קהל, מזרחי, מערבי,ודרומי בפרט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: קהל, מזרחי, מערבי,ודרומי בפרט

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:אין טעם לתקוף אחד את השני. בשביל ליצור יציע עידוד באמת עוצמתי נצטרך את כולם. הגרעין של הארגון הוא הלב הפועם אבל הוא לא יכול להחזיק לבד את היציע.

צריך להסכים על פשרה שתהיה מקובלת על הרוב, אבל אם כל צד יתבצר בעמדה שלו היציע הזה ייהרס וחבל.
היציע הזה ייהרס אם הארגון יכנע ויתפשר על דברים שכאלה.
הרי היום זה "תוריד את הדגל" ומחר זה "לשבת".
אם החליטו שהיציע הדרומי הוא יציע אולטרס אז הוא יציע אולטרס. עם כל היתרונות והחסרונות.
רק אם הארגון יתעקש וימשיך בדרך שלו, רק ככה נזכה לראות יציע אולטרס איכותי ועוצמתי.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

הפועלעולה כתב:בהתחלה זה להוריד דגלים, אחרי זה נשמע צעקות של "לשבת" ועוד כאן בפורום לא יבינו למה לא לשבת אם זה מפריע לאחרים.
יאללה חלאס.
לי ולחברים שלי כבר צעקו ״לשבת״ וזה היה בלתי נסבל.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב: 1. האיום של המכות לא מפחיד אף אחד. אני רוצה לראות את ה"גברים" האלה באים לתת מכות לבחור בוגר ולא לנער.
2. אולי לך הדגלים לא תורמים בכלום. מספיק שלבחור שמניף את הדגל זה תורם וזה מספיק.

החוצפה מבחינתי היא לרכוש מנוי ליציע אולטראס בידיעה!!!שזה יציע עמידה, עידוד וגם דגלים בין היתר! ואז להתבכיין ולהציע הצעות ייעול ופשרה.
אם אני הייתי רוכש מנוי לדרומי ולא משנה מה הסיבה הייתי סותם את הפה ונותן לארגון חופש מוחלט - גם על חשבוני.
מי שהניף את הדגל שכמעט הלך מכות הוא בוגר וממש לא אחד שרוצים ללכת איתו מכות, ובכ"ז היו שם כאלה שכן רצו לעשות את זה, ובסוף זה נמנע. אבל גם זה יגיע בסוף.

כמו שאמרו כאן - הפער בין מה שהיה אתמול לבין מה שהארגון פרסם וגם כאן בפורום נציגים מטעמו כתבו היה גדול. היו דגלים במקומות שונים, כולל במרכז היציע, ודגל אחד גדול מאוד בשורה 2 ליד פינת הקרן השמאלית שהסתיר להמון כמעט את כל רחבת ה-16. אני זוכר דיונים בפייסבוק וכאן שאנשים הביעו חשש מפני הדגלים ואז נציגים מטעם הארגון 'הרגיעו' ואמרו שמי שלא רוצה דגלים שלא יעמוד בפינה השמאלית ויוכל לראות את המשחק. אתמול, רק האנשים שעמדו ממש בפינה הימנית לא סבלו מהדגלים, והאמת שגם על זה אני לא בטוח. וגם אלה שעמדו ממש גבוה. בכלל לא 'חלק קטן מאוד מהיציע' כמו שדובר כאן.

תירגע עם המיליםם "חוצפה" וכד' כי אני בסה"כ אומר את דעתי ולא יוצא בקמפיינים או מרים מהומות במגרש ותשמור אותם לאנשים שבאמת זקוקים להם, כמו הבחור שנשמע דווקא נחוש בדעתו (בניגוד ליתר אנשי הפייסבוק) לתבוע את המועדון על כך שהוא לא הודיע שאין בדרומי אכיפה של כרטיסים.

אני מסכים עם כ-ל הדברים שהארגון מתעקש עלייהם, חוץ מעניין הדגלים. וזה, לדעתי, דבר שירחיק אנשים מהמטרה שלשמה הארגון חותר. עם כל הכבוד לזה שיש אצטדיון חדש ועכשיו אנחנו יכולים להופיע באופן קבוע באולטרס טיפו, אנחנו באר שבעיים ואנשים באים לראות משחק. ובן אדם שיושב בכוונה גבוה אבל עדיין דגל מסתיר לו את כל ההתקפות שלנו, יתבאס ובמשחק הבא יתפוס מקום בצד, רחוק מהגוש המעודד, ואז יגיע בן אדם עוד שבועיים שישב באותו מקום שלו וגם כן יתבאס ובמקום לקרב אנשים למקומות האלה שמאחורי הגוש - המקומות האלה יהפכו להיות מקומות שאנשים 'נתקעים' בהם בגלל שהם הגיעו מאוחר, אנשים בלי חשק לעודד.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אין לי כוח לקרוא את כל מה שאתם רושמים אבל ראיתי פחות או יותר את רוח הדברים.

