CrazyRed7 כתב:
1. האיום של המכות לא מפחיד אף אחד. אני רוצה לראות את ה"גברים" האלה באים לתת מכות לבחור בוגר ולא לנער.
2. אולי לך הדגלים לא תורמים בכלום. מספיק שלבחור שמניף את הדגל זה תורם וזה מספיק.
החוצפה מבחינתי היא לרכוש מנוי ליציע אולטראס בידיעה!!!שזה יציע עמידה, עידוד וגם דגלים בין היתר! ואז להתבכיין ולהציע הצעות ייעול ופשרה.
אם אני הייתי רוכש מנוי לדרומי ולא משנה מה הסיבה הייתי סותם את הפה ונותן לארגון חופש מוחלט - גם על חשבוני.
מי שהניף את הדגל שכמעט הלך מכות הוא בוגר וממש לא אחד שרוצים ללכת איתו מכות, ובכ"ז היו שם כאלה שכן רצו לעשות את זה, ובסוף זה נמנע. אבל גם זה יגיע בסוף.
כמו שאמרו כאן - הפער בין מה שהיה אתמול לבין מה שהארגון פרסם וגם כאן בפורום נציגים מטעמו כתבו היה גדול. היו דגלים במקומות שונים, כולל במרכז היציע, ודגל אחד גדול מאוד בשורה 2 ליד פינת הקרן השמאלית שהסתיר להמון כמעט את כל רחבת ה-16. אני זוכר דיונים בפייסבוק וכאן שאנשים הביעו חשש מפני הדגלים ואז נציגים מטעם הארגון 'הרגיעו' ואמרו שמי שלא רוצה דגלים שלא יעמוד בפינה השמאלית ויוכל לראות את המשחק. אתמול, רק האנשים שעמדו ממש בפינה הימנית לא סבלו מהדגלים, והאמת שגם על זה אני לא בטוח. וגם אלה שעמדו ממש גבוה. בכלל לא 'חלק קטן מאוד מהיציע' כמו שדובר כאן.
תירגע עם המיליםם "חוצפה" וכד' כי אני בסה"כ אומר את דעתי ולא יוצא בקמפיינים או מרים מהומות במגרש ותשמור אותם לאנשים שבאמת זקוקים להם, כמו הבחור שנשמע דווקא נחוש בדעתו (בניגוד ליתר אנשי הפייסבוק) לתבוע את המועדון על כך שהוא לא הודיע שאין בדרומי אכיפה של כרטיסים.
אני מסכים עם כ-ל הדברים שהארגון מתעקש עלייהם, חוץ מעניין הדגלים. וזה, לדעתי, דבר שירחיק אנשים מהמטרה שלשמה הארגון חותר. עם כל הכבוד לזה שיש אצטדיון חדש ועכשיו אנחנו יכולים להופיע באופן קבוע באולטרס טיפו, אנחנו באר שבעיים ואנשים באים לראות משחק. ובן אדם שיושב בכוונה גבוה אבל עדיין דגל מסתיר לו את כל ההתקפות שלנו, יתבאס ובמשחק הבא יתפוס מקום בצד, רחוק מהגוש המעודד, ואז יגיע בן אדם עוד שבועיים שישב באותו מקום שלו וגם כן יתבאס ובמקום לקרב אנשים למקומות האלה שמאחורי הגוש - המקומות האלה יהפכו להיות מקומות שאנשים 'נתקעים' בהם בגלל שהם הגיעו מאוחר, אנשים בלי חשק לעודד.