צדק זה אולי הרכש הכי טוב שעשינו הקיץ (יש לי הרגשה שגם ראדי וגם סהר ידברו חזק), אבל עדין קשה לקבוע שהוא טוב יותר מסוארס שכבר כמה עונות מציב כאן רף מאוג גבוה. לדעתי סוארס היה הבלם הכי טוב בליגה עד לפרשיה עם אלישע/בכר ולמשחקים האחרונים בשנה שעברה.Totti כתב: פחות טוב מצדק ואני מוכן להתחייב על כך.
אני רואה את שיר מתחילת העונה והוא שם את ווילי במקום שהוא אמור להיות, לא כעוגן המייצב אלא ככוח העזר.
שיר צדק זה הרכש הכי טוב שעשינו בקיץ.
שוב, לא זכור לי איזה טעות קריטית של סוארס שיכולה להעיד על כך שהוא מציג יכולת לא טובה.nitsande כתב:סוארז בלם ענק, בעיניי מספר אחד בליגה.
עדיין מתחילת העונה הוא בכושר קצת פחות טוב, וכמו ברוב המשחקים גם אתמול היו לו 2 - 3 איבודי כדור או כמעט איבודים ממש שטותיים. מקווה שמדובר בעניין חולף של פתיחת עונה.
אגב משה, לא חוכמה לתת דוגמאות לפעולות טובות שלו, א. כי ברור שהוא עדיין בלם מצוין וב. כי אם לא היו כאלה היינו מסיימים עם 5 חתיכות ברשת... הוא בלם.......
דווקא להפך, עדין זכור לי שלפחות פעם פעמיים במשחק הוא מגיע לכדורים קריטים ומציל אותנו. וזאת בדיוק הדוגמא שנתתי (זוכר גם מתפרצת עם יתרון מספרי גדול מאוד של קריית שמונה שנעצרה אצלו בתאקל נפלא).
עבאד מזכיר לי את בן חיים לפני הפריצה הגדולה שלו בשנה שעברה. לא מספיק בשל עדין.שי האדום כתב:
אני אגיד לך את האמת? אחמד עאבד לא כזה נופל מטל בן חיים.
הוא מהיר כמוהו טכני ואפילו הרבה יותר חזק ואגרסיבי.
למרות שעשה לביטון חיים קשים, הצליח להתמודד איתו די יפה.
בן חיים ביום טוב גומר משחקים (כמו מולנו בשנה שעברה) עבאד מרגיש לי שעדין לא שם.
סחטין על חוש השמיעה. אתמול באמת הצלחנו לגרום לקהל לשיר "רקדי ינך הניפי את בתוך הקצב".אדום בלב בנשמהההה כתב: יותר מכך - לקראת הסוף אפילו הצלחתי לשמוע (אם שמעתי נכון כמובן) ששרו את מ חרוזת המזרחית ואשכרה אנשים שרו "רקדי ינך הניפי את בתוך הקצב" ולא "ערן תשבור ת'רגל ערן ערן" - זו הייתה מבחינתי הוכחה שיש שם גוש חזק מאוד של הארגון שלא נבלע בתוך הקהל, לא כמו שקורה לנו במשחקים אחריםם ובצאטדיונים אחרים ..