מראש אני אומר- מה שאני כותב כאן הוא דעתי בלבד ואל תקשרו אותה לארגון ולא לאף אחד אחר.

היציע הדרומי הוא יציע עידוד, היציע הדרומי הוא יציע שאיפשהו כן שייך לארגון ושייך לחברים שנותנים את הדם שלהם כדי שיהיה עידוד לקהל המזד**ן הזה, הקהל שבחיים לא ידע להעריך, לא יעשה מה שמבקשים ממנו, רק יתלונן וירטון על כל דבר, יגיד "היציע הוא של כולם ואל תחליטו לי איפה לשבת ואל תשימו לי דגל מול הפנים", זה בדיוק הקהל החרא שישים את התפאורות שאנשים קרעו את התחת שלהם שבועות!!!!! והפסידו ימי עבודה וכשאתם הייתם בים בשבתות הם צבעו בשיא החום בשמש כדי שתוכלו לשים אותם בתמונת cover שלכם.

תנו לי מפה להגיד לכם משהו, מת אבל מת שלא תבואו לדרומי שתעופו משם לכו למערבי שהוא קהל הרולקסים עלק לכו למזרחי שרוצים לשבת, לכו לצפוני ותהנו מעידוד היריבה מבלי שיפריעו לכם לראות.

אנחנו רוצים קהל שיעודד, אנחנו מניפים דגלים כי זה מוסיף ומדהים ביציע, כי מבחינתנו הדבר הכי פחות חשוב במשחק זה לראות אותו.

אתם בוכים על הדגלים אבל חוץ מבמופע פתיחה לא היו על כל היציע אלא בעיקר באזורי הגוש למה לכל הרוחות אתם עומדים באזור הזה? לא משנה שורה 1 או שורה 30 לכו לצדדים שם כלום לא יפריע לכם חבורה של בכיינים.

מדברים פה על להגיע לידיים? שוב אני אומר ביום שאני אראה מישהו שמעיז להרים על אחד הילדים ידיים כי הוא נופף בדגל זה יגיע לפיצוצים של החיים ואותו אחד לא יעז יותר להתקרב לדרומי.

חבורה של בכייניות, של אוהדי מקלות סלפי נמאס ממכם.

יאללה מוזמנים לקטול אותי על זה שהתפוצצתי היום, לי אישית הרסתם את המשחק אתמול לא התוצאה.

סמל אישי של משתמש
The red one

מבין את העצבים שלך רדהל, ואני מניח שקראת חלק מההודעות שלי ואולי הסקת דברים לא נכונים, אבל אתה מדבר בגוף ראשון לאנשים הלא-נכונים. פה אין כאלה שזורקים על הארגון, פה אין כאלה שכמו שראיתי בפייסבוק "אוטלרס? פ'חח" (השגיאה במקור) ומזלזלים באנשים שעושים עבודת קודש.

כתבתי לך כבר באשכול הזה או הקודם - אני מסכים עם כ-ל הדברים שכתבת כאן, חוץ מעניין הדגלים. "מוסיף ומדהים ביציע". לא חושב שזה מוסיף (למה? מדרבן עידוד זה לא, מטריף את השחקנים זה לא), כן חושב שזה מדהים לפני המשחק לתמונת קאבר יפה בפייסבוק. זהו, זו רק דעתי, וזו הפעם האחרונה שאכתוב את זה כי באמת התחלתי לחפור על זה. פשוט אני אוהב לכתוב אותה פה ולא רוצה לכתוב אותה בפייסבוק שם סתם אתקל בתגובות לא נעימות מאנשים לא נעימים וגם כי פה אני יודע שזה יכול ליפול על אוזניים קשובות.

גם לגבי המיקום - אני בכוונה לא עמדתי בצד שמאל של היציע, ובכוונה התמקמתי אמצע-ימינה ובשורה גבוהה כי ידעתי איפה אמורים להיות הדגלים, ובכל זאת הדגל הגדול שהורם בשורה 2 הסתיר לי 3/4 מרחבת ה-16..ואני לא היחיד, כן?

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

דגלים באמצע יגרמו לאנשים שרוצים לעודד ללכת הצידה ולא לעודד.
עכשיו השאלה מה עדיף לארגון?
עידוד חזק או עידוד בינוני עם 2 דגלים באמצע?

