכל משחק בשיא האטרף ותהפוך את המשחקים שלך להרבה יותר קלים ולא תרגיש בכלל את עיניין הכושר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

blueman כתב: מסכים איתך לגמרי. את האליפות עם כל הכבוד לא לוקחים מהמשחקים נגד מכבי, לוקחים אותם בעכו,ברעננה,בנתניה וכו.
שנה שעברה היינו עם 4 ניצחונות חוץ, דברו עד מחרתיים על כושר אבל זה מוכיח כל מנטליות לקויה, תבוא לכל משחק בשיא האטרף ותהפוך את המשחקים שלך להרבה יותר קלים ולא תרגיש בכלל את עיניין הכושר
וכל הניצחונות חוץ היו בטדי ובמושבה...
ולגביי הטירוף, כושר גופני זה הדבר הכי מכריע ולא משנה כמה התלהבות תהיה לך.
כושר גופני ברמה גבוהה משאיר יותר חמצן במוח לפעולות מכריעות ומוריד את כמות הטעויות בדקות האחרונות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: וכל הניצחונות חוץ היו בטדי ובמושבה...
ולגביי הטירוף, כושר גופני זה הדבר הכי מכריע ולא משנה כמה התלהבות תהיה לך.
כושר גופני ברמה גבוהה משאיר יותר חמצן במוח לפעולות מכריעות ומוריד את כמות הטעויות בדקות האחרונות.
אתה ממשיך עם אותה המנטרה ולא עוצר-

אף אחד לא אמר שכושר גופני לא חשוב, הטענה היתה שהקבוצה שלנו נכשלה מנטלית, זה הכל

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

כושר זה מנטליות. כשעדיין יש לך אוויר דקה 70 ללחוץ כמו שהמאמן דורש ממך בתחילת המשחק, ואתה ממשיך בתנועה ללא כדור ומפנה שטחים, והקבוצה ממשיכה במהלכים מהירים ומדויקים עם הכדור, אתה תנצח. ואם תנצח גם לך תהיה מנטליות. ככל שנעבוד קשה יותר באימונים המזל ישתפר והמנטליות תהיה מנטליות של מנצחים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

שלח תגובה