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

תמשיכו להיתלות בדגלים כאילו זה הבעיה של הקהל המסריח שלנו, מי יישמע עד היום עודדנו 90 דקות, עד שלא תעשו את הסוויץ בראש שיציע עידוד הוא קודם כל עידוד ותפאורות ואחר כך כל השאר תמיד נישאר 50 רמות מאחור.

*אדום בלב הדברים כוונו בכלליות לאו דווקא אישית אלייך.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

RedHell כתב:תמשיכו להיתלות בדגלים כאילו זה הבעיה של הקהל המסריח שלנו, מי יישמע עד היום עודדנו 90 דקות.

*אדום בלב הדברים כוונו בכלליות לאו דווקא אישית אלייך.
זה מה שאני מנסה להגיד
הדגלים הרחיקו אנשים שכן רוצים לעודד, אני אישית מכיר עשרה כאלה.
וירחיק גם כאלה שכבר בדרומי ואז הרמה עוד יותר תרד

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ולגבי אלה שמושיבים אני מסכים איתך לגמרי.
אבל זה לא האישו פה.

אני בא לכל משחק כדי לעמוד,לקפוץ ולקרוע תגרון 90 דקות. בלי דגל מול הפנים, רוצה גם לראות את המשחק. לא חושב שזה הופך אותי לפחות אוהד.

כנל עוד מאות כמוני.
הברחתם הרבה אוהדים טובים למזרחי ולמערבי ועכשיו לשוליים של הדרומי.

צאו מהסרט, אין לנו אפילו 500 שמוכנים לשים את העידוד לפני לראות את המשחק.

הארגון אדיר, שלא ישתמע אחרת, אבל חבל ללכת ראש בקיר בעניין הזה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Tal_Hbs כתב:
זה מה שאני מנסה להגיד
הדגלים הרחיקו אנשים שכן רוצים לעודד, אני אישית מכיר עשרה כאלה.
וירחיק גם כאלה שכבר בדרומי ואז הרמה עוד יותר תרד
+100

סמל אישי של משתמש
The red one

RedHell כתב:תמשיכו להיתלות בדגלים כאילו זה הבעיה של הקהל המסריח שלנו, מי יישמע עד היום עודדנו 90 דקות, עד שלא תעשו את הסוויץ בראש שיציע עידוד הוא קודם כל עידוד ותפאורות ואחר כך כל השאר תמיד נישאר 50 רמות מאחור.
זאת לא הבעיה של הקהל שלנו חבר, אבל אין ספק שדגלים גדולים שתקועים באמצע היציע רק מרחיקים אותנו מפתרון הבעיה כמו שטל ורדו טוענים ובצדק.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני רוצה תוך שנה 14 וחצי אלף מעודדים, זה תלוי בכל אחד ואחד מאיתנו. לא חייב לחזור בלי קול מספיק שכל אחד ישיר בקול סביר ואנחנו נרעיד את העולם. זאת השנה שמלמדים את הקהל החדש (ואת הישן המנותק) הכל מהכל ונוטעים פה תרבות עידוד

סמל אישי של משתמש
The red one

אמרתי אולטרס טיפו...
https://www.facebook.com/ultrastifo/pho ... =1&fref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;

דור - 14 אלף וחצי מעודדים לא יהיו בחיים אלא אם כן נארח גמר גביע בהשתתפותנו. לדעתי אפילו 3000 מעודדים לא יהיו בעונה הקרובה, מהסיבה הפשוטה שהרבה אנשים שלא צריכים להיות בדרומי קנו מנוי לדרומי וגם אנשים שכן צריכים להיות מבואסים בגלל דברים כאלה ואחרים (דגלים, ריבים על מקומות וכד') וכך בקושי מעודדים.

נראה איך יהיה בעוד שבועיים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אמרתי אולטרס טיפו...
https://www.facebook.com/ultrastifo/pho ... =1&fref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;

דור - 14 אלף וחצי מעודדים לא יהיו בחיים אלא אם כן נארח גמר גביע בהשתתפותנו. לדעתי אפילו 3000 מעודדים לא יהיו בעונה הקרובה, מהסיבה הפשוטה שהרבה אנשים שלא צריכים להיות בדרומי קנו מנוי לדרומי וגם אנשים שכן צריכים להיות מבואסים בגלל דברים כאלה ואחרים (דגלים, ריבים על מקומות וכד') וכך בקושי מעודדים.

נראה איך יהיה בעוד שבועיים.
יהיו גם יהיו, תשתפו פעולה!

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

מה שאותי הרגיז זה שעדיין נשארו קליפות מוסרמיל
לא יכול להיות שאוהד יגיע ויגידו לו הכיסא שמור
מה זה השטויות האלה.

שלח תגובה